NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Nieuwigheden bij de infraroodcabines van Infraworld!

Alpenden

Voor zowel de binnen afwerking als de buiten afwerking heeft u bij Infraworld keuze tussen verschillende houtsoorten. Zo zijn Noorse den, vurenhout of ceder populaire houtsoorten voor de afwerking van infraroodcabines. Sinds kort kan u nu ook kiezen voor een nieuwe houtsoort: alpenden

Het edele hout van de alpenden uit de Oostenrijkse Alpen is uniek en zijn heilzame werking is ongeëvenaard. Het zorgt voor een harmonieuze bloedcirculatie, werkt ontspannend en verhoogt het algemene welzijn. Het hout van de alpenden heeft een antibacteriële werking en is ideaal voor mensen met een allergie. Zijn etherische oliën verspreiden de rustgevende geuren van een bergbos. De typische kleur, de expressieve nervenstructuur en de stevig vergroeide knoesten onderstrepen de natuurlijke schoonheid van deze houtsoort. Infraworld biedt alpenden nu aan als materiaal voor innovatieve infraroodcabines die gezondheid en ontspanning rijmen met de absolute top qua functionaliteit, duurzaamheid en modern design. Met de nieuwe Infraworld infraroodcabines van traditioneel zuiver hout van alpendennen haalt u de natuur van de Alpen in huis.

Het edele hout van de alpenden en zijn heilzame werking zijn ongeëvenaard
Alpenden met zijn heilzame werking!

U heeft al een infraroodcabine én u wilt ook genieten van alle voordelen van alpenden?

Bestel dan snel uw kruidenbuiltje met alpendenspaanders in onze webshop! Zo kan u ook genieten van de heilzame werking van de alpenden in uw bestaande infraroodcabine. De etherische olien van de alpendenspaanders verspreiden een uniek aroma in uw cabine waardoor u helemaal tot rust komt!

de VITALcorner levert zachte, weldadige infraroodwarmte voor uw rug en beide schouders.
Maximaal genieten met de VITALcorner

VITALcorner

Met de nieuwste innovatie van Infraworld profiteert u van nog meer wellnessplezier: de VITALcorner levert zachte, weldadige infraroodwarmte voor uw rug en beide schouders. Daarvoor zorgen twee VITALlight ABC-stralers die haaks tegen de achter- en zijwand zijn gemonteerd. U kunt ze traploos en los van elkaar instellen – zodat u maximaal kunt genieten.

Een infraroodcabine bij Gervi

Een infraroodcabine kopen doet u best niet alleen. Gervi helpt u graag op weg en voorziet u van duidelijke informatie over de keuze van de houtsoort, een cabine op maat of een standaardmodel,... U kan in al onze Gervi showrooms terecht voor meer informatie en uitleg over de nieuwigheden van de Infraworld infraroodcabines.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws