Buitenkeukens van Indu+

Koken met een buitenkeuken van Indu+ is een volledig andere outdoor cooking ervaring dan bijvoorbeeld op een BBQ. De stijlvolle buitenkeuken kunt u gemakkelijk naar buiten rollen en is aanpasbaar qua functionaliteiten. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een grillplaat, een infraroodplaat, een wok, een originele Japanse teppanyaki of een inductieplaat.

 

Al onze buitenkeukens

Buitenkeuken gamma

In het buitenkeuken gamma van Indu+ zijn er drie constanten: topkwaliteit, modulariteit en elektriciteit.

Topkwaliteit: De buitenkeukens van Indu+ zijn van Belgische makelij en hebben een hoogwaardige afwerking. U heeft de keuze uit een ruim assortiment stijlen en materialen. U kunt kiezen voor een houten buitenkeuken in een traditionele stijl of een moderne buitenkeuken gemaakt uit inox.


Modulaire buitenkeukens: U kiest zelf van welke kookplaten u gebruik wenst te maken. Elke trolley kan ingevuld worden zoals u dat wenst.


Elektrische buitenkeuken: De luxe buitenkeukens van Indu+ gebruiken elektriciteit als energiebron. Simpelweg de stekker in het stopcontact steken (220 – 240V), en u kan beginnen met outdoor cooking

Buitenkeuken kopen: enkele tips

U wilt een buitenkeuken kopen. Gervi geeft u tips!

Kies voor een hoogwaardige afwerking: Een buitenkeuken staat, zoals het woord het zegt, het hele jaar buiten. De buitenkeuken is onderhevig aan weersomstandigheden (neerslag, zonlicht) en temperatuurschommelingen. Wilt u levenslang van uw elektrische buitenkeuken genieten? Kies dan voor een luxe buitenkeuken van Indu+. Deze is uv-bestendig en afgewerkt met kwalitatieve, weersbestendige materialen.


Buitenkeuken test: Weet wat u koopt. Daarom nodigt Gervi u uit om een Indu+ buitenkeuken te testen vóór uw aankoop (vrijblijvend en kosteloos, op afspraak na sluitingsuren).


Buitenkeuken accessoires: Accessoires zoals snijplanken, messensets of spatels zorgen voor extra kookplezier! De buitenkeuken accessoires uit het Indu+ gamma zijn van uitstekende kwaliteit.


Recepten buitenkeuken voor outdoor cooking op z’n best

Wat kunt u koken op een elektrische buitenkeuken? In feite alle gerechten die u binnen in uw keuken kunt bereiden. U kiest simpelweg de module die u wilt: teppanyaki, grill, infraroodplaat, inductieplaat of wok, plaatst deze in uw trolley en u bent vertrokken. Er is een eindeloze lijst zomerse (én winterse) recepten die u kunt bereiden op de luxe buitenkeuken van Indu+, gaande van ontbijt- en lunchbereidingen, vlees- en visgerechten tot desserts. 

 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken