BBQ stocksale: tot -20% op onze gasbarbecues

De gasbarbecues van Gervi lenen zich tot het bereiden van culinaire hoogstandjes. Heerlijk als de zon schijnt en het kriebelt om de barbecue weer boven te halen.


Maar waarom stoppen als het weer kouder wordt? Steeds meer mensen willen de kou best trotseren en bijvoorbeeld gezellig bij een winterse barbecue aanschuiven. De terrasverwarmer en/of vuurkorven aan, goed warm aangekleed, een glaasje glühwein in de hand en genieten van de heerlijke aroma’s van de wintergerechten die op de barbecue liggen te smeulen. Gezelligheid ten top!

 

Profiteer nu bij Gervi van kortingen tot 20% + gratis bbq-accessoires t.w.v. € 50 bij aankoop van een gasbarbecue in onze showrooms.

Deze actie is enkel geldig op onze stockmodellen gasbarbecues. Op = op!

 

Waarom een gasbarbecue?

  • Binnen een mum van tijd klaar voor gebruik
  • Gemakkelijk een constante temperatuur behouden
  • Gemakkelijk onderhoud
  • Snel afgekoeld


Een gasbarbecue kopen: enkele tips

Onderzoek in eerste instantie hoeveel ruimte je in de tuin of op je terras hebt om een gasbarbecue te zetten. Denk ook op voorhand eens na waarvoor je de barbecue wilt gaan gebruiken. Wil je uitgebreid koken of slechts af en toe een stukje vis of vlees grillen?

Zodra je weet wat je wilt en wat er mogelijk is, is het eenvoudiger om een selectie te maken. Je kan in onze showrooms terecht voor uitgebreid advies hierover.

Referenties

Bekijk alle referenties
Bekijk alle laatste nieuwtjes Ontdek al onze evenementen

Onze merken