Fitnessapparatuur van Technogym

 
Sporten met apparatuur van Technogym betekent voortaan op een efficiënte wijze de doelen behalen die u voor ogen hebt. Dit geldt voor de beginnende en ervaren sporter, maar ook mensen die bezig zijn met revalidatie of chronische lichaamsklachten hebben. Technogym biedt al jarenlang op professionele wijze oplossingen voor mensen die aan hun lichaam willen werken.
Misschien hebt u zelfs al ooit op Technogym toestellen gesport? Technogym ontwikkelt naast sportapparatuur speciaal voor thuisgebruik ook professionele apparatuur voor sportscholen, revalidatiecentra en hotels namelijk. Voor afvallen, de opbouw van spiermassa, uw dagelijkse half uurtje beweging, het verbeteren van conditie of multifunctionaliteit; met de apparatuur van Technogym is het allemaal mogelijk. 

De voordelen van sporten

Veel mensen willen in vorm blijven door middel van spieropbouw of door af te vallen. Maar wist u dat sporten nog veel meer voordelen biedt? Technogym apparaten helpen u niet alleen met spiermassa of om uw gewicht op peil te houden. U zult merken dat als u begint met regelmatig sporten, u zich na een tijdje veel beter begint te voelen. 

 

En niet alleen zit u door sporten beter in uw vel; sporten zorgt ook voor een betere bloedsomloop en ademhalingssysteem. Deze worden immers tijdens uw fanatieke bezigheden flink aan het werk gezet. Betere doorbloeding zorgt er ook voor dat aderen niet of minder snel dichtslibben, of gedeeltelijk dichtgeslibde bloedvaten grotendeels herstellen. Het hart wordt ook sterker omdat de hartspier wordt vergroot en er meer bloed wordt rondgepompt per hartslag. 

 
 

Fitnesstoestellen Technogym; waarom speciale apparatuur voor thuis? 

Als u al vaker in een sportschool bent geweest, is het natuurlijk niet gek om u af te vragen of deze apparatuur ook ideaal is voor thuisgebruik, of dat u beter voor iets anders kunt kiezen. Technogym biedt zowel apparaten voor sportscholen, als voor privégebruik. Apparaten in de sportschool nemen vaak meer ruimte in beslag en pakken soms maar één of twee spiergroepen tegelijk aan.

 

Sportapparatuur thuis dient veilig en ergonomisch te zijn voor uw thuisomgeving. U hoeft zeker niet uw hele slaapkamer of woonkamer helemaal vol te zetten met fitnessapparatuur. Techno gym biedt daarom apparatuur van dezelfde kwaliteit, maar dan afgestemd op thuisgebruik en multifunctionaliteit. De apparatuur geeft bovendien op het scherm de informatie weer, zodat u uw lichaam in de gaten kunt houden en keuze hebt uit verschillende programma’s. De systemen van Techno gym zijn bijzonder gebruiksvriendelijk en helpen u uitstekend op weg, ook als u onzeker bent over hoe u het beste kunt sporten. 

Loopband Technogym of Technogym crosstrainer

Snel uw conditie verbeteren doet u met technogym fitnesstoestellen. Dit doet u bijvoorbeeld met de Technogym loopband en de Technogym hometrainer. Met cardiotraining bouwt u uw conditie op door uw hartslag op te drijven. De Constant Pulse Rate (CPR) waarmee de Technogym apparatuur is uitgerust, zorgt ervoor dat u uw lichaam en hartslag in de gaten kunt houden tijdens het sporten, zodat u weet of u niet over uw grenzen heen gaat. 
De Technogym loopband is dan ook zeker niet zomaar een loopband, maar biedt ook gepersonaliseerde trainingsprogramma’s die u feedback leveren. Op deze wijze kunt u eenvoudig een programma kiezen dat ideaal is voor u. Daardoor kunt u dus op de meest doeltreffende/ effectieve wijze aan uw lichaam werken en dit helpt dus ook de beginnende sporter op weg. Een eenvoudige wijze om uw doeleinden te bereiken en tegelijkertijd van alle gemakken te zijn voorzien ligt met een hometrainer Technogym in het vervolg binnen handbereik.

Technogym krachttraining

Wilt u meer kracht hebben? En genieten van multifunctionaliteit? Ook voor de complete krachttraining voor thuis kunt u bij Technogym terecht. Waarom zou u naar de sportschool willen als u alles gewoon simpelweg thuis kunt doen? U hoeft daarvoor echt niet 30 verschillende apparaten voor aan te schaffen voor een full body workout.

 

U hoeft met de Technogym apparaten van Unica nooit meer te betalen voor overbodigheid en de drukte in de sportschool. Nooit meer tijd kwijt zijn aan reizen of druk maken over de sluitingstijden dus. De Unica apparatuur van Technogym is speciaal ontwikkeld voor krachttraining thuis. De apparatuur heeft dezelfde kwaliteit als professionele fitnessapparatuur, maar heeft een verfijnd design die aansluit op uw interieur. Doordat de Unica erg uitgebreid is kunt u er meer dan 25 oefeningen mee uitvoeren om uw lichamelijke fitheid mee te verbeteren en uw spieren te verstevigen. 

Technogym prijzen en Gervi

Gervi is distributeur van de apparatuur van Technogym en andere producten op het gebied van wellness en outdoor living. Wilt u Technogym tweedehands of de complete wellness ervaring? Gervi helpt u graag verder. Er zijn immers meer wegen om u en uw lichaam een boost te geven en stress te verminderen.

 

Wilt u meer informatie hebben over Technogym toestellen of een van de andere producten die Gervi te bieden heeft? Neem dan contact op via onze website of bezoek een Gervi showroom in uw buurt.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken