NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Infraroodcabine kopen: tips

U wilt een infraroodcabine kopen? Weet het aanbod aan merken en modellen van infraroodcabines uitgebreid is. De infraroodcabine prijzen variëren sterk naargelang het type cabine dat u koopt. Hier volgen enkele tips die u op weg kunnen helpen bij het kopen van de perfecte infraroodcabine voor uw persoonlijke situatie.

Infraroodcabine prijzen: waarin zit het verschil?

U vindt infraroodcabines in alle mogelijke prijsklassen. Maar, waarin zit nu het verschil? En, hoe weet u wat voor u de beste infraroodcabine is? Gervi zet enkele factoren voor u op een rijtje.

Voordelen infraroodcabine

Ten eerste moet u zichzelf de vraag stellen: “Wat verwacht ik van een infraroodcabine?”. Als u op zoek bent naar een infraroodcabine voor pijnbestrijding, is het bijvoorbeeld belangrijk dat u een infraroodcabine kiest met full spectrum infraroodstralers. Het is immers de korte golf infraroodstraling (A-straling) die intensief inwerkt op pijnlijke spieren en gewrichten. Wilt u eerder een cabine om te ontstressen en te genieten van een zachte, milde warmte? Dan komt een cabine met vlaktepanelen (lange C-golf) aan uw verwachtingen tegemoet. 

U vindt infraroodcabines in alle mogelijke prijsklassen. Maar, waarin zit nu het verschil? En, hoe weet u wat voor u de beste infraroodcabine is?
Triosol cabine van Infraworld met vlaktepanelen, full spectrum stralers en zoutverdamper
Of u wilt misschien beiden? Dan koopt u best een cabine met stralers én dimbare panelen. Het aantal functionaliteiten dat u kiest, speelt natuurlijk een rol in het prijskaartje van de ir cabine. Onze wellness experts geven u graag meer uitleg en adviseren u bij uw keuze.

Infraroodcabine gebruik

Zoekt u een privé of een professionele infraroodcabine? Hoe intensiever er gebruik gemaakt wordt van de ir cabine, hoe belangrijker het is dat u kiest voor een hoogwaardige afwerking en kwalitatieve materialen. Om optimaal te profiteren van de voordelen van een ir cabine, maakt u er trouwens best dagelijks gebruik van.

Zoekt u een privé of een professionele infraroodcabine? Hoe intensiever er gebruik gemaakt wordt van de ir cabine, hoe belangrijker het is dat u kiest voor een hoogwaardige afwerking en kwalitatieve materialen.
Infrarood sauna op maat van Infraworld & Gervi

Infraroodcabine hout

Check altijd het hout in de infraroodcabine. Ceder is een lichte, poreuze houtsoort die de infraroodstraling niet opneemt (zodat deze in de cabine blijft hangen). Dit is ideaal. Het Ceder hout is bovendien doordrongen met veel etherische oliën (aangename geur) en het blijft 100% schimmelvrij (ook al verhoogt u de luchtvochtigheid). Een andere optie is een ir cabine uit vurenhout

Check altijd het hout in de infraroodcabine.
Check altijd het hout van de infraroodcabine bij uw aankoop

Standaardcabine of infraroodcabine op maat

Zowel een standaard ir cabine als een infraroodcabine op maat is mogelijk binnen het gamma van Gervi. Breng een bezoek aan één van onze infrarood winkels en wij tekenen uw infraroodcabine op maat zodat u zich een perfect beeld kan vormen van de ir cabine.

In onze infrarood winkels kunt u meerdere infraroodcabines testen en bekijken.
Ir cabine van Infraworld met vlaktepanelen en full spectrum straler (dimbaar)

Infraroodcabines vergelijken bij Gervi

In onze infrarood winkels kunt u meerdere infraroodcabines testen en bekijken. Gervi is officieel verdeler van 2 infrarood merken: Infraworld en HealthCompany. Deze twee infraroodmerken staan beiden voor kwaliteit, duurzaamheid, design en functionaliteit. 

In beide collecties is er zowel een gamma basic standaardcabines en een aanbod exclusieve infraroodcabines op maat. Een bezoek aan een infrarood winkel van Gervi is een must als u een infraroodcabine gaat kopen!

Infraroodcabines test

Heeft u weinig tot geen ervaring met ir cabines? Gervi helpt u graag op weg. In al onze infrarood winkels kunt u in alle privacy onze infraroodcabines testen. Dit is volledig vrijblijvend en gratis. Zo weet u wat u in huis haalt en kunt u met een gerust hart een infraroodcabine kopen.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

infraroodcabine infraroodcabines ir cabine infraroodcabine prijzen infraroodcabine kopen

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

infraroodcabine infraroodcabines ir cabine infraroodcabine prijzen infraroodcabine kopen

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws