01

Dieter bijt de spits af: de eerste virtual tour bij Gervi

Wellness expert Dieter heeft als eerste een virtueel showroombezoek mogen doen bij Gervi Maasmechelen. Zijn ervaring lees je hieronder.

Vandaag deed ik mijn eerste virtual tour. Het was even wennen, gezien dit niet onze normale manier van werken is bij Gervi. Dit was een videocall met iemand met interesse in een zwemspa.

Tegen de zomer zou hij er graag eentje geïnstalleerd hebben in zijn tuin. Voor af en toe een sportieve zwemwork-out, maar ook plonsen met de kids en een verfrissende duik bij een hittegolf.

Gezien hij met een architect werkt en dit past in het plaatje van een totaalproject, is ‘n goede planning en timing cruciaal om dit tegen de zomer te realiseren. Blijven uitstellen en wachten tot de winkels heropenen, was dus geen optie. Normalerwijze zou ik deze persoon uitnodigen in onze nieuwe binnentuin en hem live de verschillende zwemspa’s tonen en de mogelijke manieren om deze te integreren in zijn tuin. Inbouw (volledig of gedeeltelijk) of opbouw. Met of zonder loopband. Zwemmachine of tegenstroomjet. Rolcover of automatisch roldek. Enzovoort. Dit is momenteel niet mogelijk. Wel kon ik ik hem via videocall een visuele impressie geven van onze binnentuin!

 

Na afloop van ons gesprek heb ik hem per mail een brochure en prijs bezorgd, net zoals ik zou doen na een afspraak hier in de winkel. Dankzij deze videocall was ’n eerste oriënterend gesprek toch mogelijk. 

 

En zo komt de gehoopte opleveringsdatum (zomer 2020) niet in het gedrang!

 

Zo zie je maar dat je ook nu je wellnessdroom kan realiseren. Boek zelf een virtual tour in één van onze showrooms en ontdek zo al onze producten.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken