Wat is een infraroodsauna?

Een infraroodsauna is een combinatie van een sauna en een infraroodcabine in één en dezelfde cabine. Deze warmte cabine is dus uitgerust met een sauna oven zodat hoge temperaturen bereikt kunnen worden. Daarnaast is de infraroodsauna voorzien van infraroodstralers en/of vlaktepanelen zodat u kunt genieten van de helende werking van een ir sauna.

 

Al onze sauna's

 

Infraroodsauna kopen: tips

U wilt een infraroodsauna kopen. Houdt dan rekening met de volgende tips:


  • Test infraroodsauna: In alle Gervi sauna winkels kunt u ons aanbod infraroodsauna’s testen. Dit is volledig vrijblijvend en kosteloos. Het is belangrijk dat u de voordelen van een infraroodsauna aan levende lijven kunt ervaren vooraleer u een infraroodsauna gaat kopen.
  • Afmetingen infraroodsauna: U kunt kiezen voor een infraroodsauna met standaardafmetingen of een infraroodsauna op maat. In het tweede geval wordt de infraroodsauna door één van onze medewerkers volledig uitgetekend zodat u zich een goed beeld kunt vormen van het design.
  • Design infraroodsauna: Design infraroodsauna’s zijn er in alle maten en vormen. Bij Gervi vindt u een uitgebreid gamma design infraroodsauna’s, afgewerkt met de mooiste materialen en glasfronten.  
  • Infraroodsauna full spectrum: Wilt u een infraroodsauna voor de helende werking van de infrarood stralers? Kies dan voor een infraroodsauna full spectrum. Dit betekent dat de stralers het volledige spectrum aan infraroodlicht afgeven. U geniet dan zowel van de intensieve A-straling voor pijnbestrijding (korte golf) als van de milde C-straling voor ontspanning (lange golf).

Infraroodsauna prijs: hoeveel kost een infraroodsauna?

De infraroodsauna prijs wordt bepaald door


  • de grootte van cabine, 
  • de kwaliteit van de materialen
  • de functionaliteiten: vlaktepanelen, infraroodstralers, enz. 
  • en de opties van de warmtecabine: muziekinstallatie, zoutverdamper, enz.

Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een infraroodsauna met infraroodstralers, zoutverdamper of gepersonaliseerde buitenafwerking. De infraroodsauna prijs wordt ook bepaald door het sauna hout dat gebruikt wordt voor het bouwen van een infraroodsauna. Dit kan Ceder hout, Noorse den, Hemlock hout, of nog een andere hout variant zijn.

Is infraroodsauna gezond?

Onze medewerkers worden regelmatig geconfronteerd met deze vraag: “Is infraroodsauna gezond?”. Het antwoord is volmondig: Ja!In een infraroodsauna kunt u zowel genieten van de positieve gezondheidsvoordelen van een sauna als van een infrarood cabine. Een infraroodsauna zorgt bijvoorbeeld voor een verbeterde bloeddoorstroming waardoor voedingsstoffen worden aangevoerd en afvalstoffen sneller uit het lichaam worden verwijderd.

Gebruik infraroodsauna: hoe gebruikt u een infraroodsauna?

Gebruik infraroodsauna” is een handleiding voor het correct en optimaal gebruiken van een infraroodsauna. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

infraroodsauna infraroodsauna\'s sauna infraroodcabine infraroodsauna kopen