01

Vorige

Lees alle updates over het Corona virus hier.

Stay healthy, stay safe!

30/03/2020: Verlengde Corona maatregelen

De Corona maatregelen zijn verlengd t.e.m. zondag 19 april 2020. Dit wil zeggen dat onze showrooms tot dan gesloten zijn. Maar aarzel niet om ons te contacteren. We blijven graag tot uw dienst, ook achter de schermen! 

26/03/2020: Online bestelling nu gratis verzonden

Neem een kijkje in onze webshop. Hier vind je tal van wellnessartikelen. Na ontvangst van jouw betaling, gaan onze magazijniers Johan en Harrie voor jou aan de slag. Gewapend met handgel en handschoenen maken zij in alle veiligheid jouw pakjes klaar!

De verzending van je pakje is GRATIS! Wat ook het aankoopbedrag is… Op deze manier willen wij onze klanten tegemoet komen nu onze winkels gesloten zijn. Een vraag of hulp nodig bij je online bestelling? Bel naar 089 76 05 36 (tijdens kantooruren) of mail naar  (24/7) en wij helpen je met plezier verder.


P.S.: Niet vertrouwd met online shoppen? Mail je bestelling naar  met duidelijke vermelding van je naam, adres en gsm nummer.

24/03/2020: Maak nu een afspraak voor een virtual tour in onze showrooms

Al onze Gervi filialen zijn momenteel gesloten. Maar dat wil niet zeggen dat je je STAYCATION plannen aan de kant moet schuiven. Boek nu een afspraak voor een virtual tour in één van de Gervi showrooms en maak kennis met ons aanbod door een virtueel showroom bezoek.

23/03/2020: Is gebruik van een jacuzzi nu wel veilig?

Over het gebruik van een jacuzzi hoef je je geen zorgen te maken. De CDC (Center for Disease Control and prevention) heeft bevestigd dat COVID-19 niet verspreid wordt in een jacuzzi. Geniet dus volop van de vrijgekomen tijd om te genieten in je jacuzzi. De ontspanning kan je in deze tijden zeker gebruiken. Meer info over veilig gebruik van de jacuzzi:

20/03/2020: Wij blijven bereikbaar achter gesloten deuren

 
 

17/03/2020: Houdt het Corona virus je wakker? Je HotSpring Spa kan helpen!

We worden momenteel overspoeld met negatieve berichtgeving. Dit zaait paniek, angst en misschien houdt het jou ook wel wakker ’s nachts? 

Echter, wanneer ons lichaam niet de rust (slaap) krijgt die het nodig heeft, heeft dit een verzwakkend effect op ons immuunsysteem. En dit maakt ons net meer vatbaar voor het virus. Vaak horen we: “Het is niet dat ik niet wil slapen. Ik kan gewoon niet slapen. Het is niet dat mijn lichaam niet moe is. Het zijn mijn gedachten. Ik kan mijn hoofd gewoon niet uitzetten.”

 

Onze tip: Ga in je spa 1 uur tot 45 minuten vooraleer je naar bed gaat. Dit kan ’n wereld van verschil maken!

Je lichaam onderdompelen in het warme water kan alles veranderen… Zowel op fysiologisch als mentaal niveau. Het warme water:
  • Helpt je lichaam te ontspannen
  • Verzacht pijnlijke spieren
  • Brengt je geest tot rust
  • Brengt je zenuwstelsel in balans (van “fight or flight” naar “rest and digest”)
  • Helpt je stress los te laten en de dag af te sluiten…

 

Wanneer je dan uiteindelijk in bed ligt, bevindt je lichaam zich in de ideale staat om snel aan een deugddoende nachtrust te beginnen…

16/03/2020: Voorkomen is beter dan genezen

TIP: Gebruik je sauna, stoomcabine of infraroodcabine én bescherm jezelf en je gezin!

Maak er in deze tijd dan zeker gebruik van! Het is bewezen dat gebruik van de saunainfraroodcabine en stoomcabine een positief effect heeft op je immuniteit. 

Daarom raden we aan om een sauna te gebruiken met een hoge temperatuur (80-90°C) en de droge hete lucht goed in te ademen.  Ook het gebruik van de infraroodcabine of stoomcabine kan je immuniteit verhogen.


Salt Pro X: zuiverende zeelucht

Ook kan droge zoutinhalatie (Microzout) nuttig zijn. Het zout zal de natuurlijke zuivering van de longen activeren en heeft bovendien een ontstekingsremmende werking. Het stimuleert de doorbloeding van de longen en ondersteunt zo de natuurlijke "reiniging" van de longen en de hele luchtwegen.


Saunagebruik en zoutinhalatie zijn daarom uitermate geschikt om het risico op een infectie te verminderen of in geval van een infectie de effecten te verzachten en sneller te herstellen.


Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine