NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Jacuzzi kopen: tips

Gaat u een jacuzzi kopen? Gervi geeft u enkele tips. Een jacuzzi kopen kan een tijdrovende bezigheid worden als u er onvoorbereid aan start.

Kopen of huren?

U vraag zich misschien af: wil ik een jacuzzi kopen of huren? Huren geeft u de tijd om alle voordelen aan levende lijven te ondervinden, zonder de investering van een aankoop te moeten doen. 

Uit ervaring weten wij dat mensen die eerst een jacuzzi huren, heel snel ook een jacuzzi kopen. Het plezier dat ze ervaren tijdens de huurperiode trekt hen over de streep om een jacuzzi te kopen. Zij die onmiddellijk een jacuzzi kopen, zijn in de meerderheid. 

U vraag zich misschien af: wil ik een jacuzzi kopen of een jacuzzi huren?
Jacuzzi kopen of jacuzzi huren?

Gervi biedt u de mogelijkheid om alle modellen te testen alvorens u een jacuzzi gaat kopen. Deze test vervangt dan de ervaring van het huren.

Hoeveel kost een jacuzzi?

Heeft u al een idee van de jacuzzi prijzen? Weet dat hierin grote verschillen bestaan. Deze prijzen kunnen sterk variëren. Dit verschil is grotendeels verklaarbaar door drie factoren.

Jacuzzi prijzen kunnen sterk variëren.
Jacuzzi prijzen kunnen variëren
 1. De prijzen worden ten eerste beïnvloed door de kwaliteit en dichtheid van de isolatie van de jacuzzi. Hoe meer isolatiemateriaal er gebruikt is bij de productie, hoe hoger de prijs. 
 2. Ten tweede speelt de filtercapaciteit een rol. Jacuzzi prijzen variëren naargelang het aantal filters en de kwaliteit van de filters (papieren of kunststof filters).
3. Tenslotte worden de prijzen bepaald door de afwerking en variatie van de massagejets. Kiest u voor een echte hydromassage ervaring met veel verschillende jets, dan zullen de jacuzzi prijzen zich in het hogere segment bevinden. Wilt u simpelweg genieten van bubbels in warm water, dan kan u kiezen voor een prijs die lager ligt.

Een jacuzzi kopen doet u bij Gervi – Uw persoonlijke jacuzzi heaven

In elk van onze vier showrooms komt u terecht in jacuzzi heaven. U kunt er kennismaken met alle facetten van een jacuzzi: de prijzen, onderdelen, enz. Een jacuzzi kopen doet u er niet alleen. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kopen of huren van een jacuzzi. 

U wilt een jacuzzi kopen? Eén adres: uw dichtstbijzijnde Gervi showroom!

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

jacuzzi kopen jacuzzi jacuzzi prijzen jacuzzi onderdelen jacuzzi huren

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

jacuzzi kopen jacuzzi jacuzzi prijzen jacuzzi onderdelen jacuzzi huren

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws