Gasbarbecue

Uw terras of tuin is natuurlijk pas af wanneer u een mooie buitenkeuken of barbecue heeft staan. Want wat is er nu fijner dan op een warme zomeravond te kunnen genieten van een avondmaaltijd in uw comfortabele buitenruimte? U heeft natuurlijk geen zin om met dat mooie weer in de keuken te staan, dus een goede gasbarbecue is dan onmisbaar. 

Het is niet altijd even gemakkelijk om in het grote assortiment gasbarbecues de juiste keuze te maken. Voor het kopen van een gasbarbecue bent u daarom bij Gervi aan het juiste adres. Wij hebben niet alleen een groot assortiment gas bbq te koop, wij leveren ook professionele service op maat. Kijkt u dus gerust eens rond op onze website of doe inspiratie op in onze webshop. Voor een persoonlijk advies verwelkomen wij u graag in één van onze showrooms.

Waarom een bbq op gas kopen?

Barbecueën is ontzettend populair. Maar welk type barbecue is voor u het meest geschikt? Houdt u van het traditionele barbecueën op houtskool of lijkt een barbeque gas u wel iets? Voor veel mensen is de houtskoolbarbecue nog dé enige échte vorm van barbecueën. Maar het vereist ook wel wat kennis, ervaring en kunde om de kolen op exact de juiste temperatuur te krijgen en te houden. 

Heeft u echter niet veel tijd of weinig geduld, dan kan een gasbbq kopen voor u een betere optie zijn. Een gasbarbecue is binnen een mum van tijd klaar voor gebruik. Gewoon een kwestie van de gaskraan opendraaien, even klikken en binnen 10 tot 15 minuten kan u grillen. Houdt u er niet zo van om de hele tijd naast de bbq te staan om de temperatuur in de gaten te houden? Ook dan is een barbecue op gas kopen voor u een goed idee. Op een gasbbq kan u de temperatuur gemakkelijk constant houden (en naar beneden of naar boven bijstellen) en u hoeft vaak alleen maar de geïntegreerde temperatuurmeter af te lezen om te weten hoe het ermee staat.
Heeft iedereen genoeg gegeten? Een bbq op gas is even snel weer uit dan dat u hem hebt aangestoken en u hoeft niet te wachten tot alle kooltjes zijn uitgedoofd. Komt er nog een onverwachte gast langs? U kan hem / haar net zo gemakkelijk als snel nog op een heerlijke barbecuemaaltijd trakteren. Nog een extra reden ten gunste van een bbq gas kopen is dat u er minder onderhoud aan heeft dan aan een houtskoolbbq. U moet uiteraard de roosters schoonmaken, maar de gasbranders hoeven slechts af en toe een beurt te krijgen en u heeft niet met de stoffige en vieze resten van de houtskolen te maken.

Maar misschien wilt u helemaal niet moeten kiezen tussen houtskool of gas?! Met de Ibrido van Boretti, verkrijgbaar bij Gervi.be hoeft dat ook niet. De Ibrido biedt een houtskoolsectie van 22,5 bij 44 centimeter, waarop u heerlijk kan grillen en roken, en biedt daarnaast nog 3 gasbranders, een zijbrander én een infrarood brander in de achterwand. Met deze hybride houtskool én gas barbeque te koop heeft u al wat u zich maar kan wensen!


Een gasbarbecue kopen: enkele tips

Wilt u een gasbarbeque kopen? Dan zal u direct opvallen dat het assortiment gas barbecue te koop bijzonder divers en uitgebreid is. Er is al een bbq op gas te koop voor onder de honderd euro, maar ook voor enkele duizenden euro’s. Een gas bbq kopen is op die manier geen eenvoudige klus meer. Veel hangt af van de kwaliteit, de grootte en de mogelijkheden die u wenst. Het is daarom verstandig om eerst te kijken naar uw eigen wensen en behoeften. 

Onderzoek bijvoorbeeld hoeveel ruimte u in uw tuin of op uw terras heeft om een gas bbq neer te zetten. Bepaal vervolgens waar u de gasbarbeque voor wilt gaan gebruiken. Wanneer u uitgebreid wilt koken, zal u namelijk een ander model gas barbeque nodig hebben dan wanneer u slechts af en toe een stukje vis of vlees wilt grillen. Zodra u weet wat u wilt en wat er mogelijk is, is het eenvoudiger om een selectie te maken. Als u niet zeker bent van de mogelijkheden, kan u altijd bij ons langskomen voor een uitgebreid advies.

Design en merken gasbbq te koop bij Gervi.be

Het oog wil ook wat. Daarom heeft Gervi alleen de mooiste design gasbarbecues te koop. Wij leveren luxe merken die kwalitatief goede gasbarbecues verkopen. In ons assortiment vindt u gasbarbeques van Boretti en Memphis, allen met hun eigen functies, design en eigenschappen. Weet u niet welke barbecue op gas te koop u moet kiezen? Onze medewerkers staan in onze showrooms te Gistel, Gent, Maasmechelen, Hasselt, Wilsele en Antwerpen voor u klaar om u te helpen om de juiste barbecue op gas te kopen. Heeft u al een keuze kunnen maken en wilt u de bbq op gas graag in het echt zien? U bent altijd bij ons welkom!

Bent u benieuwd naar ons aanbod, vraag dan al eens onze luxueuze brochure aan. Hier vindt u alle gas barbecues die Gervi in het assortiment heeft. U kan dan trouwens ook direct inspiratie opdoen voor de inrichting van de rest van uw outdoor living. Vraag de brochure eenvoudig aan via de website en u heeft ‘m binnen enkele dagen al in huis. Bij Gervi mag u altijd rekenen op persoonlijk en deskundig advies. U kan dus ook eens met ons rond de tafel zitten om uw buitenruimte helemaal opnieuw in te richten. Gervi begeleidt u graag in het gehele traject en biedt uitgebreide offertes op maat, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Accessoires bij een gasbarbecue te koop

Een goede gas bbq heeft natuurlijk de juiste accessoires nodig. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het juiste kookgereedschap. Dit is onontbeerlijk voor het bereiden van een lekkere maaltijd op een barbecue gas. Gervi voorziet hierin. En niet alleen voor kookgereedschap kan u bij Gervi terecht. Wij bieden verscheidene accessoires waarmee u koken op een gas bbq veelzijdiger kan maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een pizzasteen, vleesthermometers of een rotisserie? U kan werkelijk alle kanten op met een bbq gas! Dus: wilt u een gas barbeque kopen, kom dan snel eens bij ons langs om het assortiment te bekijken.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken