Barbecue

Voor de perfecte outdoor living ervaring kan u niet buiten een barbecue of buitenkeuken. Van zodra de zon begint te schijnen, gaat het bij de meesten van ons kriebelen om de bbq weer boven te halen en aan outdoor cooking te doen. De barbecues van tegenwoordig lenen zich tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. En waarom stoppen als het weer kouder wordt? Steeds meer mensen willen de kou best trotseren en bijvoorbeeld gezellig bij een winterse barbeque aanschuiven. De terrasverwarmer en/of vuurkorven aan, goed warm aangekleed, een glaasje glühwein in de hand en genieten van de heerlijke aroma’s van de wintergerechten die op de bbq liggen te smeulen. Gezelligheid ten top!

 

Al onze barbecues

Wanneer uw barbecue aan vervanging toe is, heeft u tegenwoordig een zeer uitgebreide keuze in barbeques. Een belangrijk onderscheid zit allereerst in de ‘brandstof’. Voor sommigen blijft de traditionele houtskool barbecue de enige ‘echte’ bbq. Anderen vinden het gebruiksgemak van bbqs op gas of elektrische barbecues dan weer zeer aantrekkelijk. Eén druk op de knop en uw barbecue is klaar voor gebruik. 

Barbecue kopen bij Gervi

Gaat u een bbq kopen, dan bent u bij Gervi aan het juiste adres. Bij ons vindt u bijzondere barbecues te koop van hoog aangeschreven bbq merken als Boretti, Big Green Egg en Memphis

In ons assortiment barbeques te koop vindt u niet alleen de traditionele kolen barbecue te koop van Boretti, maar ook de innovatieve en milieuvriendelijke pellet barbecue van Grillson, waarmee u aan uw gerechten een authentieke en soms ook wel verrassende rooksmaak kan meegeven. Mensen die houden van gemak, kunnen bij ons gas barbecues kopen van merken als Boretti, Memphis en Big Green Egg. Weet u nog niet zeker of u gaat kopen bbq op houtskool of op gas? 
Met een gloednieuwe combi bbq van Boretti hoeft u de keuze niet meer te maken, maar kan u zowel op gas als op kolen grillen! Zoekt u een dergelijke te koop barbecue, dan vindt u deze alleen in de showrooms van geselecteerde Boretti partners, zoals Gervi. 
Houdt u van variatie, dan kan u de modulaire elektrische barbeques kopen van Indu+. Deze buitenkeuken op wieltjes kan u naar uw eigen wensen samenstellen. Zo kan u bijvoorbeeld modules als een grillplaat, inductieplaat, teppanyaki plaat of zelfs wokplaat kopen voor de barbecue van Indu+. Gewoon de stekker in het stopcontact steken en u bent klaar om in uw tuin of op uw terras alle gerechten die u maar kan bedenken, te maken. Een bijkomend voordeel is dat u deze te koop bbq van Indu+ na het barbecueseizoen ook nog naar binnen kan rollen om het daar als een extra fornuis dienst te laten doen!
Bent u er al over uit welk type bbq te koop u wenst? Of laat u zich graag eerst nog even vakkundig adviseren door onze medewerkers vooraleer u een barbeque kopen gaat? Stap gerust eens in één van onze showrooms in Gent, Hasselt, Maasmechelen of Wilsele binnen en laat u verrassen door ons uitgebreide en gevarieerde aanbod!

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken

bbq bbq\'s outdoor cooking grillson boretti