NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

MyRun van Technogym: de loopband van de toekomst

In het voorjaar van 2015 lanceerde Technogym zijn nieuwste loopband, MyRun. Tal van eigenschappen zagen we al bij eerdere loopbanden uit het Technogym gamma. De MyRun heeft een minimalistisch design. Hij is geluidloos, hoewel u de snelheid tot maar liefst 20km/uur kan opdrijven. Het ideale fitnesstoestel voor thuisgebruik! De loopband is uitgerust met CPR (Constant Pulse Rate) zodat u kan trainen met een constante hartslag. Hij bevat een geïntegreerde applicatie die synchroniseert met uw tablet en u vindt er bovendien tal van trainingsprogramma’s op maat op terug. Met andere woorden, alle eigenschappen die we van een kwaliteitsvolle loopband van Technogym verwachten. Toch is deze loopband verrassend nieuw. Drie eigenschappen maken hem anders dan elke loopband die ooit eerder gelanceerd werd.

Tal van trainingsprogramma’s op maat
Tal van trainingsprogramma’s op maat

MyRun: een loopband die uw risico op blessures vermindert

De traditionele loopband geeft u feedback over uw loopsnelheid, uw hartslag, het aantal calorieën dat u verbrandt en de afgelegde afstand. MyRun geeft u, naast info over deze variabelen, ook feedback over uw hardlooptechniek. Om uw hardlooptechniek te beoordelen wordt er gekeken naar parameters zoals pasfrequentie (hoeveel passen zet u per minuut), paslengte en de mate waarin u rechtop loopt. Het zijn net deze parameters die uw risico op blessures beïnvloeden! Technogym heeft deze nieuwe parameters in één index gegoten, de running rate. Loopt u bijvoorbeeld snel, maar zet u teveel passen, of te korte passen, dan zal uw running rate dalen. U krijgt dus direct feedback om uw hartlooptechniek te verbeteren en loopt zo minder risico op blessures. Naast de voorgeprogrammeerde cardiovasculaire trainingen (om uw conditie te verbeteren) kan u bovendien ook kiezen voor trainingsessies om uw hardlooptechniek te verbeteren.

MyRun: een loopband die uw muziek kiest

Een tweede unieke eigenschap van de MyRun loopband is de Running Music feature. De loopband kiest automatisch de muziek die het best past bij uw loopritme. Dat maakt van MyRun de eerste muzikaal interactieve loopband ooit.

De eerste muzikaal interactieve loopband ooit!
De eerste muzikaal interactieve loopband ooit!
Beperkte oppervlakte met maximale bewegingsruimte
Beperkte oppervlakte met maximale bewegingsruimte

MyRun: maximale bewegingsvrijheid op een minimale oppervlakte

De loopband is zo ontworpen dat, hoewel hij een beperkte oppervlakte in beslag neemt, de bewegingsruimte maximaal is. MyRun biedt dezelfde bewegingsvrijheid als een professionele loopband, met dat verschil dat u extra ruimte en energie uitspaart.

MyRun in uw Gervi showroom

De MyRun loopband is verkrijgbaar in elke Gervi showroom. De prijs bedraagt 2.950€ (incl. BTW). U kan de loopband afhalen op bestelling en zelf installeren indien u dit wenst. De loopband werd zo ontworpen dat u hem in enkele minuten zelf in elkaar kunt zetten.

Loopband

Fiets

Crosstrainer

Functionele training

Skillrow

Ontdek meer

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws