Vier infraroodcabine nieuwigheden bij Gervi

De koude herfst- en wintermaanden doen u verlangen naar hogere temperaturen? Een sauna of infraroodcabine van Gervi laat u het hele jaar rond genieten van de weldaad van zalige warmte. Naast het traditionele aanbod infraroodcabines, zijn er ook dit jaar enkele nieuwigheden in het gamma van Infraworld. Wij stellen ze graag aan u voor!

1. Unica: Een maatwerk infraroodcabine aan de prijs van een standaardcabine

Unica, de naam zegt het zelf, is een unieke Triosol infraroodcabine, gebouwd naar uw persoonlijke, individuele wensen. Het is een echte designcabine met een modern en minimalistisch uitzicht. De Unica blijft een standaard infraroodcabine, wat budgetvriendelijker is dan een 100% maatwerk cabine. Maar er zijn zodanig veel keuzeopties, dat we in feite over maatwerk kunnen spreken. 

  • Ze is in de breedten 154, 162, 171 en 179 cm verkrijgbaar.
  • U kunt de hoekingang links of rechts plaatsen.
  • Als houtsoorten voor binnen en buiten kunt u kiezen uit Noord-Europees vurenhout, espenhout en Oostenrijks alpendennenhout.
  • Wat betreft de inrichting kan u kiezen voor de Unica 1 (een straler in elke hoek) of de Unica 2 (één hoek met twee stralers = Vital Corner)

2. IPX4: een 100% waterdichte infraroodstraler

De meeste infraroodstralers zijn beveiligd tegen opsprenkelende waterdruppels, transpiratievocht, enz. De nieuwe IPX4 ABC-volspectrumstraler van Infraworld gaat nog verder qua elektrische veiligheid. U kan er in feite een volledige emmer water overheen gooien, zonder enig probleem. Wilt u bijvoorbeeld een infraroodstraler inbouwen in de wand of hoek van uw sauna? Met de IPX4 straler bent u zeker dat u 100% veilig bent bij een enthousiaste opgietsessie.

3. Vital Home: een collectie budgetvriendelijke infraroodcabines

Bij Gervi kan u nu ook terecht voor een uiterst budgetvriendelijke infraroodcabine. De Vital Home collectie start vanaf 1.530€ incl. BTW. Vital Home is een merk van Infraworld, zodat u op beide oren kan slapen wat betreft kwaliteit en veiligheid. U droomt van een relaxerende infraroodcabine, maar u wilt een minimaal budget spenderen? Vraag dan naar onze Vital Home collectie. Verkrijgbaar in alle Gervi showrooms. 

4. Wellness ligbed met ingebouwde straler

Deze wellness zetel doet meer dan u een comfortabele lighouding bieden. In de rugzijde is een kwalitatieve infraroodstraler ingebouwd, zodat u, wanneer u plaatsneemt in het ligbed, ook meteen geniet van een krachtige infraroodstraling op uw rugspieren en gewrichten. De straler is zo gepositioneerd zodat hij uw onderrug, middenrug t.e.m. uw schouders en nekspieren onder handen neemt. Terwijl u even op adem komt in het ligbed, geniet uw lichaam van de weldaad van intense infraroodwarmte. Het ligbed heeft een moderne en minimalistische uitstraling, zodat hij in elk interieur past. De wellness zetel is te bezichtigen in de Gervi showroom in Maasmechelen.

 

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken