NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Design Tuinmeubelen bij Gervi

Indien u op zoek bent naar tuinmeubelen, en meer specifiek naar design tuinmeubelen, dan bent u bij Gervi aan het juiste adres. Gervi is specialist als het gaat om opvallende tuinmeubelen van grote kwaliteit. Het tuinmeubelen gamma bij Gervi is selectief gekozen, met enkel topmerken van design tuinmeubelen. Design tuinmeubelen van DEDONPaola Lenti of Roberti zorgen voor de perfecte aankleding van een terras of een tuin.

Design tuinmeubelen

Bij Gervi vindt u enkel tuinmeubelen van hoge kwaliteit die u de luxe bezorgen die u verdient. Het gamma tuinmeubelen bij Gervi is verspreid over drie luxe merken van design tuinmeubelen. In alle Gervi showrooms vindt u exclusief de tuinmeubelen van DEDON, Paola Lenti en Roberti. 

 

Deze merken verzekeren u ervan dat u zorgeloos kan genieten met heel de familie van design tuinmeubelen. Ons gamma tuinmeubelen bestaat uit verschillende types tuinmeubelen. Zo kan u uw eigen loungeset samenstellen die het best bij u past. Naast de loungesets, kan u ook kiezen voor een tuinset met tuinstoelen en een tuintafel. Al deze moderne tuinmeubelen geven een extra frisse touch aan uw terras of tuin zodat u nu nog meer kan genieten.

Het gamma tuinmeubelen bij Gervi is verspreid over drie luxe merken van design tuinmeubelen.
Design Tuinmeubelen Dedon
Gervi is al enkele jaren exclusief verdeler van deze design tuinmeubelen. In alle showrooms van Gervi kan u terecht om meerdere stukken van bovenstaande merken van design tuinmeubelen te ontdekken. U kan ook altijd een inspiratie-brochure aanvragen over deze merken zodat u deze tuinmeubelen al eens rustig thuis kan bekijken.
Door te kiezen voor design tuinmeubelen van DEDON, Paola Lenti of Roberti, kiest u voor duurzame tuinmeubelen die klasse en elegantie uitstralen.
Design Tuinmeubelen Roberti

Tuinmeubelen gamma

Door te kiezen voor design tuinmeubelen van DEDON, Paola Lenti of Roberti, kiest u voor duurzame tuinmeubelen die klasse en elegantie uitstralen. Deze merken hebben een ruim tuinmeubelen gamma dat ervoor zorgt dat er altijd tuinmeubelen zijn die passen bij uw tuin of terras. Deze design tuinmeubelen hebben een moderne uitstraling en een tijdloos ontwerp. Bovendien zijn deze moderne tuinmeubelen weerbestendig waardoor u ze niet steeds hoeft te verplaatsen.

Design tuinmeubelen kopen

U wilt design tuinmeubelen kopen? Dan zit u bij ons zeker goed! In alle Gervi showrooms kan u de drie merken (Roberti, DEDON, Paola Lenti) van luxe tuinmeubelen bezichtigen. U kan natuurlijk ook altijd enkele van onze design tuinmeubelen online bekijken via onze webshop.

Om ook deze moderne tuinmeubelen te kunnen verkopen, kan u als klant genieten van een tuinmeubelen uitverkoop.
Design tuinmeubelen Paola Lenti

Onze collecties design tuinmeubilair worden jaarlijks vernieuwd. Om onze innovatieve uitstraling te behouden, kan u bij Gervi dus af en toe genieten van scherpe prijzen bij de tuinmeubelen uitverkoop. U kan langskomen in één van onze showrooms om deze design tuinmeubelen, aan scherpe prijzen, te ontdekken, of u kan deze tuinmeubelen online kopen. In onze webshop kan u genieten van onze uitverkoop tuinmeubelen of stockverkoop tuinmeubelen zodat u uw terras of tuin kan opvrolijken met onze design tuinmeubelen.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws