NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Fitnesstoestellen

We weten het allemaal: voldoende beweging nemen is een must voor onze gezondheid. Wat vaker de fiets nemen, trap lopen, wandelen… het zijn manieren om beetje bij beetje aan de aanbevolen dagelijkse dosis beweging te komen. Maar als u bij wijze van spreken alle spieren in uw lichaam aan het werk wilt zetten, zijn fitnestoestellen onklopbaar qua efficiëntie. 

U vindt in de fitnes toestellen van allerlei aard: fitnesstoestellen voor cardiotraining, halters en gewichten, power racks en multistations. In de hectiek van alledag is het echter niet altijd even gemakkelijk om de tijd vrij te maken om aan een fitnesstoestel in de gym te hangen. Bij u thuis een fitness toestel of misschien zelfs een hele home gym hebben, is dan echt pure verwennerij! Te duur? Dat hoeft niet! U bepaalt immers zelf naar welk fitnestoestel uw voorkeur uitgaat en niets zegt dat u uw home gym helemaal moet vol zetten met fitness apparaten.

Fitnesstoestellen Technogym Gervi
Bij u thuis een fitness toestel? Geen probleem!

Ook voor de thuisfitness zijn er tegenwoordig heel wat betrouwbare en geavanceerde fitness toestellen te koop. Bent u op zoek naar een fitnes toestel? Bij Gervi vindt u de fitnesstoestellen van TechnoGym voor thuisgebruik. Kom ze gerust eens bekijken en uittesten in één van onze showrooms of bestel uw favoriete fitnesstoestellen online! 

Fitnessapparatuur voor uw home gym

Wanneer u thuis een fitnessapparaat hebt staan, is het heel wat gemakkelijker om voldoende en regelmatig te sporten. U bent niet gebonden aan de openingsuren van een fitness en u hoeft nooit te wachten tot uw favoriete fitness apparaat vrijkomt. Door voor uw eigen fitness thuis apparatuur kopen, spaart u op de lange(re) termijn geld uit. U hoeft immers geen dure fitnessabonnementen af te sluiten (voor uzelf en uw gezinsleden) en u spaart ook de vervoerskosten ernaartoe uit. Bovendien hebben niet veel fitness clubs faciliteiten zoals een jacuzzistoombad of swimspa om na het sporten de spieren even volledig te laten ontspannen.

 

Door thuis fitness apparatuur te hebben staan, wordt het voor u flink eenvoudiger om uw gewicht op peil te houden of kilo’s kwijt te geraken. Wanneer u regelmatig gebruik maakt van uw eigen fitness aparatuur kan u het risico op diverse gezondheidsproblemen en –ziekten verminderen. Sporten maakt moe maar geeft u tegelijkertijd ook energie. Door regelmatig te sporten, verbetert uw uithoudingsvermogen, vergroot uw spierkracht en gaat er meer zuurstof en voedingsstoffen naar uw organen. 

thuis fitness apparatuur voor uw home gym
Fitness apparatuur van Technogym!
Regelmatig fitness apparatuur gebruiken, leidt overigens niet alleen tot fysieke voordelen, maar u merkt er ook mentaal wat van. De Romeinen zeiden al niet voor niets: ‘Mens sana in corpore sano’, een gezonde geest in een gezond lichaam. Door te sporten zal uw humeur verbeteren, want door te bewegen worden verschillende chemicaliën in uw hersenen gestimuleerd, die u daadwerkelijk een gelukkiger gevoel geven. U voelt zich beter in uw vel en uw zelfvertrouwen en eigenwaarde krijgen een boost. Onderzoek heeft zelfs aangetoond dat u regelmatig flink uitleven op fitnessapparaten tot betere prestaties op het werk, beter cognitief functioneren en minder stress leidt. Bovendien is ontspannen na het sporten ook belangrijk. Als je daarom je home gym kan uitbreiden met een sauna of infraroodcabine komt u zeker helemaal tot rust.

Fitnessapparatuur voor thuis bij Gervi

Naast een uitgebreid wellness assortiment beschikt Gervi ook over verschillende fitness aparaten van het gerenommeerde Italiaanse merk TechnoGym. De fitness apperaten van dit toonaangevende merk zijn in fitnesscentra, hotels,… van over de hele wereld terug te vinden. Maar TechnoGym heeft daarnaast ook een collectie hoogwaardige fitness apparaten voor thuis. 

De fitnessaparaten van TechnoGym combineren technologie, kwaliteit, innovatie én vormgeving. Het is namelijk wel zo fijn als u betrouwbare fitnessapparatuur in huis heeft staan, dat er bovendien ook nog visueel aantrekkelijk uitziet. Een goed voorbeeld is het Wellness Rack van TechnoGym. Dit rek, waaraan u uw gewichtenset kan ophangen, ziet er tegelijkertijd als een designobject uit. U kan het Wellness Rack zelfs in uw living neerzetten; het zal echt niet uit de toon vallen! 
fitnessapparatuur voor thuis
De MyRun van Technogym

Maar bovenal moet een fitnessaparaat natuurlijk van zeer goede kwaliteit zijn; óók voor thuisgebruik! Daar kan u bij TechnoGym van op aan! Kwaliteit staat bij TechnoGym centraal, zowel wat betreft innovatie en productiedesign als bedrijfswaarden. TechnoGym onderwerpt haar fitness apperatuur aan strenge en nauwkeurige producttesten, wat hen de hoogste internationale kwaliteitscertificering opgeleverd heeft. 

 

In het TechnoGym-aanbod voor thuis bij Gervi vindt u onder meer fitnes apparaten als loopbanden, crosstrainers, hometrainers als ook fitnes apparatuur voor functionele training.

Fitnesstoestellen kopen voor uw home gym

In een professionele fitness vindt u natuurlijk een groot aanbod fitnesstoestellen; toestellen die bovendien ook van een hogere kwaliteit zijn, juist omdat ze intensief gebruikt worden. Gaat u een fitnesstoestel kopen voor privé gebruik dan moet de kwaliteit niet op datzelfde niveau liggen… daarom ook dat de prijzen van fitness toestellen te koop voor particulieren lager liggen dan die voor professionals. 
thuis Fitnesstoestellen kopen Technogym
Sport thuis met Technogym!
Gaat u fitness toestellen kopen voor uw eigen home gym, dan kan u er bij TechnoGym op rekenen dat de kwaliteit dik in orde is en dat ze zijn uitgerust met de allernieuwste technologieën. Zo bieden we bij Gervi bijvoorbeeld het TechnoGym Run Personal fitnesstoestel te koop; een uiterst geavanceerde loopband waarbij het entertainment van Visio-TV en multimedia hand in hand gaan met de meest vooruitstrevende cardiotraining en optimaal loopcomfort.

Wilt u graag een fitness toestel kopen maar weet u nog niet wat u moet kiezen? Neemt u gerust contact op met onze dienst Verkoop Fitnesstoestellen! Onze medewerkers helpen u graag een keuze te maken in ons mooie aanbod fitnesstoestellen te koop. 

Fitnessapparatuur kopen: waar op letten?

Sporten en gezondheid zijn momenteel hot topic. Sportcentra doen het goed, maar tegelijkertijd zit ook de markt van de verkoop fitnessapparatuur voor thuisgebruik in de lift. Wilt u voor uw thuisgym fitness apparaten kopen, dan is de keuze bijna oneindig. Online afficheren verschillende webshops met de leuze dat ze de ‘goedkoopste fitnessapparatuur’ hebben. Maar hoe betrouwbaar is deze goedkope fitnessapparatuur? Gaat u fitness apparatuur kopen, dan is het aangewezen om altijd goed te kijken of u er garantie op krijgt. Controleer ook of de fitness apparaten die te koop worden aangeboden verstelbaar zijn en voldoende veiligheid garanderen.

Bij Gervi vindt u voor ieder budget geschikte én hoogwaardige fitnessapparatuur te koop. Van goedkope fitness apparaten, die recht-toe-recht-aan zijn en zonder franjes doen wat ze moeten doen, tot state of the art fitness apparatuur te koop, compleet met de allernieuwste technologieën om uw workout zo aangenaam mogelijk te maken. Voordat u zich laat verleiden om in een obscure webshop goedkoop fitnessapparatuur te kopen, kom eerst eens langs bij Gervi! Bij ons kan u fitnessapparaten kopen van een gerenommeerd merk als TechnoGym mét de service voor en na verkoop die u verdient! Ons team van professionals staat u met plezier bij in het vinden van uw ideale fitnesstoestel voor thuis. 
fitnessapparatuur te koop
Geef het beste van uzelf met Technogym!
Voordat u bij ons een fitness apparaat kopen gaat, kan u het in onze showroom ook nog eens uitgebreid uittesten. Zo weet u zeker dat u een toestel koopt dat helemaal aan uw wensen voldoet. 
fitnesstoestellen fitnesstoestellen kopen technogym fitnessapparatuur

Loopband

fitnesstoestellen fitnesstoestellen kopen technogym fitnessapparatuur

Fiets

fitnesstoestellen fitnesstoestellen kopen technogym fitnessapparatuur

Crosstrainer

fitnesstoestellen fitnesstoestellen kopen technogym fitnessapparatuur

Functionele training

fitnesstoestellen fitnesstoestellen kopen technogym fitnessapparatuur

Skillrow

Ontdek meer

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

fitnesstoestellen technogym fitnesstoestellen kopen fitnessapparatuur fitnesstoestellen voor thuis

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

fitnesstoestellen technogym fitnesstoestellen kopen fitnessapparatuur fitnesstoestellen voor thuis

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws