Bubbelbad

Voor veel mensen staat een bubbelbad of jacuzzi synoniem met genieten. Heerlijk in het warme water kunnen vertoeven en tegelijkertijd die stevige waterstralen tegen u aan voelen... dit is op en top ontspannen! Bovendien is bewezen dat regelmatig een bubbel bad nemen positief is voor uw lichamelijke gezondheid. Het warme water vermindert de druk op uw spieren en gewrichten en stimuleert uw bloedsomloop. Dit maakt een bubbelbad ook ideaal voor wie aan reuma of artritis lijdt of pijn aan de ledematen heeft. 

 

Ontdek onze bubbelbaden

Bubbelbad kopen bij Gervi

Bubbelbaden zijn populair. Zo wordt ook steeds vaker een opblaasbaar bubbelbad gekocht, als 'instapmodel' om te ervaren hoe leuk het is om een eigen bubbelbad te hebben. Een opblaas bubbelbad kan u al vrij goedkoop aankopen; al heeft u met de goedkoopste types natuurlijk niet die bubbelervaring die u met een écht vrijstaand bubbelbad krijgt. Daarvoor is het aantal jetstreams meestal te laag. Toch kan u ook al eens een wat duurder bubbelbad opblaasbaar ‘met wel 130 bubbel jets’ te koop vinden, maar let er dan op wat de kwaliteit van de motor is. Als de motor weinig kracht heeft, dan zal u ook met 130 jets weinig bubbels hebben om in uw opblaasbaar rond bubbelbad van te genieten.
Wilt u graag een bubbelbad kopen waarin u niet alleen heerlijk kan ontspannen maar ook echt de weldadige kracht van water voor uw lichaam kan ervaren? Win dan eerst en vooral advies in bij Gervi. U weet bij deze specialist in wellness en spa of een bubbelbad iets voor u is en waar u op moet letten bij het maken van uw keuze. Bij Gervi kan u niet alleen terecht voor een uitgebreid aanbod aan bubbelbaden, maar mag u rekenen op deskundigheid en ervaring. Gervi bracht immers al in 1985 de allereerste bubbelbaden voor thuisgebruik naar Vlaanderen. Wie een bubbelbad te koop zoekt, is bij ons dan ook in goede handen! 
Wilt u een bubbelbad binnen in huis of eentje in uw tuin? In ons hoogwaardige aanbod bubbelbaden vindt u zeker en vast een geschikt exemplaar. Download onze brochure voor meer informatie of vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Of nog beter, kom eens langs in één van onze showrooms in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en test het bubbelbad van uw dromen vrijblijvend uit!

Bubbelbad prijs

Er bestaan grote verschillen in bubbelbaden prijzen. Zo spelen de kwaliteit en dichtheid van de isolatie en de kwaliteit, hoeveelheid en capaciteit van de filters een belangrijke rol bij de prijs bubbelbad. Last but not least is ook het aantal en type jets van belang bij de prijsbepaling. Wanneer u echt een hydromassage ervaring wenst, dan zal u voor een bubbelbad meer moeten neertellen dan wanneer u eigenlijk alleen maar wilt genieten van lichtjes opborrelend warm water. 

Natuurlijk speelt ook de grootte van de jacuzzi een rol in de prijs. Voor een 2 persoons bubbelbad betaalt u uiteraard minder dan een gelijkaardige whirlpool die aan 6 of 7 volwassenen plaats biedt. Wilt u een bubbelbad 2 persoons van topkwaliteit zo voordelig mogelijk kopen? Kijk dan regelmatig op onze website; wie weet vindt u wel een bubbelbad aanbieding die te goed is om te laten schieten! 

Onderhoud bubbelbad

Een optimaal onderhoud bubbelbad zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk van uw bubbelbad zal kunnen genieten. Uw bubbelbad schoonmaken hoort er natuurlijk bij. Maar er zijn ook bubbelbaden die uitgerust zijn met speciale reinigingsmethoden, zodat deze klus snel geklaard kan worden. U kan bij Gervi.be ook online in de webshop onderhoudsproducten voor uw jacuzzi kopen, zodat uw whirlpool hygiënisch en proper blijft. 

Vertoont uw bubbelbad mankementen? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren; zelfs wanneer u uw bubbelbad uitstekend onderhoudt. Maar geen nood. Bij Gervi kan u tevens terecht voor alle nodige onderdelen bubbelbad waarmee u zelf uw bubbelbad maken kan. Laat u liever uw bubbelbad maken door de experts van Gervi? Ook dat is zo geregeld! Met diverse bubbelbad onderdelen in stock kunnen we ervoor zorgen dat uw jacuzzi zo snel mogelijk weer gerepareerd is. 

Bubbelbad buiten kopen bij Gervi

Bent u op zoek naar een bubbelbad voor in de tuin of eentje voor in uw indoor spa? Bij Gervi kan u altijd terecht. U heeft geen tuin of onvoldoende open ruimte in uw tuin? U kan ook bubbelbaden voor buiten op uw terras, balkon of zelfs plat dak zetten. Een geschikte plaats voor uw bubbelbad voor buiten is eentje waarin u ook in de wintermaanden beschut kan genieten van privacy. We raden u wel aan uw bubbelbad tuin niet naast of onder een boom te plaatsen, want dan heeft u meer onderhoud door de vallende bladeren.

De meeste mensen gebruiken hun bubbelbaden buiten. Van een buiten bubbelbad kan u het hele jaar rond genieten, omdat de watertemperatuur meestal vast rond 38° Celcius ligt. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de therapeutische effecten het grootst zijn tijdens de koudere maanden. Wilt u binnenkort ook genieten van uw eigen bubbelbad in de tuin? Een buiten bubbelbad kopen doet u toch ook bij de specialist in wellness? Kom eens langs in één van de showrooms van Gervi in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent. 

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken