Het volledig automatische cover systeem

Foldaway

Foldwaway is 's werelds eerste volledig automatische liftsysteem voor thermische jacuzzi covers. Het gepatenteerde systeem beweegt de cover uit het zicht en zorgt voor een 360° panorama. Dit betekent dat u gewoon kunt genieten van uw jacuzzi met een druk op de knop.

360 °-panorama

Voor het eerst is het mogelijk om de cover volledig te integreren in uw jacuzzi architectuur. Ontspan en geniet van uw spa, zonder storing van een cover in uw zicht.

 

High-end materialen

Ultra lichtgewicht carbon, duurzame aluminium en gehard roestvrij staal resulteren in een duurzaam ontwerp dat design en functionaliteit combineert voor uw cover. Deze high-end materialen zorgen ook een onderhoudsvrije spa-ervaring.

 

Onderhoudsvrij cover systeem

Het gebruik van high-end materialen en ingenieuze technologie biedt u een onderhoudsvrije ervaring.

 

Infrarood afstandsbediening

Het Foldaway cover-systeem wordt geleverd met een optionele infrarood afstandsbediening voor maximaal comfort.

 

Het mechanisme werkt stil en is onderhoudsvrij. Met een zeer laag energieverbruik en intelligente systemen voor uw veiligheid is het een perfect premium accessoire voor de cover van uw jacuzzi. Binnen ca. 30 seconden is het hele proces voltooid en is de cover in zijn parkeerpositie.

 

Cover werking en veiligheid

Het gepatenteerde Foldaway systeem beweegt de originele cover uit het zicht met één druk op de knop. Geen gedoe meer met een zware of doorweekte cover. Uw vinger opent de deur naar een onvergetelijke spa-ervaring. Van nu af aan - elke dag.

 

Foldaway houdt de cover veilig en geborgen in elke positie. Uw cover wordt beschermd tegen onbedoelde beweging door wind of manipulatie door kinderen. Elke obstructie in de bewegingsbaan van Foldaway terwijl deze in actie is, schakelt het systeem automatisch uit.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken