01
02
03

Vorige

Veilig bubbelen tijdens de Corona-crisis

Je bent thuis, je hebt een overvloed aan tijd en de jacuzzi staat daar... Twijfel je of je gebruik kan maken van je jacuzzi? 

Niet doen! 

 

Een jacuzzi thuis = veilig ontspannen

Op voorwaarde dat je jacuzzi goed onderhouden is. Volgens de CDC (Center for Disease control and prevention) is het volkomen veilig om gebruik te maken van een jacuzzi thuis. Aangezien bezoek thuis op het moment niet toegestaan is, gaan we vanuit de veronderstelling dat alleen bewoners in de jacuzzi gaan. 

 

Het is belangrijk dat je alle hygiëneregels in acht neemt. Hieronder enkele tips om veilig gebruik te maken van de jacuzzi:

 

  • Zorg voor een goed wateronderhoud: check elke dag de pH-levels en het chloor. Zorg ervoor dat dit op punt is om veilig gebruik te maken van je jacuzzi.
  • Deel geen handdoeken / badjassen met iemand anders
  • Hoesten of niezen doe je best in een zakdoek of in de ellebogen. Weg van je gezelschap.
  • Zorg voor een goede handhygiëne
  • Poets de omgeving van de jacuzzi zoals de trappen, het display, enz. ... 

 

Wij raden jacuzzi-gebruik tijdens deze periode ten zeerste aan! Vooral om de ontspannende eigenschappen die het warme water en de bubbels met zich meebrengen. Na de negatieve berichtgeving die via alle kanalen de ronde gaat, is dit de ideale ontsnapping om gewoon tot jezelf en tot rust te komen. 

 

So relax, stay safe and healthy!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

wellness jacuzzi sauna stoombad infraroodcabine