NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Hot tub kopen: tips

U wilt een hot tub kopen? Dat doet u best niet alleen! Gervi helpt u graag bij de aankoop van een hot tub zodat u met een gerust hart kan genieten van uw hot tub ervaringen.

Een hot tub kopen?

Een hot tub kopen doet u niet op één, twee, drie. Gervi helpt u de hot tub kiezen die het best bij u past. Gervi beschikt over meer dan 25 hot tub modellen waaruit u kan kiezen. Een hot tub kiezen tussen al deze hot tub modellen is dus niet gemakkelijk. Daarom beschikt Gervi over ervaren wellness-expert die u helpen uw hot tub te kiezen. 

Een hot tub kopen?
Een hot tub kopen?

Een hot tub kopen vooraleer u kennis heeft kunnen maken met het gevoel van een hot tub massage, zou niet mogen. Daarom geeft Gervi u de mogelijkheid uw hot tub eerst te testen voordat u uw hot tub kopen gaat.

Hot tub prijzen: hoeveel kost een hot tub?

Een hot tub kiezen kan en wil iedereen. U bent natuurlijk ook geïnteresseerd in de hot tub prijzen. Hoeveel kost een hot tub en waarin verschillen de hot tub prijzen? De hot tub prijzen verschillen naargelang de hot tub categorie die u kiest, het verschil in isolatie van uw hot tub en de afwerking van uw hot tub. 

Hot tub prijzen verschillen
Hot tub prijzen verschillen

Gervi beschikt over 3 collecties van hot tub modellen. De hot tub Highlife collectie van Hotspring Spa is de lijn van luxe hot tub modellen. De tweede lijn, de hot tub modellen van de Limelight collectie van Hotspring Spa, zijn de comfort hot tubs. De derde lijn zijn de hot tub fun modellen, ook wel Hotspot modellen van Hotspring Spa genoemd.

 

Het tweede verschil in hot tub prijzen zit in de dichtheid en kwaliteit van de isolatie. Hoe meer isolatie in de hot tub gebruikt wordt, hoe hoger de hot tub prijzen.

Tot slot heeft de afwerking van uw hot tub ook een aandeel in de prijs van uw hot tub. Kiest u voor een spa trapje of een cover voor uw hot tub, dan zal de hot tub prijs hoger liggen.

Voordelen van een hottub

Iedereen kent wel het beeld van een houtgestookte hottub omringt met meters sneeuw. Dit hottub gevoel kan u nu ook thuis ervaren. Gervi heeft tal van hottubs waarmee u samen met heel uw gezin dit gelukzalige gevoel kan oproepen.

 

Daarnaast zorgen de hottubs van Gervi er ook voor dat uw spieren en gewrichten na een lange dag werken terug als nieuw aanvoelen. Alle hottubs van Gervi beschikken over ultramoderne jets die elk deel van uw lichaam kunnen masseren als een expert.

 

Een hottub kopen betekent dus genieten van al deze voordelen!

Voordelen van een eigen hottub
Voordelen van een eigen hottub

Gervi, uw hottub verdeler

Wanneer u van plan bent een hottub te kopen bij Gervi, moet u weten dat u meer dan alleen een hottub koopt. Naast uw hottub kan u genieten van een ongeëvenaarde service, zowel voor als na de aankoop van uw hottub. Uw hottub aankoop zal er dus één uit de duizend zijn. Voor meer informatie over een hottub kopen of alle modellen hottubs, kan u terecht in één van onze showrooms.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

hot tub hottub hot tub prijzen hot tub kopen hottubs

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

hot tub hottub hot tub prijzen hot tub kopen hottubs

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws