NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Wegwijs in de wereld van de BBQ’s en buitenkeukens

U wilt buiten in de tuin gezellig kokkerellen? Dan zijn er verschillende opties. Een gasbarbecue, een kolen barbecue, een elektrische buitenkeuken of een pellet BBQ. Bent u nog mee? Gervi legt u de verschillen uit en geeft enkele tips om het juiste toestel te kiezen.

Een gasbarbecue van Boretti
Een gasbarbecue van Boretti
Een gas barbecue van het merk Grandhall

De gas BBQ: gemakkelijk en snel

De gas BBQ’s van Boretti of Grandhall zijn nog steeds het eenvoudigst in gebruik. Een simpele druk op de knop is voldoende om de BBQ te starten en binnen enkele minuten kan u starten met grillen. Het gebruiksgemak van een gas BBQ is de belangrijkste reden om voor dit type barbecue te kiezen.

De elektrische buitenkeuken: gezond en gevarieerd

De elektrische buitenkeukens van Indu+ zijn 100% modulair. Dit betekent dat u ze zelf kan uitrusten met de modules van uw keuze. Zo kan u bijvoorbeeld kiezen voor een inductieplaat, een grillplaat, een teppanyaki plaat of een wok. Bij een elektrische buitenkeuken komt geen gasfles of kolen kijken. U plugt de buitenkeuken simpelweg in het stopcontact en u bent vertrokken. Een bijkomend voordeel is dat u de buitenkeuken tijdens de wintermaanden naar binnen kunt rollen en u ze bijvoorbeeld als extra fornuis kunt installeren in uw keuken. 

De elektrische buitenkeuken van Indu+
Koken op houtkool met Boretti

De kolen BBQ: authentiek en smaakvol

De kolen BBQ uit het gamma van Boretti is een moderne versie van de authentieke, originele kolen BBQ. Grillen en barbecueën op kolen staat nog voor velen gekend als de meest authentieke manier om vlees- en visgerechten buiten te bereiden en kan nog steeds op veel bijval rekenen. De kolen zorgen voor een unieke smaak die bijna niet te evenaren is.

De pellet BBQ: innovatief en milieuvriendelijk

Grillson, de eerste pellet BBQ op de markt, onderscheidt zich niet alleen door zijn functionaliteit, maar ook door zijn design. De unieke vormgeving van de BBQ laat hem opvallen. De pellets zijn een uiterst milieuvriendelijke grondstof die bovendien zorgen voor een unieke rooksmaak. Het is even wennen om met dit model aan het koken te gaan, maar eens u de manier van grillen volledig onder de knie hebt, zal u uw gasten aangenaam verrassen met uw BBQ gerechten.

Grillson, de eerste pellet BBQ op de markt
Combinatie barbecue van Boretti

De combi BBQ (gas en kolen): het beste van 2 werelden

De nieuwste BBQ’s in het aanbod van Boretti bieden u een combinatie aan van koken op gas en koken op kolen. Deze BBQ’s zijn exclusief verkrijgbaar in de showrooms van geselecteerde Boretti partners, zoals Gervi.

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws