Hot tub kopen: tips

U wilt een hot tub kopen? Dat doet u best niet alleen! Gervi helpt u graag bij de aankoop van een hot tub zodat u met een gerust hart kan genieten van uw hot tub ervaringen.

 

Ontdek onze hot tubs

Een hot tub kopen?

Een hot tub kopen doet u niet op één, twee, drie. Gervi helpt u de hot tub kiezen die het best bij u past. Gervi beschikt over meer dan 25 hot tub modellen waaruit u kan kiezen. Een hot tub kiezen tussen al deze hot tub modellen is dus niet gemakkelijk. Daarom beschikt Gervi over ervaren wellness-expert die u helpen uw hot tub te kiezen. 

Een hot tub kopen vooraleer u kennis heeft kunnen maken met het gevoel van een hot tub massage, zou niet mogen. Daarom geeft Gervi u de mogelijkheid uw hot tub eerst te testen voordat u uw hot tub kopen gaat.

Hot tub prijzen: hoeveel kost een hot tub?

Een hot tub kiezen kan en wil iedereen. U bent natuurlijk ook geïnteresseerd in de hot tub prijzen. Hoeveel kost een hot tub en waarin verschillen de hot tub prijzen? De hot tub prijzen verschillen naargelang de hot tub categorie die u kiest, het verschil in isolatie van uw hot tub en de afwerking van uw hot tub. 

Gervi beschikt over 3 collecties van hot tub modellen. De hot tub Highlife collectie van Hotspring Spa is de lijn van luxe hot tub modellen. De tweede lijn, de hot tub modellen van de Limelight collectie van Hotspring Spa, zijn de comfort hot tubs. De derde lijn zijn de hot tub fun modellen, ook wel Hotspot modellen van Hotspring Spa genoemd.

 

Het tweede verschil in hot tub prijzen zit in de dichtheid en kwaliteit van de isolatie. Hoe meer isolatie in de hot tub gebruikt wordt, hoe hoger de hot tub prijzen.

Tot slot heeft de afwerking van uw hot tub ook een aandeel in de prijs van uw hot tub. Kiest u voor een spa trapje of een cover voor uw hot tub, dan zal de hot tub prijs hoger liggen.

Voordelen van een hottub

Iedereen kent wel het beeld van een houtgestookte hottub omringt met meters sneeuw. Dit hottub gevoel kan u nu ook thuis ervaren. Gervi heeft tal van hottubs waarmee u samen met heel uw gezin dit gelukzalige gevoel kan oproepen.

 

Daarnaast zorgen de hottubs van Gervi er ook voor dat uw spieren en gewrichten na een lange dag werken terug als nieuw aanvoelen. Alle hottubs van Gervi beschikken over ultramoderne jets die elk deel van uw lichaam kunnen masseren als een expert.

 

Een hottub kopen betekent dus genieten van al deze voordelen!

Gervi, uw hottub verdeler

Wanneer u van plan bent een hottub te kopen bij Gervi, moet u weten dat u meer dan alleen een hottub koopt. Naast uw hottub kan u genieten van een ongeëvenaarde service, zowel voor als na de aankoop van uw hottub. Uw hottub aankoop zal er dus één uit de duizend zijn. Voor meer informatie over een hottub kopen of alle modellen hottubs, kan u terecht in één van onze showrooms.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

hot tub hottub hot tub prijzen hot tub kopen hottubs