01
02
03

Effegibi stoomcabines

Water staat gelijk aan gezondheid. In het verre verleden werd dit geheim ontdekt door de oude Grieken, Romeinen en volkeren in het Midden-Oosten die van een stoombad een levenswijze hebben gemaakt.

Dankzij de verkwikkende en ontspannende eigenschappen is een stoombad één van de beste therapieën om stress en ontspanning te bestrijden. Het is ook een aangename manier om uw uiterlijk en fysieke conditie te verbeteren.

Effegibi luxe stoomcabines

De luxe stoomcabines van het Italiaanse merk Effegibi

Effegibi ontwerpt en fabriceert al meer dan 25 jaar stoomcabines met geavanceerde technologieën. Effegibi steekt oude traditionele wellnessproducten zoals sauna’s en stoomcabines in een hedendaags jasje: de perfecte samensmelting van oude tradities en pure innovatie.


Kwaliteit en innovatie

Effegibi staat bekend om haar topkwaliteit. Er wordt steeds gezocht naar geavanceerde oplossingen op vlak van energie en onderhoud. Elk artikel van Effegibi wordt onderworpen een strenge kwaliteitscontroles. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van milieuvriendelijke materialen. Er wordt geen hout gebruikt uit ontboste gebieden of van bedreigde boomsoorten. De stoomgenerator van Effe is uitgerust met een Energy Saver-functie om het energieverbruik te berperken.

 

De perfecte stoom bestaat

De technologie achter de generatie van stoom is letterlijk én figuurlijk de drijvende kracht achter dit merk. Effegibi garandeert de kwaliteit met de volgende 3 basiselementen voor de perfecte stoombadervaring:

  1. het genereren van de juiste hoeveelheid stoom en de temperatuur op peil houden
  2. Kalkaanslag beperken
  3. Energieverbruik verminderen

 

Een temperatuur boven de 40°C is ideaal voor een Turkse bad. De volgende factoren dragen hieraan bij:

  1. De stoomvolume van de generator: de hoeveelheid stoom in combinatie met een goede isolatie zorgen voor een optimaal rendement van de stoomcabine. Alle Effe generatoren maken het mogelijk om de temperatuur in te stellen tussen 42 en 48 graden. Het slimme stoommanagementsysteem houdt de stoom op een gelijkmatige temperatuur. Op die manier wordt de perfecte stoom gecreëerd. 
  2. Kalkaanslag is onvermijdelijk wanneer stoom wordt opgewekt. Dankzij de technologie van Effe is regelmatig onderhoud en het gebruik van mechanische filters overbodig. Op die manier geniet u van een onderhoudsvriendelijke ervaring. 
  3. Elke Effe stoomgenerator is uitgerust met een Energy Saver-functie. Dit zorgt ervoor dat het maximale vermogen wordt gebruikt om het water aan de kook te brengen en de ingestelde temperatuur te bereiken. Eenmaal in gebruik, wordt het stroomverbruik gereduceerd tot de helft of een derde (afhankelijk van het model). Op die manier garandeert de generator een betere beheersing van het piekverbruik van energie en een constante stroomstraal. Bewust genieten kan dus ook. 

De Effegibi collectie

Effegibi biedt een breed scala aan exclusieve stoomcabines met een stijlvol, modern ontwerp die compleet en klaar zijn voor installatie. De Effegibi-technologie garandeert alleen de beste stoomkwaliteit en ongeëvenaarde duurzaamheid. Elke Effegibi stoomcabine is verkrijgbaar in verschillende maten en kan op maat gemaakt worden volgens de specificaties van de klant.

Bodylove H

Bodylove H wordt gekarakteriseerd door zijn fuctionaliteit, stijl en luxueuze afwerking. De welbekende ontwerper Rodolfo Dordoni heeft samen met Michele Angelini een stoomcabine ontworpen die daadwerkelijk alle zintuigen aanspreekt.

Bodylove H van Effegibi
BodyLove H

BodyLove garandeert een ongeëvenaarde stoomkwaliteit qua dichtheid, temperatuur en hygiëne.

 

De hammam is uitgerust met de Nuvola Smart Power stoomgeneratoor, de meest geavanceerde stoomgenerator op de markt.

 

Een paneel van Botticino marmer bevat de kraan, bediening en een roestvrijstalen kom met koperen afwerking.

 

BodyLove biedt talloze aanpassingmogelijkheden wat betreft de keuze en de combinatie van materialen. 

Logica H

Logica H combineert de magie van het Turkse bad met een complete doucheruimte. Een oase voor dagelijkse wellness.

Logica H van Effegibi
Logica H

Voor de opwekking van stoom wordt gebruik gemaakt van Aquasteam, uitgerust met een bron voor de watervoorziening.

 

De draagstructuur is in gelakt aluminium. De matte wanden bestaan uit gelamineerd steen voor een aangenaam natuurlijk en warm gevoel in contact met het lichaam. De cabine is beschikbaar in 7 standaard afwerkingen

 

RGB LED-verlichting met kleurentherapie en geïntegreerde luidsprekers zorgen voor een complete ervaring.

One H

One H is betegeld met bewerkt Slimtech porselein. Op die manier wordt de blote huid in contact gebracht met een warm, natuurlijk gevoel voor een aangename ervaring in de hammam.

One H stoomcabine van Effegibi
One H

H is verkrijgbaar in 3 standaard afwerkingen en aangepaste kleuren. 

 

Het interieur is bekleed met Slimtech gelamineerd porselein.

 

De hammam kan geïntegreerd worden met het ESS - Effe Sound System, waarmee de muziek vanaf een apparaat bediend kan worden.

H

De H stoomcabine van Effegibi is de ideale aanvulling op een badkamer thuis. 

H stoomcabine van Effegibi
H

Deze hammam is compleet met douche en kleurentherapie. 

 

De Aquasteam stoomgenerator zorgt voor maximale controle over de kwaliteit van de stoom.

 

Het interieurbestaat uit 3,5 mm gelamineerd proselein en 8 mm geharde glazen deuren.

 

De comfortabele, praktische doucheruimte is afgewerkt met een thermostatische mengkraag en een regen- en vernevelaarfunctie.

 

H is verkrijgbaar in 7 kleurenschema's.

Topkapi

De Topkapi hammam is de meest luxueuze stoomcabine uit de Effegibi collectie dankzij het marmer. Dit bestendige en duurzame materiaal voelt bijzonder goed aan en vergroot het plezier van een sessie in een stoomcabine. 

Topkapi stoomcabine van Effegibi
Topkapi

De muren van Topkapi zijn bekleed met Carrara, Marquina of Botticino marmer van uitstekende kwaliteit.

 

De stoombad is compleet met douche, bron, banken en kleurentherapie. 

 

De buitenste panelen zijn verkrijgbaar in transparant of semi-dekkend glas. 

 

Het ESS - Effe Sound System is geïntegreerd in de stoomcabine. 

 

De stoomgenerator ingebouwd in de marmeren kolom is van uitstekende kwaliteit.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

effegibi effegibi stoomcabine effe stoomcabine stoomcabine stoombad