Fitnesstoestellen

We weten het allemaal: voldoende beweging nemen is een must voor onze gezondheid. Wat vaker de fiets nemen, trap lopen, wandelen… het zijn manieren om beetje bij beetje aan de aanbevolen dagelijkse dosis beweging te komen. Maar als u bij wijze van spreken alle spieren in uw lichaam aan het werk wilt zetten, zijn fitnestoestellen onklopbaar qua efficiëntie. 
U vindt in de fitnes toestellen van allerlei aard: fitnesstoestellen voor cardiotraining, halters en gewichten, power racks en multistations. In de hectiek van alledag is het echter niet altijd even gemakkelijk om de tijd vrij te maken om aan een fitnesstoestel in de gym te hangen. Bij u thuis een fitness toestel of misschien zelfs een hele home gym hebben, is dan echt pure verwennerij! Te duur? Dat hoeft niet! U bepaalt immers zelf naar welk fitnestoestel uw voorkeur uitgaat en niets zegt dat u uw home gym helemaal moet vol zetten met fitness apparaten.

Ook voor de thuisfitness zijn er tegenwoordig heel wat betrouwbare en geavanceerde fitness toestellen te koop. Bent u op zoek naar een fitnes toestel? Bij Gervi vindt u de fitnesstoestellen van TechnoGym voor thuisgebruik. Kom ze gerust eens bekijken en uittesten in één van onze showrooms of bestel uw favoriete fitnesstoestellen online! 


Fitnessapparatuur voor uw home gym

Wanneer u thuis een fitnessapparaat hebt staan, is het heel wat gemakkelijker om voldoende en regelmatig te sporten. U bent niet gebonden aan de openingsuren van een fitness en u hoeft nooit te wachten tot uw favoriete fitness apparaat vrijkomt. Door voor uw eigen fitness thuis apparatuur kopen, spaart u op de lange(re) termijn geld uit. U hoeft immers geen dure fitnessabonnementen af te sluiten (voor uzelf en uw gezinsleden) en u spaart ook de vervoerskosten ernaartoe uit. Bovendien hebben niet veel fitness clubs faciliteiten zoals een jacuzzistoombad of swimspa om na het sporten de spieren even volledig te laten ontspannen.

 

Door thuis fitness apparatuur te hebben staan, wordt het voor u flink eenvoudiger om uw gewicht op peil te houden of kilo’s kwijt te geraken. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van uw eigen fitness aparatuur kan u het risico op diverse gezondheidsproblemen en –ziekten verminderen. Sporten maakt moe maar geeft u tegelijkertijd ook energie. Door regelmatig te sporten, verbetert uw uithoudingsvermogen, vergroot uw spierkracht en gaat er meer zuurstof en voedingsstoffen naar uw organen. 

Regelmatig fitness apparatuur gebruiken, leidt overigens niet alleen tot fysieke voordelen, maar u merkt er ook mentaal wat van. De Romeinen zeiden al niet voor niets: ‘Mens sana in corpore sano’, een gezonde geest in een gezond lichaam. Door te sporten zal uw humeur verbeteren, want door te bewegen worden verschillende chemicaliën in uw hersenen gestimuleerd, die u daadwerkelijk een gelukkiger gevoel geven. U voelt zich beter in uw vel en uw zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen een boost. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat u regelmatig flink uitleven op fitnessapparaten tot betere prestaties op het werk, beter cognitief functioneren en minder stress leidt. Bovendien is ontspannen na het sporten ook belangrijk. Als je daarom je home gym kan uitbreiden met een sauna of infraroodcabine komt u zeker helemaal tot rust.

Fitnessapparatuur voor thuis bij Gervi

Naast een uitgebreid wellness assortiment beschikt Gervi ook over verschillende fitness aparaten van het gerenommeerde Italiaanse merk TechnoGym. De fitness apperaten van dit toonaangevende merk zijn in fitnesscentra, hotels,… van over de hele wereld terug te vinden. Maar TechnoGym heeft daarnaast ook een collectie hoogwaardige fitness apparaten voor thuis. 

De fitnessaparaten van TechnoGym combineren technologie, kwaliteit, innovatie én vormgeving. Het is namelijk wel zo fijn als u betrouwbare fitnessapparatuur in huis heeft staan, dat er bovendien ook nog visueel aantrekkelijk uitziet. Een goed voorbeeld is het Wellness Rack van TechnoGym. Dit rek, waaraan u uw gewichtenset kan ophangen, ziet er tegelijkertijd als een designobject uit. U kan het Wellness Rack zelfs in uw living neerzetten; het zal echt niet uit de toon vallen! 

Maar bovenal moet een fitnessaparaat natuurlijk van zeer goede kwaliteit zijn; óók voor thuisgebruik! Daar kan u bij TechnoGym van op aan! Kwaliteit staat bij TechnoGym centraal, zowel wat betreft innovatie en productiedesign als bedrijfswaarden. TechnoGym onderwerpt haar fitness apperatuur aan strenge en nauwkeurige producttesten, wat hen de hoogste internationale kwaliteitscertificering opgeleverd heeft. 

 

In het TechnoGym-aanbod voor thuis bij Gervi vindt u onder meer fitnes apparaten als loopbanden, crosstrainers, hometrainers als ook fitnes apparatuur voor functionele training.

Fitnesstoestellen kopen voor uw home gym

In een professionele fitness vindt u natuurlijk een groot aanbod fitnesstoestellen; toestellen die bovendien ook van een hogere kwaliteit zijn, juist omdat ze intensief gebruikt worden. Gaat u een fitnesstoestel kopen voor privé gebruik dan moet de kwaliteit niet op datzelfde niveau liggen… daarom ook dat de prijzen van fitness toestellen te koop voor particulieren lager liggen dan die voor professionals. 
Gaat u fitness toestellen kopen voor uw eigen home gym, dan kan u er bij TechnoGym op rekenen dat de kwaliteit dik in orde is en dat ze zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën. Zo bieden we bij Gervi bijvoorbeeld het TechnoGym Run Personal fitnesstoestel te koop; een uiterst geavanceerde loopband waarbij het entertainment van Visio-TV en multimedia hand in hand gaan met de meest vooruitstrevende cardiotraining en optimaal loopcomfort.
Wilt u graag een fitness toestel kopen maar weet u nog niet wat u moet kiezen? Neemt u gerust contact op met onze dienst Verkoop Fitnesstoestellen! Onze medewerkers helpen u graag een keuze te maken in ons mooie aanbod fitnesstoestellen te koop. 

Fitnessapparatuur kopen: waar op letten?

Sporten en gezondheid zijn momenteel hot topic. Sportcentra doen het goed, maar tegelijkertijd zit ook de markt van de verkoop fitnessapparatuur voor thuisgebruik in de lift. Wilt u voor uw thuisgym fitness apparaten kopen, dan is de keuze bijna oneindig. Online afficheren verschillende webshops met de leuze dat ze de ‘goedkoopste fitnessapparatuur’ hebben. Maar hoe betrouwbaar is deze goedkope fitnessapparatuur? Gaat u fitness apparatuur kopen, dan is het aangewezen om altijd goed te kijken of u er garantie op krijgt. Controleer ook of de fitness apparaten die te koop worden aangeboden verstelbaar zijn en voldoende veiligheid garanderen.


Bij Gervi vindt u voor ieder budget geschikte én hoogwaardige fitnessapparatuur te koop. Van goedkope fitness apparaten, die recht-toe-recht-aan zijn en zonder franjes doen wat ze moeten doen, tot state of the art fitness apparatuur te koop, compleet met de allernieuwste technologieën om uw workout zo aangenaam mogelijk te maken. Voordat u zich laat verleiden om in een obscure webshop goedkoop fitnessapparatuur te kopen, kom eerst eens langs bij Gervi! Bij ons kan u fitnessapparaten kopen van een gerenommeerd merk als TechnoGym mét de service voor en na verkoop die u verdient! Ons team van professionals staat u met plezier bij in het vinden van uw ideale fitnesstoestel voor thuis. 
Voordat u bij ons een fitness apparaat kopen gaat, kan u het in onze showroom ook nog eens uitgebreid uittesten. Zo weet u zeker dat u een toestel koopt dat helemaal aan uw wensen voldoet. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

fitnesstoestellen technogym fitnesstoestellen kopen fitnessapparatuur fitnesstoestellen voor thuis