01

Vorige

BAG 37 by Gervi

Gervi brengt met haar multifunctionele outdoorbag ‘BAG 37’ voor het eerst een eigen outdoorcollectie op de markt waar zowel een sociaal, duurzaam als lokaal verhaal achter schuilt. Ontworpen met een hart voor de sociale sector én het milieu. Zo doet Gervi maar liefst drie keer haar duit in het zakje voor een solidair eindejaar. Ligt hun duurzame cadeau binnenkort onder jouw kerstboom?

 

Design van eigen bodem

Gebruik ‘m als opbergzak voor handdoeken, kranten of magazines, als plantenbak, als houtmand of als decoratief element. Op eender welke multifunctionele manier ook komt de BAG 37 tot z’n recht. Dat was de opzet van Belgisch designer James Van Vossel, die met restmateriaal een gloednieuw circulair product creëerde. De BAG 37 is beschikbaar in 5 moderne en tijdloze kleuren en wordt telkens tot in de details en hoogwaardig afgewerkt.

Van rest naar nest

Wordt jouw outdoorspot binnenkort een duurzaam nest? Onder James’ motto “ook van restmateriaal mag op het einde amper iets over zijn” kreeg de BAG 37 een dubbel duurzaam karakter. Enerzijds door restmateriaal optimaal te benutten, anderzijds door de hoge kwaliteit van het materiaal, namelijk de outdoorstof van Paola Lenti. Die wilde Gervi niet zomaar verloren laten gaan. De restanten van eerdere projecten krijgen daarom nu een herbestemming om nog een leven lang mee te gaan.

Arbeid met een hart

James Van Vossel stak niet als enige zijn schouders onder dit project. Terwijl hij het materiaal ontleedde en het design tot in de puntjes ontwierp, zocht sociaal ondernemer 37 graden – als bindmiddel tussen materiaal en resultaat – naar een sociale werkplaats die het product zou maken. Wie zoekt, die vindt: vzw De Sluis bleek de ideale partner. Met de creativiteit van James Van Vossel en de talenten van vzw De Sluis is de BAG 37 een knap eindproduct geworden. Enkele talentvolle medewerkers van de vzw ontwikkelen alle bags één voor één met de hand, volledig zoals James Van Vossel en Gervi het in gedachten hadden. Zo is de cirkel in al zijn aspecten volledig rond.

 

Wil je zelf een exemplaar bemachtigen? Bestel er dan één in onze webshop of in één van de Gervi toonzalen

Het gaat om een limited edition, dus wees snel want op = op. 

 

Bestel hier online

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine