01
02

InfraPLUS, warmte als medicijn

Gerichte warmtebehandeling van de rug heeft een weldadige, ontspannende en pijnverzachtende werking. De infraroodstraler infraPLUS zorgt voor een intensieve warmte in de rug. De infraroodstralen dringen door tot onder de huid en dragen zo bij aan het sneller verhelpen van pijnlijke verkrampingen in de rug, schouders en / of nek. Ook gewrichtspijnen kunnen aanzienlijk verlicht worden dankzij infraPLUS. 

Ontdek hier de InfraPLUS promotie

 

Voor wie?

Het infraPLUS accessoire is uitermate geschikt voor liefhebbers van sauna én infrarood. Dankzij infraPLUS kunnen infraroodstralen geïntegreerd worden in nieuwe of zelfs bestaande sauna's van Klafs. Het infrarood-accessoire is een aparte module die zo geïnstalleerd kan worden in de cabine. Dus profiteren van de warmte in uw sauna alsook van infraroodstraling zonder daarvoor een extra cabine aan te schaffen? Check.

 

Hoe werkt infraPLUS?

InfraPLUS werkt met de Sensocare infrarood-verwarmingstechnologie. Dit zorgt ervoor dat uw huidtemperatuur door middel van 4 sensoren contactloos gemeten wordt om zo de intensiteit van de straling aan te passen. Zo kan u geleidelijk aan de stralingswarmte opbouwen zonder uw huid te overbelasten. 

Voor optimaal comfort kan de rugleuning van de infraPLUS versteld worden in meerdere posities. Op die manier kan u optimaal genieten van de deugddoende infraroodstralen.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken