Wegwijs in de wereld van de BBQ’s en buitenkeukens

U wilt buiten in de tuin gezellig kokkerellen? Dan zijn er verschillende opties. Een gasbarbecue, een kolen barbecue, een elektrische buitenkeuken of een pellet BBQ. Bent u nog mee? Gervi legt u de verschillen uit en geeft enkele tips om het juiste toestel te kiezen.

 

De gas BBQ: gemakkelijk en snel

De gas BBQ’s van Boretti zijn nog steeds het eenvoudigst in gebruik. Een simpele druk op de knop is voldoende om de BBQ te starten en binnen enkele minuten kan u starten met grillen. Het gebruiksgemak van een gas BBQ is de belangrijkste reden om voor dit type barbecue te kiezen.

De elektrische buitenkeuken: gezond en gevarieerd

De kolen BBQ: authentiek en smaakvol

De kolen BBQ uit het gamma van Boretti is een moderne versie van de authentieke, originele kolen BBQ. Grillen en barbecueën op kolen staat nog voor velen gekend als de meest authentieke manier om vlees- en visgerechten buiten te bereiden en kan nog steeds op veel bijval rekenen. De kolen zorgen voor een unieke smaak die bijna niet te evenaren is.

De combi BBQ (gas en kolen): het beste van 2 werelden

De nieuwste BBQ’s in het aanbod van Boretti bieden u een combinatie aan van koken op gas en koken op kolen. Deze BBQ’s zijn exclusief verkrijgbaar in de showrooms van geselecteerde Boretti partners, zoals Gervi.

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken