01

Vorige

Aguabel: top of the notch onderhoudssysteem voor swimspa's

Tot nu werd het onderhoud van een swimspa manueel uitgevoerd op de klassieke manier. Dat kan vanaf vandaag ook anders... Dankzij Aguabel - systems for pure & healthy water - kan het water gedesinfecteerd worden op een veilige, efficiënte manier. 

 

Waarom Aguabel?

Dit uniek systeem is een Belgische uitvinding waarvoor een patent is aangevraagd. Het zorgt voor een perfecte ontsmetting van het water. Het water is geurloos, smaakloos (geen zoutsmaak!) én zelfs drinkbaar! Dankzij het membraan zijn er geen afvalstoffen (zoals cyaanzuur) in het water. Nog een groot voordeel is het geautomatiseerd onderhoud. Hierdoor bespaar je tijd én energie. Een minimale input voor maximaal profijt!

 

Hieronder de richtprijzen van de 3 verschillende systemen die beschikbaar zijn voor onze swimspa's:

 

OPTIE 1: Ph pomp + vloeibare chloor

Zowel voor spa’s als zwemspa’s.

€ 3000 - € 3500 incl. btw

 

OPTIE 2: Redox systeem (met membraan)

Systeem E550 bij Gervi Outdoor

€ 6000 - € 6500 incl. btw

 

OPTIE 3: Vlarem systeem

Prijs op aanvraag

Training on the field

Op dinsdag 3 februari heeft het Gervi team een uitgebreide training gehad van Aguabel. Alles werd in detail uitgelegd. Om onze wellnessexperts helemaal onder te dompelen in dit nieuw onderhoudssysteem, werd een Aguabel systeem geïnstalleerd op de E550 Endless Pools swimspa in de testtuin van Gervi Outdoor Maasmechelen. Zo kunnen toekomstige testers ervaren hoe het voelt om te zwemmen in drinkbaar water. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine