Nieuwigheden bij de infraroodcabines van Infraworld!

Alpenden

Voor zowel de binnen afwerking als de buiten afwerking heeft u bij Infraworld keuze tussen verschillende houtsoorten. Zo zijn Noorse den, vurenhout of ceder populaire houtsoorten voor de afwerking van infraroodcabines. Sinds kort kan u nu ook kiezen voor een nieuwe houtsoort: alpenden

Het edele hout van de alpenden uit de Oostenrijkse Alpen is uniek en zijn heilzame werking is ongeëvenaard. Het zorgt voor een harmonieuze bloedcirculatie, werkt ontspannend en verhoogt het algemene welzijn. Het hout van de alpenden heeft een antibacteriële werking en is ideaal voor mensen met een allergie. Zijn etherische oliën verspreiden de rustgevende geuren van een bergbos. De typische kleur, de expressieve nervenstructuur en de stevig vergroeide knoesten onderstrepen de natuurlijke schoonheid van deze houtsoort. Infraworld biedt alpenden nu aan als materiaal voor innovatieve infraroodcabines die gezondheid en ontspanning rijmen met de absolute top qua functionaliteit, duurzaamheid en modern design. Met de nieuwe Infraworld infraroodcabines van traditioneel zuiver hout van alpendennen haalt u de natuur van de Alpen in huis.

U heeft al een infraroodcabine én u wilt ook genieten van alle voordelen van alpenden?

Bestel dan snel uw kruidenbuiltje met alpendenspaanders in onze webshop! Zo kan u ook genieten van de heilzame werking van de alpenden in uw bestaande infraroodcabine. De etherische olien van de alpendenspaanders verspreiden een uniek aroma in uw cabine waardoor u helemaal tot rust komt!

VITALcorner

Met de nieuwste innovatie van Infraworld profiteert u van nog meer wellnessplezier: de VITALcorner levert zachte, weldadige infraroodwarmte voor uw rug en beide schouders. Daarvoor zorgen twee VITALlight ABC-stralers die haaks tegen de achter- en zijwand zijn gemonteerd. U kunt ze traploos en los van elkaar instellen – zodat u maximaal kunt genieten.

Een infraroodcabine bij Gervi

Een infraroodcabine kopen doet u best niet alleen. Gervi helpt u graag op weg en voorziet u van duidelijke informatie over de keuze van de houtsoort, een cabine op maat of een standaardmodel,... U kan in al onze Gervi showrooms terecht voor meer informatie en uitleg over de nieuwigheden van de Infraworld infraroodcabines.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken