Infraroodcabines vergelijken: een must-do voor elke koper!

Welke infraroodcabines bestaan er?

Als u op zoek gaat naar de beste infraroodcabine voor uzelf en uw gezin, zal u al snel ontdekken dat er heel wat keuze is. Infraroodcabines vergelijken doet u best op basis van enkele duidelijke criteria. Gervi helpt u op weg… 

 

Al onze infraroodcabines

Infraroodcabines vergelijken: de houtsoort

Zowel voor de binnenbekleding als voor de buitenafwerking van uw infraroodcabine, heeft u de keuze uit verschillende materialen en houtsoorten. Noorse den, vurenhout, of het populaire ceder zijn opties voor binnenkant. Ceder is een geliefde houtsoort voor de wanden van een infraroodcabine. Cederhout bevat veel etherische oliën en geeft een heerlijk, zeer herkenbaar aroma af. Zeker wanneer de temperatuur in de infraroodcabine oploopt. Alpenden is ook een optie. Het aroma van alpenden heeft een slaapbevorderend en ontspannend effect. Ideaal dus voor een zalige nachtrust na uw sessie in de infrarood cabine.

Infraroodcabines vergelijken: de functionaliteiten

Niet iedere infraroodcabine is identiek en biedt u dezelfde mogelijkheden. In de Triosol cabine van Infraworld geniet u van 2 types van infraroodstraling.

Vlaktepanelen tegen de binnenwanden van de cabine wekken een milde infraroodstraling op (lange C-golf). Deze zachte vorm van infraroodstraling omhult uw volledige lichaam in de cabine. U geniet er de volledige duur van de sessie van. De VitalLight stralers geven zowel de lange, middellange als de korte infrarood golven af. Deze korte infraroodgolven (A-straling) dringen dieper door in de huid, tot bij de spieren en gewrichten. Zij zijn intens en gericht op de rug, nek en schouders. U kan er max. 15 minuten van genieten. 
Naast de Triosol cabine die u beide types infraroodstraling geeft, kan u ook kiezen voor een cabine met enkel vlaktepanelen of enkel stralers. Onze wellness experts ondersteunen u graag bij het kiezen van de beste infraroodcabine voor uw persoonlijke situatie.

Infraroodcabines vergelijken: de afmetingen

Bij Gervi vindt u cabines van alle afmetingen, van klein tot groot. In elke Gervi showroom vindt u enkele standaardmodellen. Voor deze infraroodcabines zijn de afmetingen, de houtsoort (zowel binnen- als buitenkant) en de functionaliteiten vast. Vindt u echter niet uw perfecte infraroodcabine tussen de bestaande modellen. Geen enkel probleem! Gervi biedt u ook infraroodcabines op maat aan. In dat geval kan u zelf alles kiezen: de afmetingen, de houtsoort en de functionaliteiten.

 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken