NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Bubbelbad

Voor veel mensen staat een bubbelbad of jacuzzi synoniem met genieten. Heerlijk in het warme water kunnen vertoeven en tegelijkertijd die stevige waterstralen tegen u aan voelen... dit is op en top ontspannen! Bovendien is bewezen dat regelmatig een bubbel bad nemen positief is voor uw lichamelijke gezondheid. Het warme water vermindert de druk op uw spieren en gewrichten en stimuleert uw bloedsomloop. Dit maakt een bubbelbad ook ideaal voor wie aan reuma of artritis lijdt of pijn aan de ledematen heeft. 

Bubbelbad kopen bij Gervi

Bubbelbaden zijn populair. Zo wordt ook steeds vaker een opblaasbaar bubbelbad gekocht, als 'instapmodel' om te ervaren hoe leuk het is om een eigen bubbelbad te hebben. Een opblaas bubbelbad kan u al vrij goedkoop aankopen; al heeft u met de goedkoopste types natuurlijk niet die bubbelervaring die u met een écht vrijstaand bubbelbad krijgt. Daarvoor is het aantal jetstreams meestal te laag. Toch kan u ook al eens een wat duurder bubbelbad opblaasbaar ‘met wel 130 bubbel jets’ te koop vinden, maar let er dan op wat de kwaliteit van de motor is. Als de motor weinig kracht heeft, dan zal u ook met 130 jets weinig bubbels hebben om in uw opblaasbaar rond bubbelbad van te genieten.

Wilt u graag een bubbelbad kopen waarin u niet alleen heerlijk kan ontspannen maar ook echt de weldadige kracht van water voor uw lichaam kan ervaren? Win dan eerst en vooral advies in bij Gervi. U weet bij deze specialist in wellness en spa of een bubbelbad iets voor u is en waar u op moet letten bij het maken van uw keuze. Bij Gervi kan u niet alleen terecht voor een uitgebreid aanbod aan bubbelbaden, maar mag u rekenen op deskundigheid en ervaring. Gervi bracht immers al in 1985 de allereerste bubbelbaden voor thuisgebruik naar Vlaanderen. Wie een bubbelbad te koop zoekt, is bij ons dan ook in goede handen! 

bubbelbad kopen
Gervi, bubbelbad specialist

Wilt u een bubbelbad binnen in huis of eentje in uw tuin? In ons hoogwaardige aanbod bubbelbaden vindt u zeker en vast een geschikt exemplaar. Download onze brochure voor meer informatie of vraag gerust vrijblijvend een offerte aan. Of nog beter, kom eens langs in één van onze showrooms in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent en test het bubbelbad van uw dromen vrijblijvend uit!

Bubbelbad prijs

Er bestaan grote verschillen in bubbelbaden prijzen. Zo spelen de kwaliteit en dichtheid van de isolatie en de kwaliteit, hoeveelheid en capaciteit van de filters een belangrijke rol bij de prijs bubbelbad. Last but not least is ook het aantal en type jets van belang bij de prijsbepaling. Wanneer u echt een hydromassage ervaring wenst, dan zal u voor een bubbelbad meer moeten neertellen dan wanneer u eigenlijk alleen maar wilt genieten van lichtjes opborrelend warm water. 

bubbelbad prijs
De kwaliteit en isolatie bepalen mee de bubbelbad prijs

Natuurlijk speelt ook de grootte van de jacuzzi een rol in de prijs. Voor een 2 persoons bubbelbad betaalt u uiteraard minder dan een gelijkaardige whirlpool die aan 6 of 7 volwassenen plaats biedt. Wilt u een bubbelbad 2 persoons van topkwaliteit zo voordelig mogelijk kopen? Kijk dan regelmatig op onze website; wie weet vindt u wel een bubbelbad aanbieding die te goed is om te laten schieten! 

Onderhoud bubbelbad

Een optimaal onderhoud bubbelbad zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk van uw bubbelbad zal kunnen genieten. Uw bubbelbad schoonmaken hoort er natuurlijk bij. Maar er zijn ook bubbelbaden die uitgerust zijn met speciale reinigingsmethoden, zodat deze klus snel geklaard kan worden. U kan bij Gervi.be ook online in de webshop onderhoudsproducten voor uw jacuzzi kopen, zodat uw whirlpool hygiënisch en proper blijft. 

Vertoont uw bubbelbad mankementen? Dat kan natuurlijk altijd gebeuren; zelfs wanneer u uw bubbelbad uitstekend onderhoudt. Maar geen nood. Bij Gervi kan u tevens terecht voor alle nodige onderdelen bubbelbad waarmee u zelf uw bubbelbad maken kan. Laat u liever uw bubbelbad maken door de experts van Gervi? Ook dat is zo geregeld! Met diverse bubbelbad onderdelen in stock kunnen we ervoor zorgen dat uw jacuzzi zo snel mogelijk weer gerepareerd is. 
onderhoud bubbelbad
Optimaal onderhoud voor uw bubbelbad!

Bubbelbad buiten kopen bij Gervi

Bent u op zoek naar een bubbelbad voor in de tuin of eentje voor in uw indoor spa? Bij Gervi kan u altijd terecht. U heeft geen tuin of onvoldoende open ruimte in uw tuin? U kan ook bubbelbaden voor buiten op uw terras, balkon of zelfs plat dak zetten. Een geschikte plaats voor uw bubbelbad voor buiten is eentje waarin u ook in de wintermaanden beschut kan genieten van privacy. We raden u wel aan uw bubbelbad tuin niet naast of onder een boom te plaatsen, want dan heeft u meer onderhoud door de vallende bladeren.

bubbelbad buiten kopen
Niets zo heerlijk als een bubbelbad buiten

De meeste mensen gebruiken hun bubbelbaden buiten. Van een buiten bubbelbad kan u het hele jaar rond genieten, omdat de watertemperatuur meestal vast rond 38° Celcius ligt. Uit onderzoek blijkt zelfs dat de therapeutische effecten het grootst zijn tijdens de koudere maanden. Wilt u binnenkort ook genieten van uw eigen bubbelbad in de tuin? Een buiten bubbelbad kopen doet u toch ook bij de specialist in wellness? Kom eens langs in één van de showrooms van Gervi in Hasselt, Maasmechelen, Wilsele of Gent. 

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

24

juli
TOT

24

juli

Gervi Gistel gesloten

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

21

juli
TOT

21

juli

Gervi sluit op 21/7! (m.u.v. Gervi Maasmechelen)

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

13

juli
TOT

22

juli

Gervi Gent gesloten

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws