• image desc
  • image desc
  • image desc
NL   |   FR

Een Turks stoombad bij u thuis

Een stoombad combineert het beste van vroeger en nu. Eeuwen geleden was men zich immers al bewust van het heilzame en ontspannende effect dat een stoombad teweegbrengt, en de dag van vandaag worden stoombaden zodanig ontworpen dat ze perfect passen in onze moderne interieurs. Ontspannen, genieten, en dit in een mooie omgeving die helemaal werd aangepast aan uw wensen... Een stoombad is zonder twijfel een waardevolle aanvulling voor uw woonst. Ontdek dus zeker de stoombaden van Klafs bij Gervi!

 

De grootste troef van een stoombad

De grote troef van een stoombad (ook wel Turks stoombad genoemd) is uiteraard de stoom die in de cabine geproduceerd wordt. Terwijl een sauna gekenmerkt wordt door droge en warme lucht, zal een stoomcabine namelijk gevuld worden met vochtige en minder warme lucht.

 

De link tussen een stoombad en gezondheid

De warme stoom in een stoombad is goed voor de luchtwegen en zal verzachtend werken bij bijvoorbeeld een verkoudheid of sinusitis, zeker wanneer er eucalyptusolie aan de stoom wordt toegevoegd. Daarnaast wordt de bloedsomloop gestimuleerd en werkt een stoombad ook zuiverend voor de huid. De warme damp vergroot immers de poriën waardoor afvalstoffen wegvloeien en de huid grondig gereinigd wordt.

 

Een stoombad: plezier voor het hele gezin

Bij Gervi vindt u diverse stoombaden van het merk Klafs. Deze staan bekend voor hun topkwaliteit en leveren de perfecte mix van hoogwaardige technologie en moderne vormgeving. In samenspraak met onze vakmensen bouwt Klafs dan ook uwperfecte stoombad. Blijf dus niet langer dromen, maar realiseer uw wellnessdroom samen met Gervi!

 

Ontdek hier ons volledige gamma Klafs stoombaden!

Gervi Showrooms
Website