BBQ demo & tasting met Boretti en Gervi!

Uitleg en demo

Wat is het verschil tussen grillen en BBQ’en? Wat zijn de voordelen van een houtskool- vs. een gas-BBQ? Waarom gebruik je best arachideolie in plaats van olijfolie om de grillplaat in te smeren? Op deze en talrijke andere vragen kreeg het Gervi team een professioneel antwoord tijdens de live BBQ demo van Boretti bij Gervi Maasmechelen. Onze medewerkers zijn nu echte BBQ experts en kunnen u perfect bijstaan in de keuze van een Boretti BBQ!

Tasting

Na het uitwisselen van kennis, was het tijd om de BBQ’s te gebruiken én om te proeven! Verschillende gerechtjes zoals gegrilde scampi’s, Breydelspek, warme oesters en gevulde champignons passeerden de revue. BBQ’en met één van die 4 splinternieuwe toestellen van Boretti? Gervi kan u het, na zo een heerlijke demo, alleen maar aanraden! Met de Boretti BBQ collectie vindt u beslist een BBQ die echt bij u past!

Boretti BBQ's bij Gervi

U kan de gehele nieuwe collectie van Boretti BBQ's ontdekken in één van de 6 Gervi showrooms! Kan u niet wachten en wil u nu al het volledige assortiment Boretti BBQ's bekijken? Neem dan zeker een kijkje in onze webshop of op de website, waar u ze allemaal kan ontdekken!

 

Referenties

Bekijk alle referenties

Onze merken