NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Zelf jacuzzi maken

Zelf jacuzzi maken? Het internet staat vol websites met handleidingen en filmpjes waarin handige harry’s hun jacuzzi zelf bouwen. Er zijn mensen die hun eigen jacuzzi maken ‘from scratch’ maar er zijn ook zelfbouwpakketten verkrijgbaar.

Zelf jacuzzi bouwen; hoe moeilijk is dat?

Het klinkt aantrekkelijk: even snel een jacuzzi zelf maken en genieten maar. Maar hoe moeilijk is dat eigenlijk? En wat heeft u daarvoor nodig? Op het internet kunt u beschrijvingen vinden voor het creëren van een hottub uit een wijnvat of met behulp van goedkope bouwmaterialen, die u in de meeste doe-het-zelf-zaken kan vinden. Wie echt handig is kan met beton en mozaïektegels aan de slag en de zelfbouw jacuzzi zelfs gedeeltelijk ingraven. Maar er bestaan ook complete zelfbouwpakketten met stap voor stap montagevoorschriften.

Zelf een jacuzzi maken is niet gemakkelijk
Zelf een jacuzzi maken is niet gemakkelijk
Eens de jacuzzi er staat, moet u hem natuurlijk wel nog vullen en moet het water verwarmd worden. Daarvoor kan u gebruik maken van een kachel, of zelf een vuurtje stoken in een oud petroleumvat, zoals de jeugdbeweging nog wel eens doet. Wanneer het de bedoeling is om de zelfgemaakte jacuzzi of hottub een tijdlang gevuld in de tuin te laten staan, zijn chloortabletten essentieel om de kwaliteit van het water geschikt te houden. Aanvullend nog een filtersysteem in uw jacuzzi bouwen is nog beter. Bij de meeste doe-het-zelf jacuzzi’s blijft het bij een tub gevuld met warm water. Maar wie dat echt wil, kan zelf een jacuzzi maken compleet met jetstreams!
Genieten van topkwaliteit bij Gervi
Genieten van topkwaliteit bij Gervi

Jacuzzi’s bij Gervi

Bent u niet zo handig of wilt u gewoon kunnen genieten van topkwaliteit en topservice in plaats van zelf een tijdelijke houtje-touwtje jacuzzi te bouwen? Kom dan eens naar één van de showrooms van Gervi in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en bekijk er de vele mogelijkheden. Bij ons vindt u zowel de zogeheten ‘fun jacuzzi’s’ als de luxe jacuzzi’s, die u de allerbeste massage-ervaring bieden.

Wij zijn al sinds 1985 verdeler van het gerenommeerde merk HotSpring Spa. Dit merk is befaamd om het diverse aanbod, de goede kwaliteit én de duurzaamheid. Dankzij het gepatenteerde SmartJet systeem verbruikt de jacuzzi enkel de stroom die echt nodig is en dankzij het unieke Energy Smart systeem wordt het energieverbruik verlaagd zodat u zich niet aan hoge energierekeningen moet verwachten. Wij komen ook uw jacuzzi plaatsen en installeren. Bij Gervi vindt u jacuzzi’s in alle prijsklassen. Wilt u zo voordelig mogelijk uit zijn? Kijk dan zeker ook eens naar de jacuzzi aanbiedingen en de tweedehands jacuzzi's in onze webshop!
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws