01

Lees alle updates over het Corona virus hier.

Stay healthy, stay safe!

02/04/2020: Als ik mijn spa nu bestel, kan deze dan ook geleverd worden?

ABSOLUUT! Onze spa-leveringen gaan momenteel gewoon door! En dit met strikte inachtneming van de Corona maatregelen.

 

 • Gervi doet momenteel enkel plaatsingen in de buitenlucht. Dus geen plaatsingen in uw woning.
 • Onze techniekers rijden met 2 camionettes om de social distance regel te respecteren.
 • Indien gewenst, kan u in uw woning blijven terwijl ons technisch team de spa installeert en opstart in uw tuin.
 • Onze technische medewerkers respecteren strikt de social distance regel en beschikken elk over handschoenen en handgel.
 • Indien gewenst, ontvangt u de uitleg over het gebruik en onderhoud van de spa via videocall van onze techniekers.


30/03/2020: Verlengde Corona maatregelen

De Corona maatregelen zijn verlengd t.e.m. zondag 19 april 2020. Dit wil zeggen dat onze showrooms tot dan gesloten zijn. Maar aarzel niet om ons te contacteren. We blijven graag tot uw dienst, ook achter de schermen! 

26/03/2020: Online bestelling nu gratis verzonden

Neem een kijkje in onze webshop. Hier vind je tal van wellnessartikelen. Na ontvangst van jouw betaling, gaan onze magazijniers Johan en Harrie voor jou aan de slag. Gewapend met handgel en handschoenen maken zij in alle veiligheid jouw pakjes klaar!

De verzending van je pakje is GRATIS! Wat ook het aankoopbedrag is… Op deze manier willen wij onze klanten tegemoet komen nu onze winkels gesloten zijn. Een vraag of hulp nodig bij je online bestelling? Bel naar 089 76 05 36 (tijdens kantooruren) of mail naar (24/7) en wij helpen je met plezier verder.

 

P.S.: Niet vertrouwd met online shoppen? Mail je bestelling naar met duidelijke vermelding van je naam, adres en gsm nummer.

24/03/2020: Maak nu een afspraak voor een virtual tour in onze showrooms

Al onze Gervi filialen zijn momenteel gesloten. Maar dat wil niet zeggen dat je je STAYCATION plannen aan de kant moet schuiven. Boek nu een afspraak voor een virtual tour in één van de Gervi showrooms en maak kennis met ons aanbod door een virtueel showroom bezoek.

 

Boek een virtual tour

23/03/2020: Is gebruik van een jacuzzi nu wel veilig?

Over het gebruik van een jacuzzi hoef je je geen zorgen te maken. De CDC (Center for Disease Control and prevention) heeft bevestigd dat COVID-19 niet verspreid wordt in een jacuzzi. Geniet dus volop van de vrijgekomen tijd om te genieten in je jacuzzi. De ontspanning kan je in deze tijden zeker gebruiken. Meer info over veilig gebruik van de jacuzzi:

 

Veilig in de jacuzzi

20/03/2020: Wij blijven bereikbaar achter gesloten deuren

 
 

18/03/2020: Verstrengde maatregelen Corona virus

Vanaf 18 maart 2020 t.e.m. 5 april 2020 zullen alle Gervi showrooms gesloten zijn. MAAR wij blijven bereikbaar achter gesloten deuren. 

 

 • Bel ons: je kan ons nog steeds telefonisch bereiken op het nummer 089 76 05 36
 • E-mail: voor alle vragen mag je een e-mail sturen naar contact@gervi.be. Heb je al eerder contact gehad met één van onze wellness experts ? Dan kan je via deze weg ook direct in contact komen met je wellness expert.
 • Virtual tour: bezoek de Gervi showroom vanop je stoel met je smartphone. Bel of e-mail voor een afspraak om een virtual tour in te plannen op een gepast moment. 

 

Indien je onderhoudsproducten nodig hebt voor je jacuzzi, zwemspa, sauna of infraroodcabine kan je nog terecht in de Gervi webshop. Bestel je producten online en wij laten ze thuis bij je bezorgen. 

 

Hier een bestelling plaatsen

 

Heb je een technisch probleem? Neem dan gerust contact op met onze technische dienst via het nummer 089 76 05 36. Wij doen ons best om je zo goed mogelijk verder te helpen. 

 

Verdere vragen of opmerkingen? Contacteer ons dan via onze digitale kanalen: e-mailFacebook messengertelefoonInstagram, ... . We blijven de situatie nauwgelet opvolgen. Volg zeker onze Facebook pagina voor de laatste nieuwe ontwikkelingen. 

 

17/03/2020: Houdt het Corona virus je wakker? Je HotSpring Spa kan helpen!

We worden momenteel overspoeld met negatieve berichtgeving. Dit zaait paniek, angst en misschien houdt het jou ook wel wakker ’s nachts? 

Echter, wanneer ons lichaam niet de rust (slaap) krijgt die het nodig heeft, heeft dit een verzwakkend effect op ons immuunsysteem. En dit maakt ons net meer vatbaar voor het virus. Vaak horen we: “Het is niet dat ik niet wil slapen. Ik kan gewoon niet slapen. Het is niet dat mijn lichaam niet moe is. Het zijn mijn gedachten. Ik kan mijn hoofd gewoon niet uitzetten.”

 

Onze tip: Ga in je spa 1 uur tot 45 minuten vooraleer je naar bed gaat. Dit kan ’n wereld van verschil maken!


Je lichaam onderdompelen in het warme water kan alles veranderen… Zowel op fysiologisch als mentaal niveau. Het warme water:

 

 • Helpt je lichaam te ontspannen
 • Verzacht pijnlijke spieren
 • Brengt je geest tot rust
 • Brengt je zenuwstelsel in balans (van “fight or flight” naar “rest and digest”)
 • Helpt je stress los te laten en de dag af te sluiten…

 

Wanneer je dan uiteindelijk in bed ligt, bevindt je lichaam zich in de ideale staat om snel aan een deugddoende nachtrust te beginnen…

16/03/2020: Voorkomen is beter dan genezen

TIP: Gebruik je sauna, stoomcabine of infraroodcabine én bescherm jezelf en je gezin!

Maak er in deze tijd dan zeker gebruik van! Het is bewezen dat gebruik van de saunainfraroodcabine en stoomcabine een positief effect heeft op je immuniteit. 

Daarom raden we aan om een sauna te gebruiken met een hoge temperatuur (80-90°C) en de droge hete lucht goed in te ademen.  Ook het gebruik van de infraroodcabine of stoomcabine kan je immuniteit verhogen.

 

Salt Pro X: zuiverende zeelucht

Ook kan droge zoutinhalatie (Microzout) nuttig zijn. Het zout zal de natuurlijke zuivering van de longen activeren en heeft bovendien een ontstekingsremmende werking. Het stimuleert de doorbloeding van de longen en ondersteunt zo de natuurlijke "reiniging" van de longen en de hele luchtwegen.


Saunagebruik en zoutinhalatie zijn daarom uitermate geschikt om het risico op een infectie te verminderen of in geval van een infectie de effecten te verzachten en sneller te herstellen.

 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

corona corona virus covid 19 jacuzzi veilig is een jacuzzi veilig