MyCycling, de weg onder uw voeten

MyCycling is de nieuwste verwezenlijking van TNT, Technogym Neuromuscular Training. Dit revolutionaire trainingssysteem van Technogym werd ontwikkeld door de afdeling Wetenschappelijk onderzoek, in samenwerking met de beste atleten, coaches, fysiologen en trainers ter wereld.

MyCycling simuleert met zijn vliegwielontwerp en het Road Effect System een natuurlijk trapgevoel. Het voelt als het ware aan alsof u op de weg fietst. Bovendien traint u met MyCycling op een uitermate rustige manier want het enige dat u hoort zijn de ketting en uw ademhaling.

 

Lees verder en ontdek de belangrijkste kenmerken van MyCycling.

 

Ontdek de MyCycling hier

 

Training op maat

Start uw training met een drempeltest. U moet namelijk eerst uw anaërobe drempelwaarde kennen om uw TNT-belasting te bepalen. U kunt deze berekenen door de indoor Technogym Maximal Test uit te voeren met een hartslagmonitor of met behulp van de Functional Threshold Power Test.

Begin vervolgens aan uw persoonlijk trainingsprogramma van 18 weken, onderverdeeld in drie blokken van zes weken: basis, ontwikkeling en verfijning. Met drie wekelijkse trainingen van tussen de 40 en 70 minuten bent u in geen tijd topfit.

Perfectie

De MyCycling-App geeft u voortdurend feedback over de rondheid en symmetrie van uw pedaalslag zodat u uw efficiëntie in het zadel kan verbeteren. De koppelflens analyseert elke 360° pedaalomwenteling in real-time. Daarnaast controleert de optische sensor de duw symmetrie tussen het linker- en rechterbeen.

Tevens is het belangrijk een optimale positie te hebben op de fiets. Daarom bevat de sectie Kernstabilisatie van de MyCycling-App een reeks lichaamsgewichtoefeningen waarmee u uw rompspieren kan versterken en uw prestatie in het zadel verbeteren.

Diversiteit

MyCycling ondersteunt twee verschillende soorten trainingssessies. Kracht, met een constante hoeveelheid watt. En bergopwaarts, met een intensiteit die is berekend op basis van de helling en het aantal pedaalslagen.

Bovendien verschaft MyCycling u met een netwerk van door Technogym gecertifieerde coaches met wie u direct in contact staat. Uw coach kan uw doelstellingen helpen bepalen en zal de TNT aanpassen aan uw persoonlijke kenmerken.

In de voetsporen van kampioenen

Met MyCycling kunt u variatie in uw training brengen en u wagen aan enkele van de grootste heuvels uit de wielersportgeschiedenis: Stelviopas, Alpe d'Huez, Galibier en Izoard. Met MyCycling waant u zich in no time op één van deze iconische locaties.

MyCycling in de Gervi catalogus

MyCycling van Technogym is online verkrijgbaar in de webshop van Gervi. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken