NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Infraroodcabines vergelijken: een must-do voor elke koper!

Welke infraroodcabines bestaan er?

Als u op zoek gaat naar de beste infraroodcabine voor uzelf en uw gezin, zal u al snel ontdekken dat er heel wat keuze is. Infraroodcabines vergelijken doet u best op basis van enkele duidelijke criteria. Gervi helpt u op weg… 

Infraroodcabines vergelijken: de houtsoort

Zowel voor de binnenbekleding als voor de buitenafwerking van uw infraroodcabine, heeft u de keuze uit verschillende materialen en houtsoorten. Noorse den, vurenhout, of het populaire ceder zijn opties voor binnenkant. Ceder is een geliefde houtsoort voor de wanden van een infraroodcabine. Cederhout bevat veel etherische oliën en geeft een heerlijk, zeer herkenbaar aroma af. Zeker wanneer de temperatuur in de infraroodcabine oploopt. Alpenden is ook een optie. Het aroma van alpenden heeft een slaapbevorderend en ontspannend effect. Ideaal dus voor een zalige nachtrust na uw sessie in de infrarood cabine.

Zowel voor de binnenbekleding als voor de buitenafwerking van uw infraroodcabine, heeft u de keuze uit verschillende materialen en houtsoorten.
Infraroodcabines vergelijken: verschillende houtsoorten en materialen

Infraroodcabines vergelijken: de functionaliteiten

Niet iedere infraroodcabine is identiek en biedt u dezelfde mogelijkheden. In de Triosol cabine van Infraworld geniet u van 2 types van infraroodstraling.

Niet iedere infraroodcabine is identiek en biedt u dezelfde mogelijkheden. In de Triosol cabine van Infraworld geniet u van 2 types van infraroodstraling.
Infraroodcabines vergelijken: 2 types van infraroodstraling

Vlaktepanelen tegen de binnenwanden van de cabine wekken een milde infraroodstraling op (lange C-golf). Deze zachte vorm van infraroodstraling omhult uw volledige lichaam in de cabine. U geniet er de volledige duur van de sessie van. De VitalLight stralers geven zowel de lange, middellange als de korte infrarood golven af. Deze korte infraroodgolven (A-straling) dringen dieper door in de huid, tot bij de spieren en gewrichten. Zij zijn intens en gericht op de rug, nek en schouders. U kan er max. 15 minuten van genieten. 

Naast de Triosol cabine die u beide types infraroodstraling geeft, kan u ook kiezen voor een cabine met enkel vlaktepanelen of enkel stralers. Onze wellness experts ondersteunen u graag bij het kiezen van de beste infraroodcabine voor uw persoonlijke situatie.

Infraroodcabines vergelijken: de afmetingen

Bij Gervi vindt u cabines van alle afmetingen, van klein tot groot. In elke Gervi showroom vindt u enkele standaardmodellen. Voor deze infraroodcabines zijn de afmetingen, de houtsoort (zowel binnen- als buitenkant) en de functionaliteiten vast. Vindt u echter niet uw perfecte infraroodcabine tussen de bestaande modellen. Geen enkel probleem! Gervi biedt u ook infraroodcabines op maat aan. In dat geval kan u zelf alles kiezen: de afmetingen, de houtsoort en de functionaliteiten.

Bij Gervi vindt u cabines van alle afmetingen, van klein tot groot. In elke Gervi showroom vindt u enkele standaardmodellen.
Infraroodcabines vergelijken: standaardmodellen of infraroodcabines op maat
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws