5 must-have accessoires voor uw sauna of infraroodcabine

In onze Gervi showrooms kunt u terecht voor uw gedroomde sauna, stoombad of infraroodcabine. Maar, wist u dat u bij Gervi ook op het juiste adres bent voor trendy, luxueuze accessoires die een extra dimensie geven aan uw wellness ervaring? Deze 5 must-have accessoires voor uw sauna of infraroodcabine zijn ook te koop via de Gervi webshop.

Linnen sauna handdoek en saunakussen

Deze KLAFS handdoek bestaat uit 70% linnen en 30% katoen. Linnen is een hoogwaardig natuurmateriaal met de ideale eigenschappen voor exclusief saunatextiel. In vergelijking tot badstof, kan linnen 3x de hoeveelheid aan water opnemen en het voelt daarna nog steeds aangenaam en droog. Bovendien neemt linnen minder snel vuil op en is het wasbaar tot 60°C. Het bijpassende saunakussen biedt u extra comfort. 

Aromaset van KLAFS (4 x 30ml)

Deze aromaset bevat 4 flesjes olieconcentraat van 30ml, geschikt voor talrijke opgietsessies in de sauna. Zo kan u ook regelmatig van een nieuw aroma genieten. Voor een oplossing van 1 liter heeft u slechts 10 druppels nodig. U kan kiezen uit de aromoset “Klassiek” of “Fruitig”.

Kruidenbuiltje van Infraworld

Heeft u een zoutverdamper in uw infraroodcabine? Plaats dan een kruidenbuiltje op de verdamper voor extra aromatherapie. Door de waterdamp die omhoog cirkelt (al dan niet verrijkt met zout), komt ook het aroma vrij uit het builtje. Het kruidenbuiltje kan u meerdere sessies gebruiken. U vindt de verschillende kruidenbuiltjes in de Gervi webshop.

Aromaschaaltje en geurset

Ook in een infraroodcabine zonder zoutverdamper, kan u genieten van de weldaad van heerlijke aroma’s. Plaats eenvoudigweg een aromaschaaltje in de cabine en vul dit met enkele druppels van uw favoriete aroma. Een geurset bevat 3 verschillende geurtjes zodat u regelmatig kan afwisselen.

Buitendouche JEE-O

Na afloop van uw sauna- of infraroodsessie is het aangewezen om lauw tot koud te douchen. Als dat in de frisse buitenlucht kan, is dat absoluut een pluspunt. Een buitendouche op uw terras of in uw tuin, biedt u die mogelijkheid. U kan kiezen voor een douche met enkel koud of koud én warm water. De buitendouches van JEE-O zijn bovendien ook een echte streling voor het oog…

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken