NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Jacuzzi onderhoud: eenvoudig, maar onmisbaar

Wanneer u uw jacuzzi heeft aangeschaft, is het onderhouden hiervan niet ingewikkeld, maar wél noodzakelijk. Een goed onderhouden jacuzzi heeft namelijk niet alleen een langere levensduur, maar geeft u ook een extra prettige, rustgevende spa belevenis. Bovendien kunnen de juiste accessoires uw jacuzzi onderhoudskosten flink drukken. Bij Gervi kan u terecht voor alle alle jacuzzi accessoires die het onderhoud van uw jacuzzi makkelijker maken, zoals covers, filters, pompen, chloor en ozonators. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw jacuzzi onderdelen.

De juiste jacuzzi onderdelen

Bij Gervi helpen we u niet alleen met de aankoop van uw jacuzzi, maar ook met het onderhoud. Voor al uw jacuzzi producten, onderdelen en accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over onderhoudsproducten en onderdelen voor jacuzzi’s. 

Wij helpen u met jacuzzi onderhoud, jacuzzi onderdelen
Voor al uw jacuzzi producten, jacuzzi onderdelen,..
Samen met u kijken we graag naar wat úw jacuzzi nodig heeft. Op die manier creëren wij een jacuzzi die precies aan uw wensen voor de perfecte spabeleving voldoet, terwijl we de onderhoudskosten zo beperkt mogelijk proberen te houden.
Veel jacuzzi covers beschikbaar bij Gervi
Een goed isolerende jacuzzi overkapping

Jacuzzi overkapping

Een goed isolerende overkapping voor uw  jacuzzi is onmisbaar. Een cover sluit uw jacuzzi geheel af, waardoor er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Tevens zorgt een jacuzzi afdekking ervoor dat uw water schoner en hygiënischer blijft, zonder dat u hier al te veel voor hoeft te doen. Tegenwoordig zijn er veel jacuzzi covers beschikbaar, in verschillende prijs- en kwaliteitscategorieën. Bij Gervi kijken we graag samen met u naar de juiste jacuzzi deksel voor u.

Jacuzzi filters: houd uw water schoon.

Een van de belangrijkste onderdelen van uw spa is een filter, jacuzzi’s kunnen haast niet zonder. Een filter zorgt ervoor dat uw water gezuiverd wordt, waardoor u zorgeloos kunt genieten van een aangename spa belevenis. Het water van uw jacuzzi is namelijk een goede bron voor allerlei bacteriën en schimmels. Doordat ze zich in het bad snel vermenigvuldigen, kunnen ze slijmerige substanties vormen of op den duur uw water zelfs troebel maken. Om dit te voorkomen, is het een verstandige zet om een filter voor uw jacuzzi aan te schaffen. Bij Gervi.be hebben wij een assortiment aan diverse, kwalitatieve filters, zodat u altijd de juiste filter voor uw jacuzzi vindt!

Chloor, het kan ook zonder!

Werkt u momenteel met chloor of chloortabletten voor het onderhoud, maar bent u er gevoelig aan? Weet dat er ook chloorvrij wateronderhoud bestaat voor een jacuzzi van HotSpring. In elke Gervi showroom kunt u ACE, het chloorvrije waterzuiveringsysteem van HotSpring, zelf testen.

Pomp jacuzzi

Om ervoor te zorgen dat het spawater in goede conditie blijft, heeft u een jacuzzi pomp nodig. Een goede pomp is essentieel voor uw jacuzzi: deze zorgt ervoor dat het water in uw jacuzzi blijft circuleren. Hierdoor blijft het water schoner. Stilstaand water is namelijk een broedplek voor algen, schimmels en bacteriën. Wanneer u in uw jacuzzi een pomp plaatst, zorgt deze pomp er bovendien niet alleen voor dat het water blijft bewegen, maar ook dat het water gefilterd wordt. 

Zorg voor goed spawater met een jacuzzi pomp
Filter uw water met een jacuzzi pomp
De jacuzzi pomp filtert zelfs de kleinste vuildeeltjes uit uw water. Dit garandeert een prettigere spabeleving! Voor allerlei verschillende soorten jacuzzi pompen, die precies bij úw jacuzzi passen, kunt u terecht bij Gervi.be.
Een jacuzzi ozonator doodt alle bacteriën
Proper en fris water met een jacuzzi ozonator

Ozonator jacuzzi

Een ozonator injecteert ozongas in het water van uw jacuzzi. Waarom, vraag u zich misschien af? Het antwoord daarop is heel simpel. Wanneer het water wordt geïnjecteerd met ozongas, blijft het nog langer helder en schoon. Het onzongas werkt namelijk als een desinfecteermiddel dat haast alle bacteriën in uw spawater doodt. 

Bent u op zoek naar manieren om uw jacuzziwater extra lang proper en fris te houden? Dan is een ozonator voor jacuzzi beslist wat u nog nodig heeft!

Chloor jacuzzi

Heeft u alle bovenstaande maatregelen voor schoner, beter jacuzziwater al genomen? Dan blijft er nog maar één stap over: chloor. Chloor is een eenvoudige, maar noodzakelijke stap in het wekelijks onderhoud van uw jacuzzi. Zelfs wanneer u uw spa niet gebruikt, is het noodzakelijk dat er aan uw jacuzzi chloor wordt toegevoegd. Ook voor de juiste chloor voor jacuzzi bent u bij ons aan het juiste adres.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

onderhoud jacuzzi jacuzzi jacuzzi filters spa jacuzzi producten

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

onderhoud jacuzzi jacuzzi jacuzzi filters spa jacuzzi producten

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws