De Collezione Fuori van Boretti

De Collezione Fuori, de nieuwste collectie outdoor cooking BBQ's van Boretti, is exclusief te vinden in de 6 Gervi showrooms. Niets is zo aangenaam en gezellig om op een zwoele zomerdag, samen met vrienden en familie, te genieten van een bereidde maaltijd op één van de 4 BBQ's van Boretti. Maak uw outdoor living ervaring compleet met een outdoor cooking BBQ uit de collectie van Boretti. De Ligorio, Ibrido, Maggiore of Barilo, u vindt ze allemaal bij Gervi! 

Boretti Fuori

In de Collezione Fuori collectie vinden we de moderne BBQ's van Boretti terug. Degelijkheid, prachtig design en een uitmuntende kwaliteit, dat is Boretti. Deze collectie omvat 3 soorten barbecues. De houtskool barbecue (Boretti Barilo), de gasbarbecues (Boretti Ligorio en Boretti Maggiore) en een barbecue die zowel op gas als op houtskool werkt (Boretti Ibrido). U ziet het, er wordt aan iedereen gedacht!

Boretti Ligorio

De Ligorio is de designtopper van de Fuori collectie. Elk detail van deze gasbarbecue werd met zorg uitgevoerd, van het speelse twee-kleurige front met Boretti fornuisknoppen tot het subtiele doorgevoerde horizontale lijnenspel in de handgrepen.

Boretti Ibrido

Het plezier van het barbecueën op een echt houtskoolvuur. En het gemak van het grillen en bakken op gas. Wilt u het allebei, dan kiest u voor onze Ibrido. Zijn houtskoolsectie biedt met zijn 22,5 bij 44 centimeter genoeg ruimte voor al uw houtskoolhapjes.

Boretti Maggiore

De Maggiore gasbarbecue is van top tot teen een echt designicoon. Uitgevoerd in hoogwaardig roestvrijstaal, met Boretti bedieningsknoppen en de van de inbouwlijn bekende Boretti handgrepen.

Boretti Barilo

Met zijn 1,5 mm dikke stalen wanden is de Barilo een onverslijtbarebondgenoot voor de liefhebber van het echte houtskool barbecueën. Het authentieke design van de Barilo staat garant voor een perfecte warmtecirculatie.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken