Jacuzzi onderhoud: eenvoudig, maar onmisbaar

Wanneer u uw jacuzzi heeft aangeschaft, is het onderhouden hiervan niet ingewikkeld, maar wél noodzakelijk. Een goed onderhouden jacuzzi heeft namelijk niet alleen een langere levensduur, maar geeft u ook een extra prettige, rustgevende spa belevenis. Bovendien kunnen de juiste accessoires uw jacuzzi onderhoudskosten flink drukken. Bij Gervi kan u terecht voor alle alle jacuzzi accessoires die het onderhoud van uw jacuzzi makkelijker maken, zoals covers, filters, pompen, chloor en ozonators. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor uw jacuzzi onderdelen.

 

Al onze onderhoudsproducten

De juiste jacuzzi onderdelen

Bij Gervi helpen we u niet alleen met de aankoop van uw jacuzzi, maar ook met het onderhoud. Voor al uw jacuzzi producten, onderdelen en accessoires, bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze jarenlange ervaring kunt u bij ons terecht voor al uw vragen over onderhoudsproducten en onderdelen voor jacuzzi’s. 

Samen met u kijken we graag naar wat úw jacuzzi nodig heeft. Op die manier creëren wij een jacuzzi die precies aan uw wensen voor de perfecte spabeleving voldoet, terwijl we de onderhoudskosten zo beperkt mogelijk proberen te houden.

Jacuzzi overkapping

Een goed isolerende overkapping voor uw jacuzzi is onmisbaar. Een cover sluit uw jacuzzi geheel af, waardoor er zo min mogelijk warmte verloren gaat. Tevens zorgt een jacuzzi afdekking ervoor dat uw water schoner en hygiënischer blijft, zonder dat u hier al te veel voor hoeft te doen. Tegenwoordig zijn er veel jacuzzi covers beschikbaar, in verschillende prijs- en kwaliteitscategorieën. Bij Gervi kijken we graag samen met u naar de juiste jacuzzi deksel voor u.

Jacuzzi filters: houd uw water schoon.

Een van de belangrijkste onderdelen van uw spa is een filter, jacuzzi’s kunnen haast niet zonder. Een filter zorgt ervoor dat uw water gezuiverd wordt, waardoor u zorgeloos kunt genieten van een aangename spa belevenis. Het water van uw jacuzzi is namelijk een goede bron voor allerlei bacteriën en schimmels. Doordat ze zich in het bad snel vermenigvuldigen, kunnen ze slijmerige substanties vormen of op den duur uw water zelfs troebel maken. Om dit te voorkomen, is het een verstandige zet om een filter voor uw jacuzzi aan te schaffen. Bij Gervi.be hebben wij een assortiment aan diverse, kwalitatieve filters, zodat u altijd de juiste filter voor uw jacuzzi vindt!

Chloor, het kan ook zonder!

Werkt u momenteel met chloor of chloortabletten voor het onderhoud, maar bent u er gevoelig aan? Weet dat er ook chloorvrij wateronderhoud bestaat voor een jacuzzi van HotSpring. In elke Gervi showroom kunt u ACE, het chloorvrije waterzuiveringsysteem van HotSpring, zelf testen.

Pomp jacuzzi

Om ervoor te zorgen dat het spawater in goede conditie blijft, heeft u een jacuzzi pomp nodig. Een goede pomp is essentieel voor uw jacuzzi: deze zorgt ervoor dat het water in uw jacuzzi blijft circuleren. Hierdoor blijft het water schoner. Stilstaand water is namelijk een broedplek voor algen, schimmels en bacteriën. Wanneer u in uw jacuzzi een pomp plaatst, zorgt deze pomp er bovendien niet alleen voor dat het water blijft bewegen, maar ook dat het water gefilterd wordt. 

De jacuzzi pomp filtert zelfs de kleinste vuildeeltjes uit uw water. Dit garandeert een prettigere spabeleving! Voor allerlei verschillende soorten jacuzzi pompen, die precies bij úw jacuzzi passen, kunt u terecht bij Gervi.be.

Ozonator jacuzzi

Een ozonator injecteert ozongas in het water van uw jacuzzi. Waarom, vraag u zich misschien af? Het antwoord daarop is heel simpel. Wanneer het water wordt geïnjecteerd met ozongas, blijft het nog langer helder en schoon. Het onzongas werkt namelijk als een desinfecteermiddel dat haast alle bacteriën in uw spawater doodt. 

Bent u op zoek naar manieren om uw jacuzziwater extra lang proper en fris te houden? Dan is een ozonator voor jacuzzi beslist wat u nog nodig heeft!

Chloor jacuzzi

Heeft u alle bovenstaande maatregelen voor schoner, beter jacuzziwater al genomen? Dan blijft er nog maar één stap over: chloor. Chloor is een eenvoudige, maar noodzakelijke stap in het wekelijks onderhoud van uw jacuzzi. Zelfs wanneer u uw spa niet gebruikt, is het noodzakelijk dat er aan uw jacuzzi chloor wordt toegevoegd. Ook voor de juiste chloor voor jacuzzi bent u bij ons aan het juiste adres.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

onderhoud jacuzzi jacuzzi jacuzzi filters spa jacuzzi producten