NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Vier infraroodcabine nieuwigheden bij Gervi

De koude herfst- en wintermaanden doen u verlangen naar hogere temperaturen? Een sauna of infraroodcabine van Gervi laat u het hele jaar rond genieten van de weldaad van zalige warmte. Naast het traditionele aanbod infraroodcabines, zijn er ook dit jaar enkele nieuwigheden in het gamma van Infraworld. Wij stellen ze graag aan u voor!

1. Unica: Een maatwerk infraroodcabine aan de prijs van een standaardcabine

Unica, de naam zegt het zelf, is een unieke Triosol infraroodcabine, gebouwd naar uw persoonlijke, individuele wensen. Het is een echte designcabine met een modern en minimalistisch uitzicht. De Unica blijft een standaard infraroodcabine, wat budgetvriendelijker is dan een 100% maatwerk cabine. Maar er zijn zodanig veel keuzeopties, dat we in feite over maatwerk kunnen spreken. 

 • Ze is in de breedten 154, 162, 171 en 179 cm verkrijgbaar.
 • U kunt de hoekingang links of rechts plaatsen.
 • Als houtsoorten voor binnen en buiten kunt u kiezen uit Noord-Europees vurenhout, espenhout en Oostenrijks alpendennenhout.
 • Wat betreft de inrichting kan u kiezen voor de Unica 1 (een straler in elke hoek) of de Unica 2 (één hoek met twee stralers = Vital Corner)
standaard infraroodcabine kopen
Unica infraroodcabine, een echte designcabine!

2. IPX4: een 100% waterdichte infraroodstraler

Infraroodstraler inbouwen infraroodcabine
IPX4 ABC-volspectrumstraler van Infraworld

De meeste infraroodstralers zijn beveiligd tegen opsprenkelende waterdruppels, transpiratievocht, enz. De nieuwe IPX4 ABC-volspectrumstraler van Infraworld gaat nog verder qua elektrische veiligheid. U kan er in feite een volledige emmer water overheen gooien, zonder enig probleem. Wilt u bijvoorbeeld een infraroodstraler inbouwen in de wand of hoek van uw sauna? Met de IPX4 straler bent u zeker dat u 100% veilig bent bij een enthousiaste opgietsessie.

3. Vital Home: een collectie budgetvriendelijke infraroodcabines

Bij Gervi kan u nu ook terecht voor een uiterst budgetvriendelijke infraroodcabine. De Vital Home collectie start vanaf 1.530€ incl. BTW. Vital Home is een merk van Infraworld, zodat u op beide oren kan slapen wat betreft kwaliteit en veiligheid. U droomt van een relaxerende infraroodcabine, maar u wilt een minimaal budget spenderen? Vraag dan naar onze Vital Home collectie. Verkrijgbaar in alle Gervi showrooms. 
budgetvriendelijke infraroodcabine kopen
Relaxerende infraroodcabines van Infraworld

4. Wellness ligbed met ingebouwde straler

Deze wellness zetel doet meer dan u een comfortabele lighouding bieden. In de rugzijde is een kwalitatieve infraroodstraler ingebouwd, zodat u, wanneer u plaatsneemt in het ligbed, ook meteen geniet van een krachtige infraroodstraling op uw rugspieren en gewrichten. De straler is zo gepositioneerd zodat hij uw onderrug, middenrug t.e.m. uw schouders en nekspieren onder handen neemt. Terwijl u even op adem komt in het ligbed, geniet uw lichaam van de weldaad van intense infraroodwarmte. Het ligbed heeft een moderne en minimalistische uitstraling, zodat hij in elk interieur past. De wellness zetel is te bezichtigen in de Gervi showroom in Maasmechelen.

wellness zetel voordeel infrarood
Geniet van een krachtige infraroodstraling op uw rugspieren en gewrichten dankzij het wellness ligbed van Infraworld
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws