MyRun van Technogym: de loopband van de toekomst

In het voorjaar van 2015 lanceerde Technogym zijn nieuwste loopband, MyRun. Tal van eigenschappen zagen we al bij eerdere loopbanden uit het Technogym gamma. De MyRun heeft een minimalistisch design. Hij is geluidloos, hoewel u de snelheid tot maar liefst 20km/uur kan opdrijven. Het ideale fitnesstoestel voor thuisgebruik! De loopband is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate) zodat u kan trainen met een constante hartslag. Hij bevat een geïntegreerde applicatie die synchroniseert met uw tablet en u vindt er bovendien tal van trainingsprogramma’s op maat op terug. Met andere woorden, alle eigenschappen die we van een kwaliteitsvolle loopband van Technogym verwachten. Toch is deze loopband verrassend nieuw. Drie eigenschappen maken hem anders dan elke loopband die ooit eerder gelanceerd werd.

 

Ontdek de MyRun hier

 

MyRun: een loopband die uw risico op blessures vermindert

De traditionele loopband geeft u feedback over uw loopsnelheid, uw hartslag, het aantal calorieën dat u verbrandt en de afgelegde afstand. MyRun geeft u, naast info over deze variabelen, ook feedback over uw hardlooptechniek. Om uw hardlooptechniek te beoordelen wordt er gekeken naar parameters zoals pasfrequentie (hoeveel passen zet u per minuut), paslengte en de mate waarin u rechtop loopt. Het zijn net deze parameters die uw risico op blessures beïnvloeden! Technogym heeft deze nieuwe parameters in één index gegoten, de running rate. Loopt u bijvoorbeeld snel, maar zet u teveel passen, of te korte passen, dan zal uw running rate dalen. U krijgt dus direct feedback om uw hartlooptechniek te verbeteren en loopt zo minder risico op blessures. Naast de voorgeprogrammeerde cardiovasculaire trainingen (om uw conditie te verbeteren) kan u bovendien ook kiezen voor trainingsessies om uw hardlooptechniek te verbeteren.

MyRun: een loopband die uw muziek kiest

Een tweede unieke eigenschap van de MyRun loopband is de Running Music feature. De loopband kiest automatisch de muziek die het best past bij uw loopritme. Dat maakt van MyRun de eerste muzikaal interactieve loopband ooit.

MyRun: maximale bewegingsvrijheid op een minimale oppervlakte

De loopband is zo ontworpen dat, hoewel hij een beperkte oppervlakte in beslag neemt, de bewegingsruimte maximaal is. MyRun biedt dezelfde bewegingsvrijheid als een professionele loopband, met dat verschil dat u extra ruimte en energie uitspaart.

MyRun in uw Gervi showroom

De MyRun loopband is verkrijgbaar in elke Gervi showroom of in onze webshop. U kan de loopband afhalen op bestelling en zelf installeren indien u dit wenst. De loopband werd zo ontworpen dat u hem in enkele minuten zelf in elkaar kunt zetten.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken