O’CARE, uw spa water onderhouden wordt zo simpel als 1 + 1

Water is een fantastisch iets, het heeft een enorme aantrekkingskracht op mensen. Maar enkel als het kristalhelder is… Met dat idee in het achterhoofd werd O’Care ontwikkeld. O’Care maakt het wateronderhoud van een spa zo simpel als 1 + 1.

Voor wie is O’Care bestemd?

O’Care maakt uw spa water onderhouden eenvoudiger dan ooit! Dit maakt O’Care ideaal voor spa eigenaren die houden van eenvoud en een minimum van tijd willen spenderen aan wateronderhoud. Bovendien heeft u minder chemicaliën nodig voor het onderhoud dankzij O'Care en zal uw water zachter aanvoelen door de zouten die O’Care bevat.

Hoe werkt O’Care?

O’Care is een alles-in-1 product dat zorgt dat er geen biofilm gevormd wordt. De desinfectant in O'Care blijft chloor. Het is dus geen chloorvrije waterbehandeling. U kan wel tot 78% minder chloor gebruiken dankzij O'Care.

O’Care gebruiksaanwijzing

Een O’Care pakket bestaat uit twee flessen, een maatbeker en een beknopte handleiding. Elke fles is duidelijk gelabeld (A en B). Naargelang het aantal liter water dat uw jacuzzi bevat, voegt u wekelijks een hoeveelheid van component A en B toe aan het spa water (af te meten in de maatbeker). Daarnaast heeft u enkel nog chloorgranulaat nodig om uw water bacterievrij te houden. Ook adviseren wij om wekelijks de PH te meten en deze te corrigeren indien nodig.

Wat maakt O’Care anders?

O’Care staat bekend om zijn 3 belangrijkste eigenschappen. Het is zacht, veilig en vooral heel erg simpel.

  • ZACHT: De mix van zouten van zeer hoge kwaliteit maakt uw huid zacht en geurloos. Zo hoeft u na een jacuzzi-sessie niet te douchen.
  • VEILIG: Door O’Care te gebruiken, kan u de toevoeging van chloor verminderen met 78%. Zo ondervindt u minder irritatie aan de ogen, oren en huid.
  • SIMPEL: O’Care is zeer eenvoudig in gebruik. Voeg simpelweg de 2 componenten toe aan het spa water, dit 1 maal per week (gebruik makend van de maatbeker).

Starten met O’Care?

Eén doos O'Care is goed voor 3 tot 5 maanden onderhoud van uw jacuzzi (varieert naargelang het watervolume van uw spa). O'Care is beschikbaar in alle Gervi showrooms. U kan O’Care ook online bestellen in de Gervi webshop! Voor elke box O’Care die u als klant koopt, doneert O’Care 2 dollar aan water.org, een hulporganisatie die delen van de wereld met waterschaarste ondersteunt.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken