Welke Endless Pools past het beste bij u?

De aankoop van een Endless Pools zwemsysteem is een ware investering. Daarom wilt u absoluut de juiste keuze maken. Uw Endless Pools zal namelijk voor een lange tijd in uw tuin staan. Elk Endless Pools zwemsysteem heeft zijn karakteristieke kenmerken en daardoor ziet u soms door het bos de bomen niet meer. Daarom zijn wij er, want hier bij Gervi helpen wij u graag in uw zoektocht naar uw ideale Endless Pools. 

 

Ontdek al onze zwemspa's

X-serie zwemspa’s

Uw zwemsysteem moet niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn? Kies dan voor een zwemspa. Met hun strakke afwerking passen de Endless Pools zwemspa’s perfect in elke tuin. Bovendien haalt u met een zwemspa niet alleen een zwemsysteem in huis. Alle Endless Pools zwemspa’s zijn namelijk voorzien van een hydromassage-gedeelte waarin u heerlijk kan relaxen tussen uw zwemtrainingen in.

De X-serie zwemspa’s creëren  een zwemstroom met behulp van vijf krachtige zwemjets. Dit maakt ze zelfs uitermate geschikt voor de kleinsten in uw gezin.

E-serie zwemspa’s

Ook de E-serie zwemspa’s zullen met hun prachtige design het uitzicht van uw tuin voorgoed veranderen. Ook hier kunt u zowel kiezen voor een doorgedreven zwemtraining als voor een ontspannende hydromassage-sessie. Het E2000 model beschikt zelfs over een volledig afgesloten wellness-gedeelte waardoor de temperatuur van het water in beide delen afzonderlijk van elkaar kan worden geregeld.

In vergelijking met de X-serie zwemspa’s wordt de zwemstroom bij de E-serie zwemspa’s gecreëerd door de Endless Pools zwemmachine. Deze zwemmachine is een echte winnaar als het op zwemtechnologie aankomt. Bovendien fleuren stijlvolle lichtelementen het aanzicht van deze zwemspa's nog wat op.

Modular Endless Pool

U beschikt over een beperkte ruimte, mogelijk een ruimte binnenshuis zoals een kelder. Endless Pools heeft ervoor gezorgd dat ook u van de emblematische Endless Pools zwemstroom kan genieten. De Modular Endless Pools kunnen namelijk gemakkelijk opgebouwd worden in kleine ruimtes. U kan kiezen tussen verschillende opties qua afmetingen en dieptes. Bent u bovendien een (semi-) professionele zwemmer, dan heeft u wat betreft de Endless Pools zwemmachine in uw Modular Pool de keuze uit vier mogelijkheden naargelang uw zwemniveau.

Fastlane

U heeft reeds een zwembad in uw tuin. Dit is echter geen Olympisch zwembad waarin u elke ochtend comfortabel baantjes kan zwemmen. U moet namelijk om de vijf slagen alweer keren. Een doorgedreven training is dus onmogelijk. Endless Pools heeft ook aan u gedacht want met de Fastlane kan u de Endless Pools zwemstroom in uw traditionele zwembad introduceren. De Fastlane kan in elk zwembad, ongeacht de vorm, geplaatst worden en zal ervoor zorgen dat u zorgeloos uw zwemtraining kunt voltooien.

    X-serie zwemspa’s

  • design

  • hydromassage

  • zwemstroom door 5 jets


    E-serie zwemspa’s

  • design met lichtelementen

  • hydromassage

  • zwemstroom door Endless Pools zwemmachine     


    Modular Endless Pool    

  • gemakkelijk op te bouwen in beperkte ruimtes

  • verschillende zwemmachines naargelang niveau


    Fastlane

  • zwemstroom in traditioneel zwembad

  • vereiste minimumdiepte van 90cm


Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken