• image desc
  • image desc
  • image desc
NL   |   FR

De sauna, weldadig voor lichaam en geest

Een bezoek aan de sauna betekent sowieso een verwenmoment voor uw lichaam en uw geest. Maar een Klafs sauna van Gervi is nog veel meer dan dat. Naast het creëren van een wellness bij u thuis kunnen deze sauna's immers ook een echte meerwaarde betekenen voor uw interieur. Zo kan u bij ons terecht voor een traditionele Finse sauna, maar heeft u eveneens de mogelijkheid om een volledige sauna op maat of een prachtige design sauna te kopen. Op die manier kunnen uw interieur en uw sauna een harmonieus geheel vormen, terwijl u tegelijkertijd heerlijk tot rust kan komen in uw persoonlijke wellness.

 

De verschillende soorten sauna's

Bij Gervi vindt u een ruim aanbod aan sauna's van het merk Klafs, uitgerust met elektrische saunakachels. Om te beginnen is er de traditionele sauna oftewel de Finse sauna. Deze wordt ook wel eens een droge sauna genoemd omwille van zijn hoge temperatuur en lage relatieve luchtvochtigheid. Daarnaast bieden wij ook een assortiment aan infraroodcabines aan. In tegenstelling tot de traditionele sauna gaat de warmte hier gecreëerd worden via infraroodstraling.Bovendien vindt u bij Gervi tevens een combinatie van beide, namelijk een infraroodcabine en traditionele sauna in één. Dit is de infrarood sauna.

 

Een sauna op uw maat

Heeft u speciale eisen? Of heeft u een bepaald beeld in uw hoofd omtrent uw ideale sauna? Dan helpen wij u graag bij het realiseren van deze ideeën. Het is immers geen enkel probleem om een volledige sauna op maat te creëren, die wij tot op de millimeter kunnen uittekenen en maken.

 

De sauna van uw dromen wordt werkelijkheid

Of u nu kiest voor een traditionele Finse sauna of voor een infrarood sauna: in het uitgebreide gamma van Gervi vindt u ongetwijfeld een sauna die aan al uw wensen voldoet. Zo kan u eveneens een beroep doen op ons voor een volledige sauna op maat of voor een design sauna, en vindt u in onze webshop tevens verschillende benodigdheden die uw sauna-ervaring tot in de details compleet maken. Wacht dus niet langer en vertrouw op Gervi om al uw wellnessdromen te verwezenlijken!

 

Ontdek hier ons volledige gamma Klafs sauna's!

Gervi Showrooms
Website