Buiten koken met de Indu +

Wilt u buiten koken op een nieuwe manier beleven? Dat kan met de Indu+ outdoor cooking apparatuur die Gervi u biedt. Met de stijlvolle buitenkeukens tovert u ingrediënten en recepten om in heerlijke gerechten waar u van kunt genieten. De barbecues van Indu + staan voornamelijk bekend om hun hoge kwaliteit, grote flexibiliteit en een unieke modulariteit.

Telkens wordt getracht naar het bieden van meer kookmogelijkheden, zonder dat u inlevert op kwaliteit of veiligheid. Met een Indu + kunt u dan ook niet alleen simpel barbecueën; de Indu plus geeft u alles wat uw eigen keuken en meer. Wilt u toch liever een basic elektrische barbecue, maar bent u wel geïnteresseerd in de hoge kwaliteit en uitstraling van de barbecues van Indu+? Voor alle wensen in één, of één sterke wens, kunt u bij Indu + uitstekend terecht.

Keuzemogelijkheden

De opties die Indu + buitenkeukens u geven zijn bijna overweldigend. Daarbij is de keuze tussen de afdrukken op uw vlees en specifieke smaak van de grillplaat, de zachtheid van de infraroodplaat of een fijn gerecht uit de wok dan ook geheel aan u.

 

En zelfs voor de Japanse versnaperingen kunt u kiezen voor een inductieplaat voor Indu + outdoor cooking. Daar waar de elektrische buitenkeuken staat voor veilig buitenkeuken, komt de modulaire buitenkeuken u tegemoet op verschillende vlakken door de vooruitstrevende technologie en verschillende standaard bijgeleverde platen, die u telkens kunt vervangen.

 

Op deze wijze kunt u elke keer weer op een andere manier gebruik maken van uw barbecue en blijven experimenteren.

Daar blijft het echter niet bij. Ook op het gebied van design biedt Induplus u vele unieke opties. Indu + biedt u unieke moderne en verfrissende designs, maar ook zeer karakteristieke houten modellen, zodat u altijd een barbecue vindt die past bij u én uw woning.

Indu + van Gervi

Gervi is officieel dealer van Indu + buitenkeukens. Voor de hoogste kwaliteit barbecues van Indu + of andere toonaangevende merken, samen met de beste service, helpt Gervi u graag verder. Ook voor uw buitenkeuken accessoires, biedt Gervi u graag bijpassende messensets, spatels en andere kookbenodigdheden.

 

Neem voor meer informatie telefonisch contact met ons op of kom langs in een van onze showrooms, zodat u onze producten zelf kunt bekijken en uittesten. Op deze wijze bent u te allen tijde voorbereid en geïnformeerd over uw aankoop.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken