Een eigen sauna in Limburg

Houdt u van de sauna, maar wilt u er op een koude winterdag niet de deur voor uit hoeven? Dan is een sauna in Limburg, gewoon bij u thuis, echt iets voor u. Sauna’s kunnen een bescheiden ruimte innemen en toch van binnen genoeg ruimte bieden. Geniet en rust uit op de banken, zodat u zich daarna weer herboren voelt.

 

Al onze sauna's

Meer wellness in Limburg 

Bent u geen fan van de droge warmte in de sauna? Wat dacht u dan van een infraroodcabine in Limburg? Infraroodcabines lijken op het eerste gezicht erg op gewone sauna’s, maar de ervaring is toch anders. Dit komt doordat in het geval van sauna’s de omgevingslucht wordt opgewarmd en bij een infraroodcabine de warmte direct wordt afgegeven aan uw lichaam. De temperatuur in een infraroodcabine is dan ook lager dan in een sauna. 
Bent u meer gecharmeerd van een hogere luchtvochtigheid in plaats van droge hitte? Kijk dan eens naar de opties op het gebied van stoombaden. Of houdt u van afwisseling en vindt u het moeilijk om te kiezen? In dat geval zijn er zelfs producten die een stoombadfunctie of infraroodfunctie én een saunafunctie hebben. Een infraroodcabine kopen in Limburg kan onder professioneel advies altijd bij Gervi, hetzelfde geldt uiteraard als u een infrarood sauna wil kopen in Limburg.
Vergeet vooral ook niet de magische werking van de jacuzzi. Wilt u graag in alle gezelligheid bubbelen in de tuin, of liever een jacuzzi in plaats van een bad in uw badkamer? Dan is de jacuzzi hét product voor uw spa in Limburg. Een jacuzzi kopen in Limburg is niet alleen is het heerlijk om te ontspannen in het altijd warme water; de jacuzzi is goed voor uw geest én uw lichaam. De waterstralen en luchtstralen in een jacuzzi geven uw lichaam een massage en zorgen voor lossere spieren. Ideaal dus, na een pittige training of een hele week werken achter uw bureau. Wilt u extra ontspanning? Dan kunt u ook een paar druppels geurolie aan het water toevoegen en zo een eigen aromatherapie creëren! 

Een sauna kopen in Limburg 

Wilt u graag een nieuwe sauna of een jacuzzi kopen in Limburg, maar eerst meer weten over de kosten? Kijk dan op de website van Gervi voor een greep uit ons aanbod, of kom langs in één van de Gervi showrooms in België. Gervi biedt u ook de mogelijkheid om vrijblijvend een offerte in te vullen voor artikelen op maat, zodat u niet voor verrassingen komt te staan.


Bovendien kan u, als u zocht naar een fitnesswinkel in Limburg bij ons ook fitnesstoestellen kopen in Limburg. Wij leveren namelijk in gans België.

Wilt u graag uw aankopen eerst eens in het echt zien of geholpen worden door onze specialisten? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms in MaasmechelenHasseltGent of Wilsele.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

sauna limburg sauna in limburg sauna kopen sauna op maat sauna's limburg