Zelf jacuzzi maken

Zelf jacuzzi maken? Het internet staat vol websites met handleidingen en filmpjes waarin handige harry’s hun jacuzzi zelf bouwen. Er zijn mensen die hun eigen jacuzzi maken ‘from scratch’ maar er zijn ook zelfbouwpakketten verkrijgbaar.

Zelf jacuzzi bouwen; hoe moeilijk is dat?

Het klinkt aantrekkelijk: even snel een jacuzzi zelf maken en genieten maar. Maar hoe moeilijk is dat eigenlijk? En wat heeft u daarvoor nodig? Op het internet kunt u beschrijvingen vinden voor het creëren van een hottub uit een wijnvat of met behulp van goedkope bouwmaterialen, die u in de meeste doe-het-zelf-zaken kan vinden. Wie echt handig is kan met beton en mozaïektegels aan de slag en de zelfbouw jacuzzi zelfs gedeeltelijk ingraven. Maar er bestaan ook complete zelfbouwpakketten met stap voor stap montagevoorschriften.

Eens de jacuzzi er staat, moet u hem natuurlijk wel nog vullen en moet het water verwarmd worden. Daarvoor kan u gebruik maken van een kachel, of zelf een vuurtje stoken in een oud petroleumvat, zoals de jeugdbeweging nog wel eens doet. Wanneer het de bedoeling is om de zelfgemaakte jacuzzi of hottub een tijdlang gevuld in de tuin te laten staan, zijn chloortabletten essentieel om de kwaliteit van het water geschikt te houden. Aanvullend nog een filtersysteem in uw jacuzzi bouwen is nog beter. Bij de meeste doe-het-zelf jacuzzi’s blijft het bij een tub gevuld met warm water. Maar wie dat echt wil, kan zelf een jacuzzi maken compleet met jetstreams!

Jacuzzi’s bij Gervi

Bent u niet zo handig of wilt u gewoon kunnen genieten van topkwaliteit en topservice in plaats van zelf een tijdelijke houtje-touwtje jacuzzi te bouwen? Kom dan eens naar één van de showrooms van Gervi in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en bekijk er de vele mogelijkheden. Bij ons vindt u zowel de zogeheten ‘fun jacuzzi’s’ als de luxe jacuzzi’s, die u de allerbeste massage-ervaring bieden.

Wij zijn al sinds 1985 verdeler van het gerenommeerde merk HotSpring Spa. Dit merk is befaamd om het diverse aanbod, de goede kwaliteit én de duurzaamheid. Dankzij het gepatenteerde SmartJet systeem verbruikt de jacuzzi enkel de stroom die echt nodig is en dankzij het unieke Energy Smart systeem wordt het energieverbruik verlaagd zodat u zich niet aan hoge energierekeningen moet verwachten. Wij komen ook uw jacuzzi plaatsen en installeren. Bij Gervi vindt u jacuzzi’s in alle prijsklassen. Wilt u zo voordelig mogelijk uit zijn? Kijk dan zeker ook eens naar de jacuzzi aanbiedingen en de tweedehands jacuzzi's in onze webshop!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken