NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Buitenverlichting met 'n knipoog

Wellicht is een aangepaste buitenverlichting wat voor u het verschil maakt. Buitenverlichting kan een bepaalde sfeer creëren in uw tuin of op uw terras.
MyYour kleurrijke buitenverlichting met 'n knipoog
U heeft uw tuin ingericht met een jacuzzi, exclusief buitenmeubilair of een elektrische BBQ. Maar, er mist nog iets? Wellicht is een aangepaste buitenverlichting wat voor u het verschil maakt. Buitenverlichting kan een bepaalde sfeer creëren in uw tuin of op uw terras. Zo zorgt een staande buitenverlichting van DEDON voor gezelligheid bij het vallen van de avond. Of is de staande buitenverlichting van MyYour is ’n opvallend accessoire op uw terras. 

Designbuitenverlichting van VIBIA

Gervi koos selectief voor VIBIA als merk van buitenverlichting. VIBIA biedt u exclusieve buitenverlichting met een knipoog. Het design is opvallend en uniek. De materialen zijn hoogwaardig en geschikt voor outdoor gebruik. Dit is een belangrijk criterium als u op zoek gaan naar luxe buitenverlichting. Selecteer een merk dat garant staat voor het outdoor gebruik in alle weersomstandigheden zoals VIBIA. De moderne buitenverlichting van VIBIA is waterdicht, uv-bestendig en geeft uw terras of tuin extra uitstraling en sfeer, zomer én winter.

Draadloze buitenverlichting van Imagilights

Imagilights zijn drijvende verlichtingselementen op batterijen (herlaadbaar) die sfeer scheppen rond uw zwembad, zwemspa of jacuzzi. De draadloze buitenverlichting van Imaglights bestaat in talrijke vormen. De gekleurde verlichtingselementen variëren van bollen, champagne-emmers tot opdienbladen. De volledige collectie is geschikt voor outdoor gebruik en is 100% waterdicht. U kunt ervoor kiezen de kleur van het verlichtingselement vast te zetten of te laten roteren (meer dan 10 kleurvarianten).


Met afstandsbediening kunt de buitenverlichting aan- en uitzetten en de intensiteit van het licht regelen. De Imagilights zijn herlaadbaar via een oplaadstation (inbegrepen). De kleinere verlichtingselementen hebben aan de onderkant ook een hengeltje zodat u ze in een boom, aan een tak of elders kan ophangen.

Met afstandsbediening kunt de buitenverlichting aan- en uitzetten en de intensiteit van het licht regelen.
Champagne-emmer van Imagilights
Maak kennis met het aanbod buitenverlichting van Gervi.
DEDON staande buitenverlichting (voor outdoor gebruik)

U wilt buitenverlichting plaatsen?

Laat u dan adviseren door één van onze wellness experts bij het installeren van buitenverlichting. Onze medewerkers weten perfect hoe uw tuin om te toveren tot een gezellige, warme plek om, samen met uw geliefde of het hele gezin, van het goede buitenleven te genieten.


Buitenverlichting online ontdekken?

Maak kennis met het aanbod buitenverlichting van Gervi. Vraag online de brochure aan of breng een bezoek aan één van onze winkels. In de Gervi webshop vindt u ook enkele mooie buitenverlichting aanbiedingen.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

buitenverlichting vibia imagilights staande buitenverlichting verlichtingselementen

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

buitenverlichting vibia imagilights staande buitenverlichting verlichtingselementen

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws