01
02
03

Maak kennis met het Gervi-team

Onze planningsdienst neemt contact met u op voor het prikken van een geschikte leveringsdatum. Bovendien maken zij duidelijke afspraken omtrent de levering en installatie van het aangekochte wellness-artikel. Ook nadien beantwoorden zij uw vragen. Is er een onderhoud of reparatie nodig aan uw toestel? Zij maken voor u een afspraak met onze servicetechnieker.

Vraag hier online een service aan

Marc Jeurissen - Leveringen & plaatsingen

Marc plant niet alleen de plaatsingen die door Gervi uitgevoerd worden, hij zorgt ook voor de nodige humor op de werkvloer. Hij leidt uw project ongetwijfeld in goede banen! Marc heeft bovendien twee kinderen met zijn vrouw Mieke en houdt in zijn vrije tijd zowel van wellness als van sport. De ideale combinatie dus!


marc.jeurissen@gervi.be (24u/24u)
089/77 98 50
(ma-vri: 9u-12u, 13u-17u30)

Frank Eertmans - Onderhoud

Frank is niet alleen tijdens zijn werk een bezige bij, ook in zijn vrije tijd is hij erg sportief. In het weekend zit hij graag op het zadel van zijn koersfiets om daarna met zijn vrouw Heidi te ontspannen in zijn eigen HotSpring Spa. Als voormalig kok houdt hij bovendien van lekker eten, maar zijn huidige passie is zonder twijfel spa-onderhoud! 

Technisch Team Gervi

De gedetailleerde afwerking van uw wellness-aankoop gebeurt door ons technisch team. Deze gediplomeerde techniekers worden jaarlijks opgeleid door onze fabrikanten om ervoor te zorgen dat uw spa, sauna, zwemspa … correct geplaatst en geïnstalleerd wordt en u zorgeloos kan genieten. Daarenboven leggen ze u de volledige werking van uw aankoop uit.  Is er een probleem? Dan staan ze meteen klaar om de herstelling uit te komen voeren. De meeste reserveonderdelen zijn op stock in ons magazijn, zodat u zo snel mogelijk weer van uw toestel kan genieten.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken