NL
Ontdek ons aanbod Ontdek onze webshop

Barbecue

Voor de perfecte outdoor living ervaring kan u niet buiten een barbecue of buitenkeuken. Van zodra de zon begint te schijnen, gaat het bij de meesten van ons kriebelen om de bbq weer boven te halen en aan outdoor cooking te doen. De barbecues van tegenwoordig lenen zich tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. En waarom stoppen als het weer kouder wordt? Steeds meer mensen willen de kou best trotseren en bijvoorbeeld gezellig bij een winterse barbeque aanschuiven. De terrasverwarmer en/of vuurkorven aan, goed warm aangekleed, een glaasje glühwein in de hand en genieten van de heerlijke aroma’s van de wintergerechten die op de bbq liggen te smeulen. Gezelligheid ten top!

Wanneer uw barbecue aan vervanging toe is, heeft u tegenwoordig een zeer uitgebreide keuze in barbeques. Een belangrijk onderscheid zit allereerst in de ‘brandstof’. Voor sommigen blijft de traditionele houtskool barbecue de enige ‘echte’ bbq. Anderen vinden het gebruiksgemak van bbqs op gas of elektrische barbecues dan weer zeer aantrekkelijk. Eén druk op de knop en uw barbecue is klaar voor gebruik. 

pellet barbecue kopen bij gervi
Houtpellet BBQ van Grillson

Barbecue kopen bij Gervi

Gaat u een bbq kopen, dan bent u bij Gervi aan het juiste adres. Bij ons vindt u bijzondere barbecues te koop van hoog aangeschreven bbq merken als BorettiGrandhall, GrillsonIndu+ en Memphis

barbecues te koop
Smoker barbecue van Grillson

In ons assortiment barbeques te koop vindt u niet alleen de traditionele kolen barbecue te koop van Boretti, maar ook de innovatieve en milieuvriendelijke pellet barbecue van Grillson, waarmee u aan uw gerechten een authentieke en soms ook wel verrassende rooksmaak kan meegeven. Mensen die houden van gemak, kunnen bij ons gas barbecues kopen van merken als Boretti, Memphis en Grandhall. Weet u nog niet zeker of u gaat kopen bbq op houtskool of op gas? 

Met een gloednieuwe combi bbq van Boretti hoeft u de keuze niet meer te maken, maar kan u zowel op gas als op kolen grillen! Zoekt u een dergelijke te koop barbecue, dan vindt u deze alleen in de showrooms van geselecteerde Boretti partners, zoals Gervi. 

Houdt u van variatie, dan kan u de modulaire elektrische barbeques kopen van Indu+. Deze buitenkeuken op wieltjes kan u naar uw eigen wensen samenstellen. Zo kan u bijvoorbeeld modules als een grillplaat, inductieplaat, teppanyaki plaat of zelfs wokplaat kopen voor de barbecue van Indu+. Gewoon de stekker in het stopcontact steken en u bent klaar om in uw tuin of op uw terras alle gerechten die u maar kan bedenken, te maken. Een bijkomend voordeel is dat u deze te koop bbq van Indu+ na het barbecueseizoen ook nog naar binnen kan rollen om het daar als een extra fornuis dienst te laten doen!

bbq kopen buitenkeuken
Elektrische barbeques kopen van Indu+
Bent u er al over uit welk type bbq te koop u wenst? Of laat u zich graag eerst nog even vakkundig adviseren door onze medewerkers vooraleer u een barbeque kopen gaat? Stap gerust eens in één van onze showrooms in Gent, Hasselt, Maasmechelen of Wilsele binnen en laat u verrassen door ons uitgebreide en gevarieerde aanbod!
bbq outdoor cooking bbq\'s grillson

Big Green Egg

bbq outdoor cooking bbq\'s grillson

Kolen BBQ's

bbq outdoor cooking bbq\'s grillson

Gas BBQ's

bbq outdoor cooking bbq\'s grillson

Combi kolen en gas

bbq outdoor cooking bbq\'s grillson

BBQ accessoires

Ontdek meer

Uw vraag
Bel ons
Bekijk alle showrooms

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

19

augustus
TOT

20

augustus

Sluitingsdagen showroom

bbq bbq\'s outdoor cooking grillson boretti

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

25

augustus
TOT

02

september

Jaarbeurs Leuven

bbq bbq\'s outdoor cooking grillson boretti

interessante tips

 • Wilt u een spa om van een weldoende hydromassage te genieten? Dan is niet het aantal jets het belangrijkste criterium, maar de jetvariëteit van de jacuzzi. In een HotSpring is elke zitplaats een andere massagestoel.Lees meer

 • Met het Sanarium van KLAFS kunt u van 5 badvormen genieten in één sauna cabine. Door een uitbreiding aan de oven kan niet alleen de temperatuur variëren, maar ook de luchtvochtigheid in de cabine. Zo kan u genieten van een soft-stoombad in uw ...Lees meer

 • De ene infraroodcabine is de andere niet. Bevraag u dus goed naar de specifieke infraroodwarmte van de cabine (A-, B- of C-straling of een combinatie ervan) en de materialen van de stralingselementen.Lees meer

 • Altijd zuiver en helder spawater, met een minimum aan onderhoud, kan dat? Absoluut! Een ozonator helpt u al een heel stuk op weg. De ozonator produceert ozonbelletjes in het spawater die vuilpartikels en onzuiverheden neutraliseren.Lees meer

 • Als wellness-specialist verkopen wij een goed gevoel. Wij proberen de mensen aan te zetten om op een andere manier te leven, om af en toe eens uit die stresswereld te stappen en tijd voor zichzelf vrij te maken.Lees meer

 • Monnissen

  Ontdek meer
 • Slingers Eddy

  Ontdek meer
 • De familie Heytens uit Tielt geniet dagelijks met volle teugen van een relaxerende sessie in hun prachtige Klafs sauna.

  Fam. Heytens

  Ontdek meer
 • Bij de familie Habex uit Diepenbeek zijn vooral de kleinkinderen hevige fan van de HotSpring.

  Fam. Habex

  Ontdek meer
 • Heel goede service zowel bij aankoop als bij plaatsing.

  Joseph Dhaene

  Ontdek meer
 • Zeer correcte service.

  Luc Seegers

  Ontdek meer
 • Giovanni heeft in zijn tuin een prachtig ingebouwde zwemspa van Riptide waar hij dagelijks met volle teugen van geniet.

  Giovanni T.

  Ontdek meer
 • Er gaan heel veel jongeren in, scholen, groepen,… Die krijgen dat niet stuk en hij blijft gewoon zijn werk doen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Na het vergelijken van meerdere modellen en merken, is HotSpring er als meest kwaliteitsvolle jacuzzi uitgekomen.

  Bert Casters & Elke Ja ...

  Ontdek meer
 • Super. Mooi product. Zowel de sauna als de jacuzzi. Zeer professionele begeleiding.

  torfs j.

  Ontdek meer
 • Voor ons is dat echt quality time voor de familie omdat we eigenlijk heel vaak samen in de jacuzzi gaan. Goed weer of niet. Regen of geen regen.

  Frank van Leenhoven - ...

  Ontdek meer
 • Gisteren voor de eerste keer gebruik gemaakt van de spa!!! We waren echt wel vergeten wat een zaaaalig gevoel dat geeft.

  Sabine en Philippe

  Ontdek meer
 • Alles werkt zoals verwacht, er zijn geen gebreken naar voor gekomen en het gebruiksgemak is hoog.

  Huys Rik

  Ontdek meer
 • Door de goede uitleg hebben wij redelijk rap besloten om een jacuzzi van HotSpring te kopen.

  De Vos Gilbert & Erna

  Ontdek meer
 • We gaan er dagelijks voor het slapen gaan even in. Dit geeft een zalig, rustgevend gevoel.

  Manu Mattelin en Isabe ...

  Ontdek meer
 • De HotSpring, die is heel goed geweest voor de rugklachten van mijn moeder, die een hernia heeft gehad.

  Nico Esposito

  Ontdek meer
 • Het ultieme moment van ontspanning is voor mij nog even de Moto Massage passeren. Dat is echt wel de max voor mij!

  Filip Tacq

  Ontdek meer
 • Tullen Dirk

  Ontdek meer
 • Perfecte begeleiding bij de aankoop, met een persoonlijke inbreng van de verkoopster heeft ons ervan overtuigd om met Gervi samen te werken.

  Ritserveldt Bart

  Ontdek meer
Bekijk alle referenties
Bekijk al het nieuws