NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Infraroodcabines: onze 3 merken

U wilt enkele merken van infraroodcabines vergelijken? Gervi biedt u keuze uit drie merken van infraroodcabines. Elk merk heeft specifieke modellen en infraroodcabine prijzen.

Infraroodcabines van Infraworld

Infraworld biedt een uitgebreide keuze aan infraroodcabines. Zowel kleine standaard infraroodcabines met enkel vlaktepanelen (lange C-golf), als een design infrarood sauna met sauna kachel, full spectrum infraroodstraler (korte golf) en vlaktepanelen (lang golf). De meest populaire infraroodcabine van Infraworld is de Triosol cabine. In deze cabine geniet u van de helende A, B en C infraroodstraling én de zuiverende werking van de zoutverdamper op uw luchtwegen en huid.

Dit merk biedt een uitgebreide keuze aan infraroodcabines.
Design infraroodcabine op maat van Infraworld & Gervi
Gervi biedt u keuze uit drie merken van infraroodcabines. Elk merk heeft specifieke modellen en infraroodcabine prijzen.
Infraworld infraroodcabine met rode vlaktepanelen en VitalLight infraroodstraler

Health Company infraroodcabines

Health Company heeft een basic lijn en een exclusieve lijn. De cabines zijn lange golf infraroodcabines. Deze incoloy infrarood stralers geven uw lichaam een ideale infraroodstraling (lange C-golf). Het gamma bestaat uit verschillende modellen met variabele afmetingen en indelingen. De exclusieve ir cabines hebben extra functionaliteiten zoals een muzieksysteem, een USB stick met verschillende voorgeprogrammeerde infrarood rituelen, enz.

Infrarood sauna’s van KLAFS

Bij een infrarood sauna van KLAFS wordt er meestal gestart van een traditionele sauna met elektrische sauna kachel. Met deze sauna oven kunt u de ir sauna tot op temperatuur (50°C) brengen. Vervolgens kunt u zich neerzetten op een saunahanddoek zodat uw rug, nek en schouders zich voor het full spectrum infrarood element bevinden.

Met behulp van een drukknop in de sauna, kunt u de korte golf infrarood straler activeren. Deze zal dan gedurende 10-15 minuten (instelbaar) helende infraroodwarmte afstralen op de blootgestelde lichaamsdelen. Na deze sessie, kunt u nog een 30-tal minuten verder ontspannen, eventueel liggend, in de warme infrarood sauna.  

Infraroodcabines vergelijken

U wilt een ir cabine kopen? Dan moet u zeker onze infraroodcabines vergelijken. U kunt één of meerdere infrarood brochures aanvragen of een bezoek brengen aan onze infrarood winkels in Gent, Hasselt, Leuven of Maasmechelen. In elke winkel van Gervi vindt u een uitgebreid assortiment infraroodcabines, zowel van Infraworld als Health Company en de infrarood sauna’s van KLAFS.


Onze wellness specialisten kennen onze ir sauna’s door en door en beantwoorden met veel plezier al uw vragen. Voor infraroodcabines op maat, wordt er standaard een plan uitgetekend zodat u een perfecte weergave krijgt van hoe de cabine er zal uitzien. Indien u dat wenst, komen onze medewerkers tot bij u thuis om de cabine op te meten en de installatie van een infraroodcabine voor te bereiden (volledig vrijblijvend en kosteloos).

In elke winkel van Gervi vindt u een uitgebreid assortiment infraroodcabines, zowel van Infraworld als Health Company en de infrarood sauna’s van KLAFS.
De zoutkristallen verdampen in de infraroodcabine

Test infrarood sauna: een namiddag of avond vrijblijvend genieten

Indien u dit wenst, kunt u, samen met uw partner of gezin, onze infraroodcabines testen. Onze wellness winkels zijn, na sluitingstijd, een zalige haven van rust en ontspanning, waar u alle wellness artikelen kunt testen. Interesse in een infrarood test? Neem dan telefonisch of online contact op!

Infrarood accessoires van onze merken

Alle infrarood toebehoren zoals kruidenbuiltjes, aroma’s, hoofdsteunen, rugleuningen, enz. van KLAFS, Infraworld en Health Company zijn verkrijgbaar via onze online infrarood shop en in onze infrarood winkels.

Indien u dit wenst, kunt u, samen met uw partner of gezin, onze infraroodcabines testen. Onze wellness winkels zijn, na sluitingstijd, een zalige haven van rust en ontspanning, waar u alle wellness artikelen kunt testen.
Vijfhoekscabine van Infraworld & Gervi, uitgerust met zowel rode vlaktepanelen en infraroodstralers
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

infraroodcabines sauna infraroodcabine infrarood sauna sauna\'s

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

infraroodcabines sauna infraroodcabine infrarood sauna sauna\'s

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

infraroodcabines sauna infraroodcabine infrarood sauna sauna\'s

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

infraroodcabines sauna infraroodcabine infrarood sauna sauna\'s

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws