Zorgeloos genieten met 1 jaar gratis energie

Zorgeloos genieten... Ook nu moet dat kunnen! Daarom betaalt Gervi de energiekosten van het eerste jaar van je spa terug. Kies voor een spa uit de Highlife of Limelight collectie van HotSpring van maandag 7 t.e.m. zondag 20 maart 2022 en geniet energiezuinig én zorgeloos van je nieuwe wellness-aankoop. 

 

Waarom kiezen voor deze energiezuinige spa's?

De Highlife modellen van HotSpring zijn veruit de meest energiezuinige spa’s die er zijn. Dankzij de volgende kenmerken kunnen deze spa’s uit de Highlife collectie zich onderscheiden van andere modellen:

 

 • Elk Highlife model is volledig geïsoleerd met meerdere lagen polyurethaanschuim met een zeer hoge dichtheid, wat ook gebruikt wordt om commerciële diepvriezers te isoleren.
 • Alle spa covers worden op maat gemaakt om een strakke afdichting te garanderen zodat de warmte ingesloten wordt. De schuimkern is dicht om een hoge R-waarde te garanderen voor isolatie.
 • De geïsoleerde bodemplaat verhoogt de energiezuinigheid want er wordt een isolerende luchtruimte gecreëerd en het contact met de ondergrond wordt geminimaliseerd.
 • Spawater wordt continu gecirculeerd met de SilentFlo 5000 circulatiepomp die minder energie verbruikt dan een 40-watt gloeilamp
 • De krachtige Wavemaster™-jetpompen zijn speciaal geschikt voor het aansturen van de jets en worden alleen geactiveerd als je ze nodig hebt.
 • Met het SmartJet™-systeem kunt u alleen de specifiek door u gewenste jets in uw jacuzzi aanzetten, wat inhoudt dat er minder kracht nodig is en er minder energie verbruikt wordt.
 • HotSpring heeft de heaters zelf ontworpen om overdracht van warmte naar het water te maximaliseren voor een maximale efficiëntie.
 • De gepatenteerde pompbehuizing brengt warmte van het technisch compartiment over naar het water waardoor de waterkoeling en het energieverbruik tot een minimum wordt beperkt.
 • Alle jacuzzi modellen zijn voorzien van een LED-verlichting met dimmer. Deze verlichting verbruikt minder energie dan standaardlampen.

 

Hoe berekenen we die jaarlijkse energiekost?

Uiteraard is de omgevingstemperatuur en de plaatselijke energieprijs bepalend voor de energiekosten van je spa. Gervi berekent de energiekosten van een spa uit de Highlife collectie op basis van de volgende gegevens:

 

 • Het gemiddeld aantal kWh per maand voor intensief gebruik van de spa (6 keer per week gedurende 15 minuten op 39°C). Deze gegevens werden verzameld door een onafhankelijk erkend derde laboratorium.
 • Het gemiddeld energietarief van februari 2022.

 

Deze eenmalige energiekorting zal verrekend worden in de offerte van je spa en is enkel geldig op de spa’s uit de Highlife en Limelight collectie van HotSpring.

 

Interesse?

Kom dan langs in één van onze showrooms of vul onderstaand formulier in voor meer info:

Naam & voornaam *
E-mailadres *
Telefoonnummer *
Postcode & gemeente *
Ik wil graag: *

Interesse in een bepaald model? Noteer het hieronder zodat onze wellness experts gerichter info kunnen geven.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken