Infraroodcabine kopen: tips

U wilt een infraroodcabine kopen? Weet het aanbod aan merken en modellen van infraroodcabines uitgebreid is. De infraroodcabine prijzen variëren sterk naargelang het type cabine dat u koopt. Hier volgen enkele tips die u op weg kunnen helpen bij het kopen van de perfecte infraroodcabine voor uw persoonlijke situatie.

 

Al onze infraroodcabines

Infraroodcabine prijzen: waarin zit het verschil?

U vindt infraroodcabines in alle mogelijke prijsklassen. Maar, waarin zit nu het verschil? En, hoe weet u wat voor u de beste infraroodcabine is? Gervi zet enkele factoren voor u op een rijtje.

Voordelen infraroodcabine

Ten eerste moet u zichzelf de vraag stellen: “Wat verwacht ik van een infraroodcabine?”. Als u op zoek bent naar een infraroodcabine voor pijnbestrijding, is het bijvoorbeeld belangrijk dat u een infraroodcabine kiest met full spectrum infraroodstralers. Het is immers de korte golf infraroodstraling (A-straling) die intensief inwerkt op pijnlijke spieren en gewrichten. Wilt u eerder een cabine om te ontstressen en te genieten van een zachte, milde warmte? Dan komt een cabine met vlaktepanelen (lange C-golf) aan uw verwachtingen tegemoet. 

Of u wilt misschien beiden? Dan koopt u best een cabine met stralers én dimbare panelen. Het aantal functionaliteiten dat u kiest, speelt natuurlijk een rol in het prijskaartje van de ir cabine. Onze wellness experts geven u graag meer uitleg en adviseren u bij uw keuze.

Infraroodcabine gebruik

Zoekt u een privé of een professionele infraroodcabine? Hoe intensiever er gebruik gemaakt wordt van de ir cabine, hoe belangrijker het is dat u kiest voor een hoogwaardige afwerking en kwalitatieve materialen. Om optimaal te profiteren van de voordelen van een ir cabine, maakt u er trouwens best dagelijks gebruik van.

Infraroodcabine hout

Check altijd het hout in de infraroodcabineCeder is een lichte, poreuze houtsoort die de infraroodstraling niet opneemt (zodat deze in de cabine blijft hangen). Dit is ideaal. Het Ceder hout is bovendien doordrongen met veel etherische oliën (aangename geur) en het blijft 100% schimmelvrij (ook al verhoogt u de luchtvochtigheid). Een andere optie is een ir cabine uit vurenhout

Standaardcabine of infraroodcabine op maat

Zowel een standaard ir cabine als een infraroodcabine op maat is mogelijk binnen het gamma van Gervi. Breng een bezoek aan één van onze infrarood winkels en wij tekenen uw infraroodcabine op maat zodat u zich een perfect beeld kan vormen van de ir cabine.

Infraroodcabines vergelijken bij Gervi

In onze infrarood winkels kunt u meerdere infraroodcabines testen en bekijken. Gervi is officieel verdeler van 2 infrarood merken: Infraworld en HealthCompany. Deze twee infraroodmerken staan beiden voor kwaliteit, duurzaamheid, design en functionaliteit. 

In beide collecties is er zowel een gamma basic standaardcabines en een aanbod exclusieve infraroodcabines op maat. Een bezoek aan een infrarood winkel van Gervi is een must als u een infraroodcabine gaat kopen!

Infraroodcabines test

Heeft u weinig tot geen ervaring met ir cabines? Gervi helpt u graag op weg. In al onze infrarood winkels kunt u in alle privacy onze infraroodcabines testen. Dit is volledig vrijblijvend en gratis. Zo weet u wat u in huis haalt en kunt u met een gerust hart een infraroodcabine kopen.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

infraroodcabine infraroodcabines ir cabine infraroodcabine prijzen infraroodcabine kopen