• image desc
  • image desc
  • image desc
NL   |   FR

Genieten in uw eigen infraroodcabine

Niets zo heerlijk als het gevoel van warme zonnestralen op uw huid. Hiervoor bent u niet langer afhankelijk van het weer: in een infraroodcabine van Gervi kan u eveneens genieten van de weldadige warmte die infraroodstralen met zich meebrengen. Wij bieden verschillende merken aan van infraroodcabines in diverse prijsklassen, zodat iedereen een cabine zal vinden die perfect aan zijn wellness idealen voldoet. In wat volgt vertellen we u alvast wat meer over de werking van een infraroodcabine en over de vele voordelen ervan.

 

Het verschil tussen een sauna en een infraroodcabine

Zowel in een sauna als in een infraroodcabine kan u genieten van een zalige warmte. Het type warmte dat geproduceerd wordt verschilt echter bij beide. Zo gaat een sauna eerder de omgevingslucht opwarmen waarin u zich bevindt, terwijl een infraroodcabine stralen produceert die hun warmte rechtstreeks afgeven aan uw lichaam.

 

Een infraroodcabine voor medische doeleinden

De geproduceerde infraroodstralen in een infraroodcabine dringen veel dieper in de huid in dan de warmte van een sauna. Hierdoor kunnen uw spieren onmiddellijk genieten van een weldadige warmte, wat ideaal is voor mensen met bijvoorbeeld reuma of spierpijn. Ook wie vaak onder stress staat kan optimaal relaxen in een infraroodcabine. Na een drukke dag een half uurtje in uw infraroodcabine vertoeven: het zal ervoor zorgen dat de stress verlicht wordt én dat u een betere nachtrust heeft.

 

Meer info over prijzen, het gebruik,... van een infraroodcabine

Wilt u het hele jaar door kunnen genieten van een zalige warmte, zonder hiervoor afhankelijk te zijn van het weer? Dan is een infraroodcabine zeker iets voor u. Bij Gervi vindt u een uitgebreid aanbod aan infraroodcabines van verschillende merken, net zoals diverse accessoires (gaande van geuren en oliën tot cosmetica, verlichting, enzovoort). Heeft u nog verdere vragen? Dan geven wij eveneens met plezier tips voor het kopen van een infraroodcabine en ook voor het gebruik ervan. Uw ideale infraroodcabine, die vindt u bij Gervi!
Gervi Showrooms
Website