De tuinmeubelen van Dedon

Zoekt u naar exclusiviteit, die u elders nergens zult vinden? Beleef dan de luxueuze ervaring van de tuinmeubelen van Dedon. Dedon is opgericht in het jaar 1990 en laat op unieke wijze de natuur en technische handvaardigheid samen spelen, waaruit interessante tuinmeubelen voort komen die subtiel zijn en toch meteen opvallen. Dedon biedt tuinmeubelen die met de hand worden vervaardigd op de Filipijnen en ondanks het vele werk dat u terugziet in de meubelen, brengen ze u na een lange drukke dag magischer wijze volledig tot rust. Dedon outdoor staat dan ook in het kader van uw tevredenheid en harmonie.

 

DEDON tuinmeubelen

 

De prestaties en voordelen van Dedon 

De Dedon tuinmeubels hebben een natuurlijk en tegelijkertijd eigenzinnig karakter. Een Dedon tuinmeubel schaft u echter niet alleen aan om het exclusieve uiterlijk, maar ook om de exclusieve kwaliteit. Hard werk en telkens hoge eisen stellen van de producten en productontwikkeling zijn dan ook twee kernbegrippen die voor Dedon centraal staan in hun werk.

 

Dit vakmanschap zien we bijvoorbeeld ook terug in de Dedon Obelisk tuinmeubel set, die uit duurzame en subtiele materialen bestaat waardoor de set zowel geschikt is voor binnen als buiten. Deze unieke Dedon lounge set bestaat uit vier stoelen en een kleine tafel, die opgestapeld kunnen worden in de vorm van een handige ruimtebesparende pilaar, wanneer u ze niet gebruikt of de meubelen in de weg staan.

 

Dedon tuinmeubelen bij Gervi

Gervi is officieel distributeur van Dedon tuinmeubels en laat u graag kennis maken met de bijzondere creaties die Dedon te bieden heeft. Daarnaast kunnen we ook van grote betekenis voor u zijn op het gebied van andere duurzame tuinmeubelen, buitenkeukens en wellness-artikelen. Onze doelstelling is om u een eiland van rust te bieden en u optimaal te begeleiden en adviseren in het keuzeproces, zodat u weet welke producten dat gevoel voor u kunnen verwezenlijken.

 

Om deze uitspraak kracht bij te zetten, kunt u niet alleen telefonisch contact met ons opnemen voor vragen, maar laten we u ook graag zelf de kwaliteit en comfort van onze producten bevestigen in een van onze showrooms. Wilt u graag voordelige Dedon tuinmeubelen? Doordat wij continue ons assortiment vernieuwen, kunt u daarnaast ook profiteren van de Dedon sale mogelijkheden in de Dedon outlet die u kunt zien in de online Gervi webshop.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken