01
02
03

Gervi, ook wellness groothandel

Gervi is dé pionier van wellness in Vlaanderen. Als eerste op de markt bood Gervi, dertig jaar geleden al, jacuzzi’s aan voor thuisgebruik. Niet lang daarna volgden de sauna’s en stoombaden van KLAFS. En zo breidde het gamma wellness artikelen van Gervi zich langzaam maar zeker uit. Vandaag de dag is Gervi actief in alle domeinen van wellnessjacuzzi’szwemspa’ssauna’s, stoombaden, infrarood sauna’s, infraroodcabines, enz. Daarnaast heeft Gervi ook alle artikelen in huis om een wellnessruimte, tuin of terras verder aan te kleden zoals meubilair, buitendouches en buitenverlichting. Op die manier helpen wij onze klanten, zowel particulieren als professionelen, met het uitbouwen van dé perfecte wellness thuis.

Gervi, de wellness specialist

De wellness experts van Gervi weten van aanpakken, zowel bij private als bij professionele wellness-projecten. Zij staan u graag bij met deskundig advies en denken actief mee bij de inrichting van een wellnessruimte. Idealiter wordt Gervi van bij de start betrokken bij het wellness project zodat er in de plannen rekening gehouden wordt met de technische voorzieningen voor wellness artikelen zoals sauna’s, stoombaden en jacuzzi’s. Van enkele merken is Gervi, naast de verdeling via eigen verkooppunten, ook wellness groothandel.

Interieur-, residentie- of tuinarchitect?

U zoekt een partner voor uw wellness gerelateerde projecten?

Neem contact op met Gervi.

Zwembadbouwer, tuinaanlegbedrijf of …?

U zou uw aanbod graag uitbreiden met enkele wellnessartikelen

Neem contact op met Gervi.

Professionele wellnessprojecten

Naast de inrichting van een wellness thuis (bij particulieren), is Gervi ook de aangewezen partner voor de realisatie van professionele wellnessprojecten. Bijvoorbeeld de inrichting van een professionele wellness bij:


  • B&B's of hotels
  • Privé wellness (verhuur)
  • Openbare wellnesscentra (klein en groot)
  • Kinesistenpraktijken
  • Fitnesscentra
  • Wellness coach, health coach, personal trainer
  • Enz.

Behoort u tot één van deze categorieën en heeft u interesse in wellness? 

Neem contact op met Gervi.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness groothandel wellness sauna\'s jacuzzi\'s stoombaden