NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

6 must-have accessoires voor uw sauna of infraroodcabine

In onze Gervi showrooms kunt u terecht voor uw gedroomde sauna, stoombad of infraroodcabine. Maar, wist u dat u bij Gervi ook op het juiste adres bent voor trendy, luxueuze accessoires die een extra dimensie geven aan uw wellness ervaring? Deze 6 must-have accessoires voor uw sauna of infraroodcabine zijn ook te koop via de Gervi webshop.

Linnen sauna handdoek en saunakussen

Deze KLAFS handdoek bestaat uit 70% linnen en 30% katoen. Linnen is een hoogwaardig natuurmateriaal met de ideale eigenschappen voor exclusief saunatextiel. In vergelijking tot badstof, kan linnen 3x de hoeveelheid aan water opnemen en het voelt daarna nog steeds aangenaam en droog. Bovendien neemt linnen minder snel vuil op en is het wasbaar tot 60°C. Het bijpassende saunakussen biedt u extra comfort. 

Aromaset van KLAFS (4 x 30ml)

Deze aromaset bevat 4 flesjes olieconcentraat van 30ml, geschikt voor talrijke opgietsessies in de sauna. Zo kan u ook regelmatig van een nieuw aroma genieten. Voor een oplossing van 1 liter heeft u slechts 10 druppels nodig. U kan kiezen uit de aromoset “Klassiek” of “Fruitig”.

aroma's sauna klafs
Upgrade uw sauna-sessie met aroma's van Klafs!

Kruidenbuiltje van Infraworld

Heeft u een zoutverdamper in uw infraroodcabine? Plaats dan een kruidenbuiltje op de verdamper voor extra aromatherapie. Door de waterdamp die omhoog cirkelt (al dan niet verrijkt met zout), komt ook het aroma vrij uit het builtje. Het kruidenbuiltje kan u meerdere sessies gebruiken. U vindt de verschillende kruidenbuiltjes in de Gervi webshop.

schaal aroma ifraroodcabine
Aromaschaaltje Infraworld

Aromaschaaltje en geurset

Ook in een infraroodcabine zonder zoutverdamper, kan u genieten van de weldaad van heerlijke aroma’s. Plaats eenvoudigweg een aromaschaaltje in de cabine en vul dit met enkele druppels van uw favoriete aroma. Een geurset bevat 3 verschillende geurtjes zodat u regelmatig kan afwisselen.

Buitendouche JEE-O

Na afloop van uw sauna- of infraroodsessie is het aangewezen om lauw tot koud te douchen. Als dat in de frisse buitenlucht kan, is dat absoluut een pluspunt. Een buitendouche op uw terras of in uw tuin, biedt u die mogelijkheid. U kan kiezen voor een douche met enkel koud of koud én warm water. De buitendouches van JEE-O zijn bovendien ook een echte streling voor het oog…

Ligbed DEDON

Na het douchen rust u best enkele minuten met gesloten ogen. Dit kan op een luxueus ligbed van DEDON, met instelbare rugleuning. Nestel u op uw handdoek op het comfortabel ligbed en geniet na van een deugddoende sessie in de sauna of infraroodcabine. Op het handige bijzettafeltje plaatst u alvast een verfrissende smoothie of wat water om uw lichaam na de sessie opnieuw te hydrateren.

lounge ligbed dedon
Lounge ligbed van DEDON
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws