Jacuzzi kopen: tips

Gaat u een jacuzzi kopen? Gervi geeft u enkele tips. Een jacuzzi kopen kan een tijdrovende bezigheid worden als u er onvoorbereid aan start.

 

Al onze jacuzzi modellen

Kopen of huren?

U vraag zich misschien af: wil ik een jacuzzi kopen of huren? Huren geeft u de tijd om alle voordelen aan levende lijven te ondervinden, zonder de investering van een aankoop te moeten doen. 

Uit ervaring weten wij dat mensen die eerst een jacuzzi huren, heel snel ook een jacuzzi kopen. Het plezier dat ze ervaren tijdens de huurperiode trekt hen over de streep om een jacuzzi te kopen. Zij die onmiddellijk een jacuzzi kopen, zijn in de meerderheid. 

Gervi biedt u de mogelijkheid om alle modellen te testen alvorens u een jacuzzi gaat kopen. Deze test vervangt dan de ervaring van het huren.

Hoeveel kost een jacuzzi?

Heeft u al een idee van de jacuzzi prijzen? Weet dat hierin grote verschillen bestaan. Deze prijzen kunnen sterk variëren. Dit verschil is grotendeels verklaarbaar door drie factoren.

  1. De prijzen worden ten eerste beïnvloed door de kwaliteit en dichtheid van de isolatie van de jacuzzi. Hoe meer isolatiemateriaal er gebruikt is bij de productie, hoe hoger de prijs. 
  2. Ten tweede speelt de filtercapaciteit een rol. Jacuzzi prijzen variëren naargelang het aantal filters en de kwaliteit van de filters(papieren of kunststof filters).
3. Tenslotte worden de prijzen bepaald door de afwerking en variatie van de massagejets. Kiest u voor een echte hydromassage ervaring met veel verschillende jets, dan zullen de jacuzzi prijzen zich in het hogere segment bevinden. Wilt u simpelweg genieten van bubbels in warm water, dan kan u kiezen voor een prijs die lager ligt.

Een jacuzzi kopen doet u bij Gervi – Uw persoonlijke jacuzzi heaven

In elk van onze vier showrooms komt u terecht in jacuzzi heaven. U kunt er kennismaken met alle facetten van een jacuzzi: de prijzen, onderdelen, enz. Een jacuzzi kopen doet u er niet alleen. Onze medewerkers adviseren u graag bij het kopen of huren van een jacuzzi. 

U wilt een jacuzzi kopen? Eén adres: uw dichtstbijzijnde Gervi showroom!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

jacuzzi kopen jacuzzi jacuzzi prijzen jacuzzi onderdelen jacuzzi huren