• image desc
  • image desc
  • image desc
NL   |   FR

Swimspa's: het beste van twee werelden

Dankzij een swimspa of zwemspa wordt water zowel een bron van ontspanning als een bron van sport. In een swimspa kunt u immers dubbel genieten: enerzijds kan u zorgeloos relaxen in warm wervelend water, en anderzijds kan u ervoor kiezen om te zwemmen en aan uw conditie te werken. Kiest u dus voor een gezond en ontspannen lichaam dat bruist van energie, dan vormt de swimspa de ideale oplossing! Bij Gervi vindt u een uitgebreid aanbod aan swimspa's van het merk Riptide. Deze bieden tal van voordelen, waar we u met plezier meer over vertellen.

 

Hoe werkt een swimspa?

Zoals de naam reeds duidelijk maakt is een swimspa als het ware een spa waar men in kan zwemmen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de installatie van tegenstroomjets: deze creëren een krachtige waterstroom waar men tegenin kan zwemmen. In sommige swimspa's kunnen deze jets zelfs worden aangepast aan uw fysieke vermogen, zodat zelfs de meest enthousiaste sporters intensief kunnen sporten in een swimspa.

 

Vind uw ideale swimspa bij Gervi

Wilt u volledig tot rust kunnen komen in uw eigen spa, maar wilt u tegelijk de mogelijkheid hebben om te kunnen zwemmen? Dankzij de swimspa's van Gervi is dit perfect mogelijk. Door de eenvoudige plaatsing kan men zelfs in de kleinste tuin een echt wellness paradijs creëren! Wenst u graag verdere informatie over onze Riptide swimspa's en hun prijzen, dan kan u steeds een bezoekje brengen aan een van onze showrooms in Maasmechelen, Leuven, Hasselt of Gent. Ons professionele team helpt u maar al te graag bij het vinden van de ideale swimspa!

Gervi Showrooms
Website