NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Endless Pools Nieuwigheden

Bij Gervi houden we van innovatie en dat vertaalt zich voortdurend in de producten die wij aanbieden. Onze Endless Pools zwemspa's zijn een uitstekend voorbeeld van deze innovatie. Dit voorjaar komt Endless Pools met een aantal nieuwigheden die uw zwemspa ervaring nog aangenamer zullen maken.

 

Gedeeltelijke inbouw zwemspa

Verkiest u, omwille van esthetische redenen of voor het verhogen van de toegankelijkheid, een gedeeltelijke inbouwing van uw Endless Pools zwemspa? Dan is dat vanaf nu mogelijk. Elk Endless Pools zwemspa model (E2000, E700, E500, X500, X200), in welke kleurencombinatie dan ook, zal vanaf heden gedeeltelijk ondergronds kunnen worden geïnstalleerd. Er zullen altijd drie cabinet-panelen en de typische lichtgevende strip zichtbaar blijven. Dit resulteert voor de E-modellen in 61 cm bovengronds, terwijl de X-modellen nog slechts voor 56 cm zichtbaar blijven.

Ondergronds bestaat uw Endless Pools zwemspa uit duurzaam High Density Polyethylene dat waterdicht is en bestand tegen alle outdoor elementen.

Modular pool

Deze compacte, modulaire constructie kan overal worden opgebouwd, zowel in- als outdoor. De verschillende componenten zijn zo compact dat ze gemakkelijk door bestaande deuropeningen passen. Een bestaande kelderruimte kan dus ook dienen om uw Modular Endless Pool in op te bouwen. U kiest bovendien zelf het design van uw Modular Endless Pool met een keuze uit verschillende modellen, maten, dieptes en afwerkingen. Hoewel klein, zal uw Modular Endless Pool dankzij de Endless Pools zwemmachine het grootste zwembad zijn dat u ooit nodig heeft. 

 

Endless Pools Fit@Home APP & Wi-Fi Kit

Wilt u het maximale uit uw zwemsessie halen. Dan kan u vanaf nu gebruik maken van de Endless Pools Fit@Home APP. Deze app op uw smartphone of tablet biedt u verschillende mogelijkheden:

 

 • pas gemakkelijk de snelheid van uw zwemmachine aan, 
 • verkrijg gedetailleerde gegevens over uw training, 
 • kies voor specifieke doelen en de daarbijhorende training. 

De Endless Pools Wi-Fi Kit, noodzakelijk voor het gebruik van de Endless Pools Fit@Home APP, kan optioneel geïnstalleerd worden op elke Endless Pools zwemspa, model 2017. 

Bent u eigenaar van een Endless Pools zwemspa, model 2016 en wilt u toch profiteren van de eindeloze voordelen van de Fit@Home APP? Dan heeft Endless Pools uiteraard ook aan u gedacht. Elke Endless Pools zwemspa, model 2016 kan namelijk een update van het besturingssysteem ontvangen en zo ook beschikken over de Endless Pools Wi-Fi Kit.

 

Endless Pools Swimdek anti-slip bekleding

Endless Pool SwimDek

De nieuwe Endless Pools SwimDek zorgt voor extra grip en comfort tijdens uw trainingssessie. Deze optie is beschikbaar in het grijs en complementeert zo de mooie, acrylen kuip. Elke kit is op maat gemaakt om perfect op de voettreden en bodem van de Endless Pools Swimspa te passen. De gemakkelijke toepassing in elke Endless Pools zorgt ervoor dat de SwimDek in ongeveer 20 minuten gebruiksklaar is.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

23

juni
TOT

24

juni

Summer Splash weekend (opendeurdagen)

23

juni
TOT

24

juni

Summer Splash weekend (opendeurdagen)

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws