NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

DEDON: 20 jaar geschiedenis

De geschiedenis van DEDON start in een ziekenhuisbed in München in 1990. Het is daar dat Bobby Dekeyser, een veelbelovende speler uit het Bayern voetbalteam herstelde van een harde klap in het gezicht. Hij besloot er abrupt om zijn professionele voetbalcarrière achter zich te laten en zijn levensdroom achterna te gaan. “Ik wist gewoonweg dat ik een ondernemer wilde zijn,” verklaarde hij. “Ik startte DEDON daar op dat moment vanuit mijn ziekenhuisbed.”

Twintig jaar later is het bedrijf dat Bobby startte, het nummer 1 merk wereldwijd op vlak van hoogkwalitatief tuinmeubilair. Maar toen in 1990 was het nog lang niet duidelijk dat dit de weg was die Bobby zou volgen. “We hadden totaal geen idee wat we wilden verkopen, geeft hij eerlijk toe. “Het idee was om samen met vrienden en familie te werken in een aangename omgeving en mooie dingen te maken samen.”

DEDON, hoogkwalitatief tuinmeubilair
DEDON, hoogkwalitatief tuinmeubilair
Aantrekkelijk en weerbestendig tuinmeubilair
Aantrekkelijk en weerbestendig tuinmeubilair
Handgeschilderde giraffes uit raffia uit Madagascar, een innovatieve synthetische vezel, ... De begindagen van DEDON stonden voor een periode van verkenning en exploratie. Enkel de vezel, die Bobby had ontwikkeld samen met zijn oom Seppi, was veelbelovend. Soepel, esthetisch aantrekkelijk en weersbestendig, het was perfect voor tuinmeubilair, dacht Bobby. Maar hoe gaan we hier de rest van de wereld van overtuigen?
In 1991 kwam het antwoord. Op een handelsbeurs in Keulen, ontdekte Bobby het professioneel geweven rattan meubilair van een Filippijnse ondernemer van het eiland Cebu. Zes dagen later, en met een 47kg-wegende rol DEDON vezel over zijn schouder, was Bobby onderweg met een vliegtuig naar Cebu om zijn nieuwe vriend te ontmoeten. Niet veel later, verhuisde hij en zijn volledige familie naar Cebu, het mekka van de weverij. Toen ze uiteindelijk terugkeerden naar huis, 6 maanden later, was DEDON een gevestigde waarde in de wereld van het outdoor meubilair.
DEDON, een gevestigde waarde in de wereld van het outdoor meubilair
DEDON, een gevestigde waarde in de wereld van het outdoor meubilair
Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws