NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Maak kennis met het Gervi-team

Rony Nijs - Zaakvoerder Gervi

rony.nijs@gervi.be

Marjolein Nijs - Marketing Manager

marjolein.nijs@gervi.be

Lucien Hendriks - Sales & Aftersales

Bent u nog niet zeker welk wellness-toestel u wilt aanschaffen? Dan helpt Lucien u met veel plezier om de juiste keuze te maken. Hij heeft de nodige knowhow om uw project van begin tot einde te begeleiden. 

lucien.hendriks@gervi.be

Willy Buntinx - Sales & Aftersales

Waar kan men beter ontspannen dan in de frisse buitenlucht, omgeven door de natuur? In één van onze wellness-artikelen natuurlijk! Dat is ook exact hoe Willy hierover denkt. Hij is gehuwd, heeft twee kinderen en zorgt naast zijn sales- en after sales-functie ook nog voor het wateronderhoud van zijn eigen spa. Een echte allrounder dus! Hij is dan ook regelmatig aanwezig op onze beurzen om iedereen een woordje uitleg te geven over onze producten.

willy.buntinx@gervi.be

 

Nathalie Duwel - Sales & Aftersales

Dat Nathalie goed met stress om kan, daar bestaat geen twijfel over. Ze beantwoordt met veel plezier al uw vragen over onze producten en geeft advies indien nodig. Wanneer ze niet aanwezig is bij Gervi, is ze vast en zeker op stap met haar tweeling en haar man Marc. Samen maken ze Opitter en omstreken onveilig! 

nathalie.duwel@gervi.be

 

Raf Scrayen - Finance & Sales

Raf woont samen met zijn vrouw Christel en hun twee kinderen: Sander en Lotte. Relaxen? Dat doet hij na een goede sessie sport. Raf gaat graag eerst volleyballen of tennissen voordat hij geniet van zijn wellness-moment.

raf.scrayen@gervi.be

Erwin Nijs - Zaakvoerder Gervi Hasselt

Met Erwin als filiaalverantwoordelijke kunnen we in Hasselt rekenen op een professionele aanpak. Hij is opgeleid als bouwkundig ingenieur en heeft dus ook de technische kennis die we bij Gervi garanderen. Hij is gehuwd en is trotse vader van twee tieners. In zijn vrije tijd speelt hij tennis en woont hij graag een voetbalmatch bij. ’s Avonds vind je hem vaak in een gezellig Italiaans restaurant.

erwin.nijs@gervi.be

 

Theo Van den Heuvel - Sales & Aftersales

Lego-verzamelaar Theo werkt al meer dan tien jaar bij Gervi. Jarenlang verkocht hij menig jacuzzi en sauna in Maasmechelen, maar vandaag de dag staat hij u met raad en daad bij in Gervi Hasselt. Hij is getrouwd met Tea en heeft maar liefst twee zonen waar hij graag zijn vrije tijd mee doorbrengt. Als die hem nog niet moe gemaakt hebben, doet hij aan gevechtsport, gaat hij zwemmen of fitnessen.

theo.vandenheuvel@gervi.be

 

Guido Kathagen - Zaakvoerder Gervi Wilsele

Geen enkel Gervi-product heeft geheimen voor Guido. Bent u op zoek naar een sauna of een speciale inrichting? Dat is Guido zijn stokpaardje! Hij is niet alleen zaakvoerder bij Gervi Leuven, maar ook een fervent badmintonspeler en voetbalfan. Daarenboven is hij echte autoliefhebber en geniet hij graag van het leven. Kortom: hij is gepassioneerd door alles wat hij doet!

guido.kathagen@gervi.be

 

Babs Frooninckx - Sales & Aftersales

Babs is niet alleen leergierig, ze is ook een echte doorzetter en dat maakt van haar de geknipte persoon om uw wellness-project tot een goed einde te brengen. Na het werk geniet ze graag van een gastronomisch avondje of van een momentje in haar Hotspring Spa met haar zoon. Met andere woorden: ze weet heel goed waarover ze spreekt. Quality time is een must voor Babs!

babs.frooninckx@gervi.be

 

Veerle Fondu - Sales & Aftersales

Veerle zorgt al een tijdje ervoor dat de levering en installatie van uw Gervi-aankoop vlekkeloos verloopt. Ze verzorgt bovendien de administratie en de facturatie van uw aankoop. Na een intense opleiding zorgt Veerle nu ook voor de verkoop van uw wellnessproducten. Wanneer ze niet bij Gervi is, geniet ze volop van haar tijd met haar man André en haar zoontje Jente. 

veerle.fondu@gervi.be

 

Yvan Moesen - Winkelverantwoordelijke Gervi Gent

Yvan kent het reilen en zeilen van Gervi als geen ander. Hij werkt al 25 jaar bij onze firma, wat hem de perfecte filiaalverantwoordelijke maakt. Naast zijn job in Gent, zorgt hij er ook in Maasmechelen voor dat de garantie en techniek probleemloos verlopen. In zijn vrije tijd is hij graag bij zijn vrouw Saskia en hun kids, maar paardrijden slaat hij ook niet af.

yvan.moesen@sunvision.be

 

Isabelle De Vos - Sales & Aftersales

Genieten van het leven staat voorop voor Isabelle. Een wellness-momentje af en toe is een echte must, net zoals tijd doorbrengen met haar man en haar kids. Daarnaast ziet ze ook graag een stukje van de wereld en ontvangt ze u altijd met veel energie en enthousiasme in onze showroom! Zowel voor, tijdens als na uw aankopen staat ze u bij met advies en goede raad.

isabelle.de.vos@gervi.be

 

Patrick Tanghe - winkelverantwoordelijke Gervi Gistel

Samen met zijn vrouw Els, zorgt Patrick ervoor dat Gervi Gistel in goede handen is. Met hun jarenlange ervaring in de wellness-wereld kunnen ze u perfect bijstaan van begin tot einde. 

patrick.tanghe@gervi.be

Joeri De Mey - zaakvoerder Gervi Antwerpen

Vanaf eind augustus 2018 zal Gervi Antwerpen openen. Joeri zal dan zorgen voor het totaalpakket.

joeri.demey@gervi.be

Planning

Onze planningsdienst neemt contact met u op voor het prikken van een geschikte leveringsdatum. Bovendien maken zij duidelijke afspraken omtrent de levering en installatie van het aangekochte wellness-artikel. Ook nadien beantwoorden zij uw vragen. Is er een onderhoud of reparatie nodig aan uw toestel? Zij maken voor u een afspraak met onze servicetechnieker.

 

Marc Jeurissen - Planning

Marc plant niet alleen de plaatsingen en interventies die door Gervi uitgevoerd worden, hij zorgt ook voor de nodige humor op de werkvloer. Hij leidt uw project ongetwijfeld in goede banen! Marc heeft bovendien twee kinderen met zijn vrouw Mieke en houdt in zijn vrije tijd zowel van wellness als van sport. De ideale combinatie dus!

marc.jeurissen@gervi.be

Technisch Team Gervi

Frank Eertmans - Onderhoud

Frank is niet alleen tijdens zijn werk een bezige bij, ook in zijn vrije tijd is hij erg sportief. In het weekend zit hij graag op het zadel van zijn koersfiets om daarna met zijn vrouw Heidi te ontspannen in zijn eigen HotSpring Spa. Als voormalig kok houdt hij bovendien van lekker eten, maar zijn huidige passie is zonder twijfel spa-onderhoud! 

Technisch Team Gervi

De gedetailleerde afwerking van uw wellness-aankoop gebeurt door ons technisch team. Deze gediplomeerde techniekers worden jaarlijks opgeleid door onze fabrikanten om ervoor te zorgen dat uw spa, sauna, zwemspa … correct geplaatst en geïnstalleerd wordt en u zorgeloos kan genieten. Daarenboven leggen ze u de volledige werking van uw aankoop uit.  Is er een probleem? Dan staan ze meteen klaar om de herstelling uit te komen voeren. De meeste reserveonderdelen zijn op stock in ons magazijn, zodat u zo snel mogelijk weer van uw toestel kan genieten.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws