Jacuzzi accessoires: de grootste keuze

U gaat een jacuzzi kopen voor buiten. Dan zijn accessoires wellicht niet het eerste waaraan u denkt. Toch zijn bepaalde accessoires zoals filters, een jacuzzi ozonator of een cover onmisbare spa onderdelen. Andere accessoires, zoals onderhoudsproducten, een jacuzzi overkapping of een tv kunt u installeren op elk moment dat u wenst. Deze accessoires geven vaak een extra meerwaarde aan de spa belevenis.

 

Al onze jacuzzi modellen

Onmisbare accessoires zoals jacuzzi filters

Enkele accessoires zijn onlosmakelijk verbonden met uw spa.

  • Ozonator: Een ozonator creëert kleine ozonbelletjes in het water, die een zuiverend, neutraliserend effect hebben op vuilpartikels in het spa water. Met een ozonator blijft uw spa water dus langer proper én heeft u zelf minder werk aan het onderhoud.
  • Cover: De jacuzzi cover zorgt voor een dichte isolatie van de spa kuip met warm water. Een goede cover of jacuzzi afdekking houdt zo uw elektriciteitskosten onder controle en vermijd dat uw spa water vuil wordt door vallende bladeren, enz.
  • Filters: Een jacuzzi filter is een essentieel onderdeel van uw bubbelbad. Kies daarom voor filters van goede kwaliteit die lang meegaan (bijvoorbeeld de kunststof Tri-x jacuzzi filter.
  • Jacuzzi pomp: De jacuzzi pomp van HotSpring is ontworpen met energiezuinigheid in het achterhoofd. Meer info over deze jacuzzi pomp.

Extra optionele accessoires zoals een tv

Deze optionele jacuzzi accessoires installeert u wanneer u wilt.

  • Jacuzzi onderhoudsproducten: In de online shop vindt u alle jacuzzi artikelen zoals chloor voor jacuzzi, enz.
  • Jacuzzi tv: De outdoor jacuzzi tv van Gervi is 100% waterdicht en biedt u een ongeëvenaarde tv ervaring vanuit uw massagebad.
  • Jacuzzi overkapping: U kunt een jacuzzi overkapping plaatsen van bijvoorbeeld lamellen, gaas, of een ander materiaal om, winter en zomer, droog van uw bubbelbad te genieten. Gervi zoekt met u naar de ideale overkapping voor uw whirlpool bad.
  • Jacuzzi trapje: Een passend en stevig jacuzzi trapje is onmisbaar om veilig én snel in en uit uw jacuzzi te stappen. Bekijk het aanbod jacuzzi trapjes in onze Gervi showrooms of in onze webshop.

Waar kan ik jacuzzi accessoires kopen?

In de tuin van Gervi Maasmechelen of Gervi Leuven kunt u alle jacuzzi accessoires bekijken en testen. In de showrooms van Gervi Hasselt en Gervi Gent zijn ook de volledige collecties kwaliteitsaccessoires beschikbaar.

Koopt u liever online?

In de webshop van Gervi kunt u alle toebehoren voor de jacuzzi kiezen en bestellen.

Jacuzzi accessoires kopen: kies voor kwaliteit en meerwaarde!

U gaat een jacuzzi kopen. Wellicht spendeert u dan heel wat tijd om uit te zoeken welke jacuzzi voor u aan alle verwachtingen voldoet. Als het aankomt op accessoires vinden wij bij Gervi dat u dezelfde hoge eisen mag stellen. Kies daarom voor een kwaliteitsmerk zoals HotSpring en geniet levenslang van uw spa én uw jacuzzi accessoires.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

jacuzzi accessoires jacuzzi spa jacuzzi tv jacuzzi overkapping